Στηρίξτε μας

Σκελετωμένος από την πείνα σκύλος που βρέθηκε πετσί και κόκκαλο κοντά στον Κρόκο Κοζάνης

28 Φεβρουαρίου 2021 16:25 | Καταγγελίες
Σκελετωμένος από την πείνα σκύλος που βρέθηκε πετσί και κόκκαλο κοντά στον Κρόκο Κοζάνης

Στο κτηνιατρείο του Βασίλη Χριστόπουλου μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί από τον Βαγγέλη Λιανά, που είναι μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Κοζάνης «Στοργή», και τη μητέρα του Αθηνά ο σκύλος ο οποίος χθες εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση κοντά στο χωριό Κρόκος Κοζάνης.

Ο κ. Λιανάς ενημερώθηκε χθες για το ζώο από ένα μικρό κορίτσι, που τράβηξε τις αρχικές φωτογραφίες το σκελετωμένο σκυλί, το οποίο είχε και σύρμα στον λαιμό.

«Το έπαθε από πείνα»

Ο κ. Λιανάς μετά την εξέταση από τον κτηνίατρο και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων επισήμανε τα εξής: «Τελειώσαμε από το γιατρό μετά από πολύ ώρα για όλες τις εξετάσεις μέχρι βάθος. Ετών 4 αγοράκι. Εξετάσεις βιοχημικές καλααζάρ, σκουλήκι καρδιάς. Καρδιά, πνευμόνια όλα είναι πολύ καλά άριστες.

 

Βάλαμε αμπούλα για τσιμπούρια γιατί είχε. Χάπι για σκουλήκια. Ένα μικρό πρόβλημα στο πουλάκι του έγινε. Ειδική τροφή με βιταμίνες και κονσέρβες ειδικές. Έχει αναιμία μόνο λόγω τροφής και για αυτόν το λόγο το έχουμε μέσα στο σπίτι μας για να αντέξει το κρύο.

Θα κάνει διατροφή σε μικρά γεύματα. Μόλις συνέλθει θα κοιτάξουμε το δερματικό που δεν είναι κάτι σοβαρό… συνεχίζουμε με ειδική τροφή και πάμε βήμα - βήμα με επισκέψεις στο γιατρό. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΧΝΑΝΕ ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ.. ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσω. Κοζάνη.».

Αν μπορείτε να βοηθήσετε ώστε να καλυφθούν τα έξοδα φροντίδας του ζώου επικοινωνήστε με τον Βαγγέλη Λιανά μέσω facebook εδώ.

Για κατάθεση χρημάτων

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR5001722500005250003943245
Δικαιούχος: Ευάγγελος Λιανάς

Διαβάστε επίσης:

Έκκληση για τα έξοδα περίθαλψης σκύλου που βρέθηκε σκελετωμένος με σύρμα στον λαιμό κοντά στον Κρόκο Κοζάνης

Tagged: ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.