Στηρίξτε μας

Αδιαφόρησε ο Δήμος Πάργας για τραυματισμένο παράλυτο σκύλο που σερνότανε στη Λούτσα (βίντεο)

14 Σεπτεμβρίου 2022 16:54 | Καταγγελίες
Αδιαφόρησε ο Δήμος Πάργας για τραυματισμένο παράλυτο σκύλο που σερνότανε στη Λούτσα (βίντεο)

Εθελοντές από την Πρέβεζα ανέλαβαν να σώσουν τον σοβαρά τραυματισμένο σκύλο που για μέρες ήταν παρατημένος στον δρόμο αν και με σπασμένα πόδια στην περιοχή της Λούτσας του Δήμου Πάργας.

 

Οι εθελοντές κάνουν έκκληση για να καλυφθούν τα έξοδα περίθαλψης του ζώου που έχει δύο σπασμένα πόδια, εξάρθρωση ισχίου και κάταγμα στη λεκάνη.

Η Μάρθα Μπάκα στην έκκληση για το ζώο επισήμανε τα εξής με ανάρτηση της στο facebook στη σελίδα του φιλοζωικού συλλόγου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ»

«Λούτσα Δήμου Πάργας...χτυπημένο από αμάξι προφανως...να βρίσκεται σε αυτη την κατάσταση στον δρομο...ο Δήμος Πάργας να αδιαφορεί ...και οι άνθρωποι που το βλέπουν...να ζητάνε βοήθεια , αλλά να το αφήνουν να κοιτεται εκει...να σέρνεται... πάνω απο 4 μέρες...Η κυρία που το είδε πήρε τον αντιδήμαρχο και της είπε πάρε με αύριο, ήταν μεσημέρι γύρω στη μια όταν τον πήρε όχι μεσάνυχτα...και εμεις που βρισκόμαστε σε διαφορετικό δήμο  και απέχουμε κάπου 40 χιλιόμετρα , τι κάνουμε? Ευθανασία ή χειρουργεία και ίσως αναπηρία? Βλέπω πολλοι γράφουν...ειμαι μόνος ...δεν ανήκω σε σωματείο και θέλω να αναλάβω ένα ζώο χτυπημένο , αλλα δεν μπορω να ανταπεξέλθω οικονομικα...εγώ λοιπόν που είμαι σε σωματείο με μηδέν έσοδα και μηδέν βοήθεια οικονομική...ενώ στο σπίτι μου συντηρω 30 ζώα και σε χωράφια με τις άλλες 2 τρελλές του σωματείου μας , άλλα 60 ζωα...τι κάνω? το  βοηθώ ή απλα κοιτάω αλλού? άλλωστε με χωρίζουν και 40 χιλιόμετρα... πώς θα βρω χρήματα να βοηθήσω και αυτό ,τη στιγμή που, για να γίνει καλά, θα χρειαστω μπορεί και 2000 ευρω? ϊσως μια ευθανασία να βολευει καλυτερα....

 

Ενημέρωση

Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο στην Πρέβεζα και γίνανε ακτινογραφίες ..που δείχνουν δύο σπασμένα πόδια , εξάρθρημα ισχύου , ένα κάταγμα στη λεκάνη ...και κόστος έως τώρα 100 ευρώ ...χορηγήθηκαν παυσίπονα...και περιμένουμε να την δει κάποιος ειδικός ορθοπεδικός ...για να μας πει περισσοτερα....

Βοηθήστε μας... GR1001713050006305010232012   ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Παρέμβαση για τα ζωα

Ο λογαριασμός χωρίς iban αρχιζει από το 6305 και μέτα...».

 

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.