Στηρίξτε μας

2.000 ευρώ το κόστος για το σκυλάκι που χτύπησε υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. στην Παιανία

3 Απριλίου 2012 11:45 | Επικαιρότητα
2.000 ευρώ το κόστος για το σκυλάκι που χτύπησε υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. στην Παιανία

Η Χρύσα Ευσταθίου είχε επικοινωνήσει τον περασμένο Φεβρουάριο με το www.zoosos.gr για να καταγγείλει, ότι οδηγός και προφανώς υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. χτύπησε στις 24/2 στην Παιανία με το εταιρικό του αυτοκίνητο (με αριθμό κυκλοφορίας KBΗ 740...), ένα αδέσποτο κουτάβι και στη συνέχεια αδιαφόρησε για την τύχη του… επειδή δεν ήξερε τι να κάνει! Στο κείμενο, που ακολουθεί, δεν περιγράφει μόνο το τι πέρασε η κουταβίτσα, που την ονόμασε Βέρα, αλλά και το πόσο κοστίζει η θεραπεία της, τα νοσήλια στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων, η πανσιόν κ.ά.

Η Βέρα είναι ακόμα στο νοσοκομείο

«Γεια σας!
Μετά από πολύ πόνο, κλάμα, χειρουργεία, ακρωτηριασμούς, αμφιβολία για την ζωή μου, είμαι ΕΔΩ! Με θυμάστε; Είμαι το σκυλάκι που χτύπησε ο οδηγός των ΕΛ.ΤΑ. δύο ημέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα. Ποτέ φυσικά δεν επικοινώνησε να μάθει τι κάνω, ούτε λέξη βέβαια για να βοηθήσει.

Μα τι σας λέω, εδώ η Αστυνομία δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, ώστε να εντοπίσει και να μάθει το όνομα του οδηγού. Τα παιδιά που με βρήκαν, έχουν πάει στην Αστυνομία τρεις φορές από τότε. Δεν πειράζει... Όλα κάποια στιγμή πληρώνονται..

Μετά από σχεδόν 40 ημέρες, είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Έχω χειρουργηθεί και στην δεξιά αλλά και στην αριστερή πλευρά της λεκάνης μου, ακρωτηριάστηκε η ουρίτσα μου και τώρα ευελπιστώ να σταματήσω πλέον τα χειρουργεία.

Άκουσα τους γιατρούς να λένε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσω το πίσω δεξί μου ποδαράκι, διότι έχουν πάθει μεγάλη ζημιά τα νεύρα, ίσως ανεπανόρθωτη... Αυτό θα το ξέρουμε σε 10 με 15 ημέρες... Άκουσα όμως και τα παιδιά να κλαίνε... κάτι για ύπνο είπαν, δεν κατάλαβα. Αχ, δεν θέλω να κοιμηθώ!

Έχω αρχίσει σιγά σιγά και περπατάω, με την υποστήριξη βέβαια είτε μιας πετσέτας, είτε ενός λουριού στο πίσω μέρος του κορμιού μου, διότι το σώμα μου είναι ακόμα πολύ αδύναμο για να με σηκώσει. Έχω όρεξη για ζωή!

Τρώω το φαγητό μου και προσπαθώ να ξεχάσω τόσο το ατύχημα μου όσο και την φοβία και το σοκ που πέρασα! Το Σάββατο ένιωσα για πρώτη φορά πως είναι να σε χαϊδεύουν και να σου μιλάνε γλυκά!

Βλέπετε, ήμουν τόσο φοβισμένη με τους ανθρώπους και τόσο πονεμένη από το ατύχημα, που δεν άφηνα κανέναν να με πλησιάσει. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον εαυτό μου, όπως και τα παιδιά έκαναν και κάνουν (και θα κάνουν) τα πάντα για εμένα.

Οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε στα παιδιά, που με φροντίζουν θα είναι πολύ σημαντική, καθότι υπολογίζουν (χωρίς να έχουν υπολογίσει βέβαια τον ακρωτηριασμό μου, αν γίνει, και την αποθεραπεία μου), ότι το συνολικό κόστος της κατάστασης μου θα ξεπεράσει τα 2.000 ευρώ…

Σας ευχαριστώ!».

Αν μπορείτε να βοηθήσετε τη Χρύσα Ευσταθίου στείλτε μήνυμα στο email: [email protected].

Διαβάστε επίσης:

Χτύπησε σκύλο με αυτοκίνητο των ΕΛ.ΤΑ. και τον εγκατέλειψε στην Παιανία

Τα ΕΛ.ΤΑ. αδιαφορούν για το κουτάβι που χτύπησε υπάλληλος τους στην Παιανία;

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.