Στηρίξτε μας

Αθήνα: Βρήκαν σκυλάκι παρατημένο δύο μέρες μέσα σε καρότσι λαϊκής (βίντεο)

31 Ιανουαρίου 2023 15:00 | Καταγγελίες
Αθήνα: Βρήκαν σκυλάκι παρατημένο δύο μέρες μέσα σε καρότσι λαϊκής (βίντεο)

Το «Save a Greek Stray» έκανε σήμερα γνωστό πως ένα σκυλάκι βρέθηκε μέσα σε καρότσι λαϊκής που κάποιος είχε αφήσει σε κεντρικό σημείο της Αθήνας κοντά στην οδό Λένορμαν. Ο άνδρας που ζήτησε βοήθεια για το κουτάβι, το οποίο είναι Τσιουάουα, εξήγησε στην εθελόντρια που πήγε επί τόπου ότι γείτονας του είπε πως το ζώο ήταν εκεί έτσι 48 ώρες.

 

Στην ανακοίνωση του το S.G.S. επισημαίνει τα εξής:

«Μας ενημέρωσαν για ένα σκυλάκι εγκαταλελειμμένο μέσα σε ένα καρότσι λαϊκής, στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην οδό Λένορμαν. Ο κύριος που μας κάλεσε το πρωί πηγαίνοντας στην δουλειά του μας είπε ότι μάλλον μοιάζει με κουτάβι, και ότι ένας γείτονας τού είπε πως το σκυλί ήταν εκεί, μέσα στο καρότσι, επί δύο συνεχόμενες ημέρες.

Πήγε εθελοντής μας που έτυχε να βρίσκεται κοντά, και βρήκε αυτό που βλέπετε. Αυτή την στιγμή ειλικρινά δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Έχουμε πάθει σοκ και εκτός αυτού, έχουμε και εμείς τόσες απορίες όσες και εσείς. Είναι θηλυκό και είναι πράγματι κουτάβι. ΔΕΝ δίνεται για υιοθεσία ακόμα, και δεν το ανεβάζουμε για να βρει σπίτι. Εκκρεμούν έλεγχος για τσιπ και θέματα υγείας λόγω έντονης διάρροιας. Θα ενημερώσουμε στην πορεία για την οποιαδήποτε εξέλιξη.».

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.