Στηρίξτε μας

Ψηφίσατε ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

5 Ιουλίου 2015 12:31 | Στιγμιότυπα
Ψηφίσατε ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ζώα δεν επιλέγουν παρά μόνο υφίστανται τις συνέπειες των αποφάσεων και των πράξεων των ανθρώπων. Όποια επιλογή και αν κάνατε σήμερα στο παραβάν κατά τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος εμείς σας ζητάμε να μας στείλτε φωτογραφίες με τα κατοικίδια σας, που να υποστηρίζουν την δική σας ψήφο.

Στείλτε τις φωτογραφίες στο email: [email protected] και εμείς θα δημοσιεύσουμε τις καλύτερες, τις πιο ευρηματικές!

Διαβάστε επίσης:

Μια ζωή πειραματόζωα; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Υπέροχες ουρές στα ΑΤΜ!

Εξαντλημένος από την ουρά στα ΑΤΜ

Μη βάζεις τη γάτα σου να βλέπει δελτία ειδήσεων!

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Ελεάνα

    Ευχαριστώ που δίνετε την ευκαιρία να αναδειχτεί ακόμα μια φορά η αντιμετώπιση των ζώων από τους "ανθρώπους" και θα αρπάξω την ευκαιρία, έστω κι να δεν είναι με τον όμορφο τρόπο που προτείνετε.
    Είτε με ΝΑΙ είτε με ΟΧΙ οι αντιλήψεις πολλών θα βρουν ακόμα και με την αφορμή ενός δημοψηφίσματος βήμα να ακουστούν και να αποδείξουν ότι η γλώσσα μαρτυρά αλήθειες που άριστοι υποκριτές-τάχα μου προοδευτικοί άνθρωποι σε μη έκρυθμες συνθήκες καλύπτουν επιδέξια. Στις έκρυθμες πέφτουν οι μάσκες.
    Λόγος γίνεται για κάποιον "κύριο" Δελαστίκ που για να κατηγορήσει τους ψηφίσαντες το ΝΑΙ ξεσκέπασε τον εαυτό του βρίζοντάς τους μεταξύ άλλων (που προσωπικά πιστεύω θα αρκούσαν ως βρισιές, αφού σώνει και καλά ήθελε να βρίσει) "σκυλιά" !!!!! Μάλιστα. Έ β ρ ι σ ε, θεωρεί, με το χαρακτηρισμό "σκυλιά", ο πανηλίθιος!! (Ό,τι σπέρνει θερίζει)
    Εκτός του ότι η βρισιά του μου θύμισε μαινόμενο Οθωμανό απέναντι στον ραγιά τον καιρό της τουρκοκρατίας (διότι από βιβλία σχετικά με την τότε εποχή έχω να ακούσω τη λέξη "σκύλος" ως βρισιά)είναι και άκρως αποκαλυπτική των απόψεών του για τα ζώα- και μάλιστα τα σκυλιά, φανταστείτε τα άλλα...Το ον αυτό, το αυτοαποκαλούμενο "άνθρωπος"-και, δεν αμφιβάλλω, με πολύ μεγάλη ιδέα για τον πολύ σπουδαίο εαυτό του...- δεν έχει πάρει είδηση για ένα ολόκληρο κίνημα υπέρ των ζώων σε όλον σχεδόν τον πλανήτη. Δεν τον αφορά. Κι αν -αλίμονο- έχει παιδιά κι εγγόνια δυο φορές αλίμονο για το μέλλον αυτού του κινήματος. Να τον χαιρόμαστε τον μεσαιωνικό αυτόν τύπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.