Η Π.Φ.Π.Ο. συμμετέχει ενεργά στο Παγκόσμιο Συνέδριο Φιλοσοφίας
Φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα
Από τις 4 έως τις 10 Αυγούστου η Αθήνα υποδέχεται το Παγκόσμιο Συνέδριο Φιλοσοφίας που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην χώρα μας και βρίσκεται υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φιλοσοφικών Εταιρειών (FIDSDF). Το συνέδριο αυτό που έγινε θεσμός ξεκίνησε το 1900 και έκτοτε επαναλαμβάνεται αδιαλείπτως (πλην της περιόδου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου). Ανά 5ετία διοργανώνεται στην πρωτεύουσα μιας χώρας, που αποκαλείται για εκείνο το διάστημα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Φιλοσοφίας.






-306x306.jpg)
-306x306.jpg)
-306x306.jpg)
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ!!!!
ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΤΣΙ????
έτσι κα΄νουν οι κτηνοτρόφοι!!έχετε δει πως αρμέγουν ; μιλάμε για ξύλο ,όχι αστεία. Οσοι τρώνε κρέας να ξέρουν την διαδικασία. Το πάσχα κάποιος θα του κόψει τον λαιμό θα του περάσει ένα σίδερο απο τον κόλο και θα το ψήσει.
και ο φωτογράφος απαθανατίζει τη στιγμή της σύλληψης του εγκληματία-θεριού!!!!!!!!!!
τα κτηνοειδη μορφωματα δυστυχως εξακολουθουν να ζουν αναμεσα μας!!!
Έλεος, λες και είναι κανα θηρίο.... Ιδίως στη φώτο που είναι πάνω του.... Άραγε θα του άρεσε να τον τραβολογούν έτσι ή να πέσουν πάνω του με αυτό το τρόπο?