Στηρίξτε μας

Καταγγέλλουν τις δολοφονίες αδέσποτων με φόλες στο Μοσχάτο Αττικής

18 Νοεμβρίου 2021 22:41 | Καταγγελίες
Καταγγέλλουν τις δολοφονίες αδέσποτων με φόλες στο Μοσχάτο Αττικής

Πληροφορίες σχετικά με τους δράστες που σκοτώνουν αδέσποτα ζώα στο Μοσχάτο Αττικής ζητάει το Φιλοζωικό Σωματείο Μοσχάτου – Ταύρου «Αδέσποτες Φωνές» καθώς δηλητηριασμένες γάτες βρέθηκαν στις οδούς Κανάρη και Αχιλλέως και Λυκούργου και Χρυσοστόμου Σμύρνης απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο στις 15 Νοεμβρίου.

 

Στην ανακοίνωση του στο facebook τονίζει τα εξής: «Μήνυση κατατέθηκε σήμερα στο ΑΤ Μοσχάτου από το Σωματείο μας μαζί με την συνεργασία του Αντιδημάρχου Giorgos Fellas, όπως παραδόθηκαν τα δυο άτυχα γατάκια προς νεκροψία. Τις άτυχες γατούλες τις μετέφεραν στο Ιατρείο Μικρών Ζώων Μωραΐτη Βασιλική σε άσχημη κλινική κατάσταση με συμπτώματα δηλητηρίασης δυο συνδημότες μας όπου τις φρόντιζαν καθημερινά.

Ξέρουμε πως οι εικόνες είναι σοκαριστικές, περισσότερο σοκαριστικό όμως είναι το μένος αυτών των ανθρώπων να σκορπούν θάνατο, είναι απάνθρωπο να δελεάσεις ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα με φαγητό, κ εκείνο νομίζοντας πως θα του χορτάσεις την κοιλίτσα, εσύ δολοφόνε να του αφαιρείς με τόσο βάναυσο τρόπο την ζωή.. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ είναι αρκετά και πλέον θεωρούμε ζήτημα χρόνου  οι Αρχές να χτυπήσουν την πόρτα του δολοφόνου.

Κοιτάξτε πολύ προσεχτικά τον πόνο αυτών των πλασμάτων που έφυγαν άδικα κ βάναυσα, κ αναρωτηθείτε αν ακόμα αντέχετε να ζουν ανάμεσα στα παιδιά σας αυτοί οι εγκληματίες, κάντε το έργο όλων  μας ευκολότερο, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ για ότι γνωρίζεται, ότι είδατε, θα τηρηθεί η ανωνυμία σας. ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ, σήμερα είναι ανυπεράσπιστα αδέσποτα πλάσματα που το μόνο έγκλημα τους ήταν πως πεινούσαν, αύριο όμως τι θα πάρει σειρά;; Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία το Ιατρείο Μικρών Ζώων Μωραΐτη Βασιλική όπως και το ΑΤ Μοσχάτου που για ακόμα μια φορά συνεργάστηκαν μαζί μας άψογα!

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε 6995621381 - 6974891010.».

Διαβάστε επίσης:

Μοσχάτο Αττικής: Πέταξε στα μπάζα 5 νεογέννητα γατάκια (βίντεο)

Γάτες νεκρές δολοφονημένες με φόλες στο Μοσχάτο Αττικής

Μοσχάτο Αττικής: Βρήκε σπασμένη την ταΐστρα για τις αδέσποτες γάτες

11 γάτες νεκρές & ένας σκύλος όλα ζώα δηλητηριασμένα από φόλες στο Μοσχάτο Αττικής

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.