Στηρίξτε μας

Παρών στη δίκη για τη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη»

9 Ιανουαρίου 2022 15:31 | Καταγγελίες
Παρών στη δίκη για τη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη»

Η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και του σκύλου της από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 11 Μαΐου του 2021 στα Γλυκά Νερά Αττικής συγκλόνισε την Ελλάδα – κυρίως εξαιτίας της υποκρισίας του δράστη καθώς υποκρινόταν το θύμα – και η ώρα της εκδίκασης της πολύκροτης υπόθεσης και για τα δύο αδικήματα (γυναικοκτονία και ζωοκτονία) πλησιάζει.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη» θα παραστεί στο δικαστήριο στη μνήμη της σκυλίτσας Ρόξυ που είχε υιοθετηθεί από την Κάρολαιν και ο σύζυγος της την κρέμασε – αφού πρώτα έπνιξε τη γυναίκα του – για να γίνει πιο πειστικός προς τις αρχές λέγοντας πως η γυναίκα του (και ο σκύλος) δολοφονήθηκε από διαρρήκτες.

«Η Κοίτη» στην ανακοίνωση της για την επικείμενη δίκη τονίζει τα εξής: «Διά του παρόντος Δελτίου Τύπου δηλώνουμε ότι ως Σωματείο έχουμε ήδη δηλώσει νομότυπα ενώπιον του κ. Ανακριτή, διά της πληρεξουσίας Δικηγόρου μας, κας Ευαγγελίας Τσανοπούλου, παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στην ποινική διαδικασία, ήτοι την θανάτωση της Ρόξυ, (πρώην Λητούς), σκύλου γένους θηλυκού, η οποία θανατώθηκε στις 11/5/2021 από τον φερόμενο ως δράστη κ. Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά Αττικής και η οποία είχε υιοθετηθεί από το Σωματείο μας στις 10/12/2020 από την ήδη θανούσα Caroline Louise Crouch.

Θα είμαστε παρόντες καθ όλη την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για την δικαίωση της Ρόξυ, η οποία ενώ στάθηκε τυχερή στην ατυχία της και υιοθετήθηκε από μία υπέροχη κοπέλα η οποία την φρόντιζε όπως το παιδί της, βρήκε τραγικό θάνατο από τον φερόμενο δράστη.

Θα επιδιώξουμε την μέγιστη των ποινών σύμφωνα με το Ν. 4745/2020, σύμφωνα με τον οποίο «όποιος φονεύει ή βασανίζει ζώα, τιμωρείται με ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα (10) έτη και με χρηματική ποινή μέχρι πεντακόσιες (500) ημερήσιες μονάδες, το ύψος εκάστης των οποίων ορίζεται από πενήντα (50) έως εκατό (100) ευρώ».

Είμαστε η φωνή της Ρόξυ και θα είμαστε εκεί.».

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά Αττικής: Παραδέχτηκε ότι έπνιξε τον σκύλο τους για να δημιουργήσει πειστικό άλλοθι αφού δολοφόνησε τη σύζυγο του (βίντεο)

Γλυκά Νερά Αττικής: Ο σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του, προφανώς και τον σκύλο

Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα: Απέραντη η θλίψη μας για τη δολοφονία της Καρολάιν και της σκυλίτσας Ρόξυ

Χρειάζονται σπιτικό οι γάτες της δολοφονημένης απ'τον σύζυγο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά Αττικής

Γλυκά Νερά Αττικής: Ληστές έπνιξαν τη γυναίκα και τον σκύλο για να κλέψουν τα χρήματα οικογένειας

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.