Τι γεύση έχει το νέκταρ;
Στα πόδια της η μέλισσα αποθηκεύει τη γύρη, που μαζεύει από τον άρδικα, για να τη μεταφέρει στην κυψέλη.
Με τελευταίο φως της ημέρας οι κινηματογραφιστές των ιταλικών οργανισμών «Artescienza και Menkab: il respiro del mare» σε συνεργασία με το «SPA RAC» και τους ερευνητές θαλασσίων θηλαστικών του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» ολοκληρώνουν την καταγραφή και βιντεοσκόπηση ενός από τους τελευταίους πληθυσμούς κοινών δελφινιών στη Μεσόγειο στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Σάμο και το Αγαθονήσι.
Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr