Στηρίξτε μας

Δωρεάν στείρωση αδέσποτων από τον Δήμο Θεσσαλονίκης – Πώς να κάνετε αίτηση

18 Οκτωβρίου 2019 22:50 | Επικαιρότητα
Δωρεάν στείρωση αδέσποτων από τον Δήμο Θεσσαλονίκης – Πώς να κάνετε αίτηση

Σύμφωνα με τη Μαρία Αρβανιτίδου, που είναι εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τα αδέσποτα ζώα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει στειρώσεις αδέσποτων και καλούνται οι κάτοικοι που φροντίζουν αδέσποτα γατιά και σκυλιά να δηλώσουν συμμετοχή για τη στείρωση των ζώων.

Η κα Αρβανιτίδου στη σελίδα της στο facebook δίνει οδηγίες για το που να καλέσετε ώστε να καταθέσετε το σχετικό αίτημα: «Για όσους δεν το γνωρίζουν το πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης για την δωρεάν στείρωση ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ έχει ανοίξει. Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2310219980 & 2310906200 για να υποβάλετε το αίτημά σας και στην συνέχεια θα σας τηλεφωνήσουν από την Κτηνιατρική για να σας ορίσουν την ημέρα και την ώρα που θα πρέπει να τους πάτε το ζώο για στείρωση.

Επίσης επειδή πολλοί κηδεμόνες ζώων με ρωτούν για το που πρέπει να καταθέτουν την βεβαίωση από την ηλεκτρονική σήμανση τους ενημερώνω ότι μπορούν να την καταθέτουν στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου ή στην Διεύθυνση Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος – Κλεάνθους 18».

Διαβάστε επίσης:

Την έναρξη ελέγχων στα οικόσιτα ζώα συντροφιάς ανακοίνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης

 

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

7 Σχόλια

  1. katerina

    ισχυουν ακομα αυτες οι δωρεαν στειρωσεις γιατι υπαρχουν 2 αδεσποτες γατες στη γειτονια μου που μια απαυτες γεννησε κιολας προσφατα

  2. Παρεσσα

    Γεια σας υπάρχουν στν άνω τουμπα αδέσποτες γατες που γεννάνε συνέχεια, που να τα παμε τα γατες αυτές για στειρώσεις; ευχαριστώ περιμενω γρήγορα νέα σας γιατί υπάρχει προβλημα με εκτίμηση Παρέα Ιωαννίδου τηλ 6982910488

  3. Κρυσταλλια

    Καλησπέρα σας
    Έχω βρεις δύο γάτους και τους έχω πάρει σπίτι. Έξω από το σπίτι μου τους βρήκα. Θέλω να τους κρατήσω να τους κάνω στείρωση και εμβολια. Αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.