Στηρίξτε μας

Κα Τραχήλη, το πιστεύετε ότι έριξαν καυστικό υγρό σε σκύλο;

30 Δεκεμβρίου 2011 16:02 | Καταγγελίες
Κα Τραχήλη, το πιστεύετε ότι έριξαν καυστικό υγρό σε σκύλο;

Τρεις μέρες έλειπε από το «στέκι» του στην Πάχη Μεγάρων ο Μπεζουλίτος ένα από τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής και σήμερα επέστρεψε σε αυτή την κατάσταση! Ο κτηνίατρος, που τον εξέτασε, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του καθώς το τραύμα αυτό προέρχεται από καυστικό υγρό! Στο σημείο που κατέληξε η κύλιση του υγρού – όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας και τις φωτογραφίες – η πληγή είναι τόσο βαθιά, που έφθασε μέχρι το κόκκαλο του ζώου!

Η Φιλοζωική Κίνηση Μεγάρων - Ν. Περάμου τονίζει στην ανακοίνωση της ότι «μέχρι σήμερα δεν είχαμε επιθέσεις τέτοιου είδους και ο Μπεζουλίτος έμελλε να είναι το πρώτο θύμα μια νέας γενιάς βάρβαρων, απολίτιστων συμπολιτών μας, που επιμένουν να δίνουν λύσεις με το δικό τους τρόπο στο ζήτημα των αδέσποτων.

Η κυρία Τραχήλη επιμένει ακόμα σε "εικονικά περιστατικά"; Σε καμία περίπτωση δεν της στέλνουμε τον Μπεζουλίτο όμως! Μέχρι σήμερα δεν έχει επιδείξει καμιά ευαισθησία στα αδέσποτα. Η κυρία Τραχήλη θα επιμένει στα συμφέροντα του κλάδου μέχρι να γεμίσουμε αδέσποτα και η οργή των πολιτών να ξεσπάει σε αθώα ζώα με αυτό τον τρόπο!».

Τι συμβαίνει με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο;

Ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος και η πρόεδρος του θα έπρεπε να νοιάζονται για τα αδέσποτα χωρίς να υπολογίζουν σε ποιο χειρουργικό τραπέζι θα ανέβουν τα «κοπρόσκυλα» και τι γράφει το διαβατήριο του γιατρού, που τα φροντίζει.

 

Θυμίζουμε ότι η Αθηνά Τραχήλη σε συνέντευξη της στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στις 6 Αυγούστου αμφισβήτησε ακόμα και το γεγονός ότι στην Ελλάδα τα ζώα κακοποιούνται σε τέτοιο βαθμό...  και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι μάλλον δεν έχει ιδέα και για τι συμβαίνει σε αυτά και για το τι τελικά λέει, αν και επικεφαλής ενός σημαντικού συνδικαλιστικού οργάνου.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνία: Ώρα για MEGA Ψεύδη από την πρόεδρο του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου (βίντεο)

Η διαχείριση του πληθυσμού των αδέσποτων πρέπει να μπει πάνω από τα συμφέροντα των κτηνιάτρων!

Ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος ενοχλείται από τους εθελοντές που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες στα αδέσποτα

Οι εθελοντές κτηνίατροι δεν «τρώνε το ψωμί» των ντόπιων! Λειτουργούν σωτήρια για τα αδέσποτα!

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

  1. NATALIA

    SAS PARAKALW POLY NA TIS STELNETE SE AYTH TH "KYRIA" OLA TA PERISTATIKA KAKOPOIHSEW.STH KRHTH KATHE MERA KAKOPOIHSEIS K O XYLODARMOS ADESPOTOY KAKOPOIHSH EINAI.KAI FYSIKA NA THS STEILETE K TO SYGKEKRIMENO PERISTATIKO.EPISEIS NA TA STELNETE K STO KAMPOYRAKI-OIKONOMEA GIA NA DOYN TI GINETE,FYSIKA NA THN XANAKALESOYN AFOY EXOYN DEI ME TA MATIA TOYS KAPOIES KAKOPOIHSEIS.KAI TO KYRIOTERO.LEEI AYTH H KYRIA OTI H STEIRWSEIS-EPEMBASEIS XREIAZOTE OXYGONA KTL.KAI POIOS THS EIPE OTI H KINHTH MONADA-FORTIGO DEN THA EXEI??????????THA EINAI SAN ASTHENOFORO,K THA EXEI SIGOYRA OXYGONO,IWDIA,APOLIMANSEIS KTL.GIA FILOXENEIA META THN EPEMBASH DEN XERW TI THA GINEI ALLA KATI THA PROBLEWOYN K GIA AYTO

  2. dimitris

    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ!!!!

    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΛΕΙΨΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.