Στηρίξτε μας

Π.Φ.Π.Ο.: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το Πίτμπουλ που πριν δολοφονηθεί κακοποιήθηκε στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης

29 Μαΐου 2015 09:40 | Επικαιρότητα
Π.Φ.Π.Ο.: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το Πίτμπουλ που πριν δολοφονηθεί κακοποιήθηκε στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης

Της Ελένης Ηλιοπούλου

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την δολοφονία του Πίτμπουλ, που πριν θανατωθεί κακοποιήθηκε σε βενζινάδικο το Νέο Ρύσιο της Θεσσαλονίκης στις 23 Μαΐου – γι’ αυτό εξαγριώθηκε και επιτέθηκε σε παρευρισκόμενους – αναμένεται να καταθέσει η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) τις επόμενες μέρες.

Θυμίζουμε ότι το σκυλί σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα Αλέξανδρο Τσουβέλα κακοποιήθηκε για ώρα αρχικά από τον υπάλληλο του βενζινάδικου ο οποίος με το πιεστικό μηχάνημα του πλυντηρίου έριχνε νερό στο νεαρό ζώο, που κάποιος είχε εγκαταλείψει εκεί.

Στη συνέχεια όταν το σκυλί εκνευρισμένο άρχισε να επιτίθεται στους παρευρισκόμενους κακοποιήθηκε και από τους αστυνομικούς που το χτυπούσαν, αφού δεν ήξεραν πως να το χειριστούν.

Ενώ ένας εξ αυτών το πυροβόλησε μάλιστα δύο φορές στο πόδι θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή όλων - καθώς στο βενζινάδικο δεν επιτρέπεται να ανοίγουμε ούτε το κινητό μας για λόγους ασφάλειας - και τελικά κάτω από άγνωστες συνθήκες το σκυλί το πάτησε και το σκότωσε όχημα της Πυροσβεστικής.

PitbullNeoRysioThessalonikiAstynomiaΈνα πλάνο από το βίντεο της κάμερας ασφαλείας δείχνει αστυνομικό να χτυπάει με γκλομπ το ζώο στο κεφάλι, ενώ το είχαν ήδη ακινητοποιήσει μια γυναίκα αστυνομικός και ένας πολίτης.

Ο διοικητής του Α.Τ. Θέρμης Χρήστος Σπυρόπουλος μιλώντας στην Ιζαμπέλα Μποτονάκη, πρόεδρο του φιλοζωικού συλλόγου «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ - Η ΑΓΑΠΗ» χαρακτήρισε τον «χειρισμό» της υπόθεσης «ατυχή».

Και μάλιστα, όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η κα Μποτονάκη, o διοικητής παραδέχτηκε ότι οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση δεν ήταν οργανωμένοι και πως αυτή η κατάληξη οφείλεται στον πανικό της στιγμής! Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το ζώο δεν έπασχε από λύσσα.

Δείτε τα πλάνα (χρόνος 01:47'') από το βίντεο που μετέδωσε το κανάλι ANTENNA στις 24/5 το πως το ζώο κακοποιήθηκε και από τους αστυνομικούς.

Η Π.Φ.Π.Ο. αναφορικά με το έγκλημα το οποίο προβλήθηκε ποικιλοτρόπως από τα Μ.Μ.Ε. που στοχοποίησαν τα σκυλιά και κυρίως τα αδέσποτα στην ανακοίνωση της επισημαίνει: «Χρειάστηκαν μόνο δύο 24ωρα για να επαληθευτούν όσα γράψαμε στο δελτίο τύπου μας, για το φιάσκο στο περιστατικό με το "μανιασμένο" πίτμπουλ στην Θεσσαλονίκη, περί επιλεκτικών τηλεοπτικών πλάνων περί κίτρινης δημοσιογραφίας και περί στοχοποίησης κατά την προσφιλή στάση μεγάλης μερίδας δημοσιογράφων, των ζώων αντί του ενός και μοναδικού υπεύθυνου, του ανθρώπου.

Επώνυμα πλέον αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την στάση εκείνων, μανιασμένων πολιτών και αστυνομικών, που με τις πράξεις ή παραλείψεις τους συνετέλεσαν  τα μέγιστα στον τραυματισμό των συνανθρώπων μας και στον άδικο θάνατο του ζώου.

Πράξεις και παραλείψεις που εξώθησαν το σκυλί να αμυνθεί, όπως θα έκανε το κάθε έμβιο - και ο άνθρωπος μεταξύ αυτών - όταν το κακοποιούν ανηλεώς.

Σύμφωνα λοιπόν με τον μάρτυρα επρόκειτο για ένα μη επικίνδυνο σκυλί, το οποίο προφανώς ήταν φοβισμένο και σοκαρισμένο είτε από την πρόσφατη εγκατάλειψή του είτε από το γεγονός ότι ξέφυγε της επιμέλειας του κηδεμόνα του, και αναζήτησε ανθρώπινη βοήθεια και προστασία.

Αντί αυτής, κάποιοι από το πλυντήριο αυτοκίνητων άρχισαν να το καταβρέχουν με το πιεστικό, το σκυλί άρχισε να εκνευρίζεται και ενώ περαστικοί προσπάθησαν να το ηρεμήσουν κατέφθασαν και οι αστυνομικοί που άρχισαν πλέον να το χτυπούν με τα κλομπς, τρέλαναν το ζώο με αποτέλεσμα τα όσα επακολούθησαν.

Η Ομοσπονδία μας πρόκειται άμεσα να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου που με τις πράξεις ή παραλείψεις τους συνετέλεσαν στην πρόκληση σωματικών βλαβών σε συνανθρώπους μας αλλά και στον άδικο και κάτω από απαράδεκτες συνθήκες θάνατο του συγκεκριμένου σκυλιού.

Άραγε η Πολιτεία θα αναλάβει επιτελούς τις ευθύνες της απέναντι στην μάστιγα της εγκατάλειψης χιλιάδων κατοικίδιων και στις πέραν πάσης πλέον λογικής ανεξέλεγκτες γεννήσεις των δεσποζόμενων ζώων;

Θα πάψουν επιτελούς να στοχοποιούν τα ζώα και να αρχίσουν να στοχοποιούν τις εγκληματικές συμπεριφορές των ανθρώπων εις βάρος των ζώων;

Αν και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία η μέχρι σήμερα διαχρονικά στάση της πολιτείας με την πλήρη σχεδόν αδιαφορία της, την άρνησή της να λάβει γενναία μέτρα και αποφάσεις ώστε να σταματήσουν οι αθρόες εγκαταλείψεις και γεννήσεις, δεν μας κάνει να αισιοδοξούμε.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι η νέα κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει με άλλο πνεύμα και με μια ριζοσπαστική αριστερή αντίληψη την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων» καταλήγει η ανακοίνωση της Π.Φ.Π.Ο.

Διαβάστε επίσης:

Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης: Οι άνθρωποι εξαγρίωσαν και τελικά σκότωσαν το ζώο που επιτέθηκε για να προστατευτεί

Ο υπάλληλος του βενζινάδικου στο Νέο Ρύσιο εξαγρίωσε το πίτμπουλ βασανίζοντας το με το πιεστικό πριν αυτό επιτεθεί σε ανθρώπους

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

34 Σχόλια

  1. venus

    @Αριστος Σπανος, ολοι οσοι αποκαλουν «Ταξη» το λυωσιμο ενος κουταβιου απο τους «κυριους αστυνομικους», το οποιο βασανιζοταν για καιρο απο ψυχοπαθεις, δεν χρειαζονται γοριλλες να τους φυλανε.
    Χρειαζονται ψυχιατρο.

    Εαν παρολαυτα, η προσπαθεια που εκανες με αυτο το γελοιο σχολιο αποσκοπουσε στο να σοκαρεις ή να πιασεις καποιους για κοροϊδα, οπως εγινε και με την αισχρη ενημερωση του ΑΝΤ, σε πληροφορω οτι το μονο που κατεφερες κι εσυ κι εκεινοι ειναι να πιασετε απο τα τρια το μακρυτερο.
    Venus

  2. Αρίστος Σπανός

    καλα εκαναν οι κυριοι αστυνομικοι, επιτελοτς μπηκε ταξη, εμενα μια φορα μου επιτεθηκε ενα σκυλαρος στις 6.16 το πρωι οταν γυριζα απο το σαρκ με τα ποδια κ παραλιγο να με τραυματισει..ευτυχως ηταν οι σωματοφυλακες μου μαζι και τον περιποιηθηκαν

  3. eiste kthnh ..

    SA DEN NTREPESTE KTHNH STO DIAOLO NA PATE.DN EISTE ANTHRWPOI ESEI MALAKES E MALAKES.XTYPOUSATE KAI VASANIZATE TO KAKOMOIRO TO SKYLI KAI OTAN AFTO PROSPATHISE NA AMINTHEI TO PYROVOLISATE..KTHNH EISTE KARGIOLIDES OLOI SAS..R.I.P ATHOA MU PSIXOULA.. 🙁 :'(

  4. αννα

    Ρε μαλάκες αν σας τράβαγαν απο τα πόδια και σας έκαναν σβούρες στον αέρα, και σας βρέχανε αφου πρώτα σας είχαν διώξει απο το σπίτι σας οι γονείς σας και σας είχαν εγκαταλείψει χωρίς νερό και φαί, τι θα κανατε;;;;ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ηδη την επιθετικοτητα σας την βγάλατε επειδή σας ενοχλεί η θέα ενος κυριαρχικού σκύλου στον δρόμο, φαντάσου να περνούσατε ταν ίδια κακιασμένοι μισάνθρωποι!λες και ο πλανητης ανήκει μόνο στα δίποδα.

  5. kapoia

    Οι αστυνομικοι επρεπε να ειχαν παει με καποιον ειδικο,κτηνιατρο ισως? Ομως αφου δεν ζουμε στο εξωτερικο να εχουμε ειδικη μοναδα που να ασχολειται με τετοια περιστατικα,αληθεια για τα ηρεμηστικα δεν τους εχει μιλησει καποιος?,αντι να το πυροβολησουν κ το πατησουν,οι αντρακλες,κ εφοσον ηξεραν τι περιστατικο κληθηκαν να αντιμετωπισουν,επρεπε να εχουν κατ αρχας καποιον ειδικο μαζι τους,οπως εγραψα κ πιο πανω,κ να ειναι εφοδιασμενοι με ηρεμιστικες σφαιρες,δεν ξερω πως τις λενε.. τελος παντων.οχι αμεσως καταδικη σε θανατο.αλλα τι περιμενεις απο αυτους που αντιμετωπιζουν με τον ιδιο τροπο τους ανθρωπους..να φερονται διαφορετικα στα σκυλια??

  6. venus

    Καποια μερα, στις 25 Μαη του 2015, καποια αποβρασματα ενος βενζιναδικου, για διασκεδαση, κακοποιουν ενα αδεσποτο κουταβι.

    Ενα αδεσποτο οπως εκατομμυρια σε αυτον τον Κρανιου Τοπο!

    Ξαφνικα, ο καθε ξεβρακωτος ξεπλενης αυτης της χωρας, με το ονομα Ελλαδα, μαθαινει απο τα εκπορνευμενα μεσα μαζικης ενημερωσης οτι η ρατσα pit-bull πρεπει να ειναι αναγκαστικα «ρατσα-τρομοκρατης», κυριως επειδη το ατυχο κουταβι προσπαθησε να υπερασπισει το τομαρι του.

    Ο οχλος κατω απο αυτη την παρανοϊκη ιδεα, κινητοποιειται, το χτυπαει, το κανει σβουρα, το βασανιζει με χερια και μανικα, κι οταν πλεον εχουν κανει λιωμα τον επικυνδινο τρομοκρατη της βενζιναδικης χαβουζας, σκεφτονται οτι για να ποζαρουν στον σταυλο του ΑΝΤ, αυτο δεν φτανει.
    Προς βοηθειαν σπευδει ο βρωμικος τυπος!

    Ο βρωμικος τυπος συντηρειται κατα κανονα με ασχετες, αλλα συνταρακτικες ειδησεις ευρεος φασματος, οπως παραδειγματος χαριν:
    Η λυσσα!!
    Αντι λοιπον να δοθουν ευθυνες για τον στυγερο και αδικο φονο ενος αθωου κουταβιου που οδηγηθηκε στην παραφροσυνη απο εναν ψυχανωμαλο οχλο, χειραγωγουν εσκεμμενα την προσοχη του πανελληνιου στα «πιθανα» θυματα μιας πιθανης λυσσας, σε πιθανη περιπτωση που πιθανως θα υπηρχε!!!
    Το γεγονος παιρνει τις επιθυμητες διαστασεις, δηλαδη το θυμα γινεται δραστης, και ο αποδεδειγμενα λυσσασμενος οχλος περναει στο καναλι σαν ηρωας γιατι μονο σαν τετοιος ανεβαζει την ακροαματικοτητα!

    Post scriptum: η Ελλαδα εφτασε την Ρουμανια.
    Στις 2. Σεπτεμβρη του 2013, στο Βουκουρεστι της Ρουμανιας σκηνοθετηθηκε το δαγκωμα ενος παιδιου απο ενα δεσποτο.
    Απο τοτε ανθει η επειχειρηση των πληρωμενων κυνηγων-δολοφονων των αδεσποτων.
    Η Ελλαδα ακολουθει πιστα τη γειτονισσα της και μπαινει με καποια καθυστερηση κι αυτη στον Μεσσαιωνα της ηθικης.
    Venus

  7. Κωνσταντίνος Αθανασιάδης

    Δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς ξεκίνησε ότι και να λέτε στο άρθρο.
    Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα, είναι ότι το σκυλί εγκαταλείφθηκε.
    Το πρώτο που θα έπρεπε να ερευνηθεί είναι
    ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου
    και να εξαντληθεί η αυστηρότητα του νόμου
    για την πράξη εγκατάλειψης του οικόσιτού του.
    Γιατί δεν βρέθηκε μόνο του το πιτ μπουλ εκεί!
    Από κει και πέρα, η ανοησία κάποιων,
    αυτών που ενοχλούσαν το σκυλί καταβρέχοντάς το,
    καθώς και της αστυνομικού που κάνει σβούρες τον σκύλο
    πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
    Να το έκανε ένα παιδί να πεις εντάξει, έχει το ακαταλόγιστο.
    Οι ενήλικες και μάλιστα όργανα του νόμου,
    οφείλουν να συμπεριφέρονται με λογική και ευθύνη!
    Ας πάμε και στα βασικά περί δολοφονίας του σκύλου
    που δεν αναφέρει το άρθρο.
    Μπορεί να φταίνε όλοι οι ανωτέρω για εγκατάλειψη και κακοποίηση,
    αλλά το σκυλί θα θανατωνότανε βάσει νόμου
    από τη στιγμή που δάγκωσε άνθρωπο,
    για να ελεγχθεί για λύσσα.
    Αυτό ισχύει. Λυπηρό, αλλά έτσι είναι.
    Κλείνοντας το ποστ μου,
    θα ήθελα να ευχγηθώ από καρδιάς
    στο ρεμάλι που εγκατέλειψε τον σκύλο του,
    με αυτά τα τραγικά αποτελέσματα, να πάθει τα ίδια.

    1. Θάνος

      Δεν θανατώνεται για να ελεγχθεί για λύσσα, περιορίζεται και παρακολουθείται για 15 μέρες. Αν δεν είναι δυνατόν να περιοριστεί, γίνεται προληπτικό εμβόλιο λύσσας στον δαγκωμένο, το οποίο δεν είναι τόσο επίπονο όπως ήταν κάποτε.

  8. Βασιλικη

    Φοβαμαι οτι με αυτη την ενεργεια χανεται την αξιοπιστια σας. Και μόνο το οτι οι αστυνομικοι δεν το σκοτωσαν αμεσως το εξαγριωμενο σκυλι αλλά του εριξαν στα ποδια, λέει πολλά για την προσπαθεια τους. Κακοποιηθηκε απο νερό με μεγαλη πιεση? γιατι το ειχαν δεμενο και δεν μπορουσε να φυγει? Αγαπητοι, μιλαμε για πιτμπουλ. Δεν φταιει το σκυλι φταινε εκεινοι που έχουν δημιουργησει και συνεχιζουνε να εκτρεφουν τετοια σκυλιά. Μου εχει επιτεθει πιτμπουλ και με αρπαξε απο το λαιμο οταν χαμηλωσα και απλωσα το χερι μου να ερθει να το χαϊδεψω για να γινουμε φιλοι. Δεν εφταιγε αυτο αλλά ο ιδιοκτητης που μου ειχε αφησει σημειωμα να μπω στο σπιτι και θα γυριζανε γρηγορα, ενω στο σπιτι ηταν ο σκυλος. Ευτυχως που ετρεξε γαυγιζοντας στην πορτα το σκυλι μολις πηγα να μπω, και ετσι προλαβα και εκλεισα την πορτα. Θα με ειχε κανει κομματια. Αργοτερα που ηταν ολοι στο σπιτι και το σκυλι ηταν ελευθερο, μου επιτεθηκε μάλλον γιατι με ειχε "συνδεσει" με καποια που προσπαθησε να μπει στο σπιτι οταν το αφεντικο έλειπε. Αυτο το ειδος σκυλου πρεπει να εκλειψει. Να διευκρινισω οτι λατρευω τα σκυλια και τετοιο πραγμα δεν μου εχει ξανασυμβει. Τα πιτμπουλ ειναι απροβλεπτα. Και ειναι φτιαγμενα να πιανουν απο το λαιμο. Ευτυχως που γλυτωσαν οι ανθρωποι. Και παλι, πρεπει να εξεταζουμε ξεχωριστα την καθε περιπτωση για να μη χανουμε (οι ζωοφιλοι)την αξιοπιστια μας.

    1. Θάνος

      Και γιατί να μην εκλείψουν οι άνθρωποι που τα εκπαιδεύουν για δολοφόνους, και αυτοί που τα πειράζουν και τα κακοποιούν; Οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είναι επιζήμιοι…

  9. xristina kotsaki

    ο πολιτισμός κρίνεται από το πως φερόμαστε στ¨" κατώτερα" αδέλφια μας τα ζώα
    Είναι συγκλονιστικό ότι τα βάλανε με το ζώο ενώ το" ανώτερο "ον ο άνθρωπος με τη λογική του θα μπορούσε να χειριστεί το θέμα διαφορετικά
    λυπάμαι για το κακόμοιρο το ζώο που αντι να το προστατέψουν το κακοποίησαν αδαείς άτομα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε υπηρεσίες δημόσιες . Κάποιοι επιτέλους πρέπει να δημιουργήσουν πολιτισμό σε αυτή τη χώρα

  10. Θάνος

    Καλά κάνουν και σας καίνε τα αυτοκίνητα. Τρεις φορές μου επιτέθηκε αυτοκίνητο και κόντεψε να με σακατέψει.

  11. Giorgos

    Την άλλη φορά φευτοφιλόζωοι όταν βγει κάνα 15χρονο αμερικανάκι με κάνα όπλο και σκοτώσει 10, υποστηρίξτε το γιατί το πείραζαν οι συμμαθητές του... Απολίτιστα ζώα...

    1. Θάνος

      Όχι θα προτιμήσουμε να αυτοκτονήσει ρε ψευτοφιλάνθρωπε…. Να μάθετε στα παιδιά σας να σέβονται να μην τα σκοτώνουν. Άμα τα κάνετε σαν τα μούτρα σας ακοινωνικοποίητα ζώα, επόμενο είναι να μην αντέχονται.

      Όχι 10 ρε… 9.

  12. ΣΤΕΛΙΟΣ

    Εσεις ολοι οι ζωοφιλοι,ας μαζεψετε τα αδεσποτα αφου δεν σας αρεσει να τα κακοποιουν.Ειμαι ιδιοκτητης σκυλου,που ζει στο χωρο του κ οπως πρεπει να ζει ενα ζωο που αγαπας!! Αλλα ας κανεται κατι με αυτα τα σκυλια!! Κινδυνος ηταν ο συγκεκριμενος σκυλος.

    1. Ιωάννα

      Κίνδυνος ο σκύλος επειδή τον παράτησε κάποιος άχρηστος και του επιτέθηκαν κάποιοι περισσότερο άχρηστοι? ωραίο τρόπο σκέψης έχεις και θα πας πολύ μπροστά μ αυτόν. Άθλιε.

    2. λευτερης

      Τι θα πει "μαζεψτε τ αδεδποτα αφου δεν μας αρεσει να τα κακοποιουν"? Δηλ. Αν δεν μπορουμε να μαζεψουμε τ αδεσποτα θα πρεπει να δεχομαστε την κακοποιηση των ζωων? Δηλ. Αν σου χτυπαω το κεφαλι η σου ριχνω νερο με πιεση θα κατσεις απραγος? Αν το κανω στο σκυλι θα πρεπει να το ανεχτει ή μηπως θ αντιδρασει?

    3. ΓΙΑΓΙΑ

      Ποιά συγγένεια είπαμε έχετε με τον μπάτσο πιστολέρο που πυροβόλησε τον άτυχο σκύλο, ή με τον ταβλαδόρο πυροσβέστη που τον πάτησε με το υπηρεσιακό;

  13. Σοφια Σιδηροπουλου

    Ειναι δυνατον απο τα ποδια και σβουρα; ψοφο να εχετε μπασταρδοι. Που θελετε να λεγεστε κ ανθρωποι

  14. Despina Loukopoulou

    Το βίντεο οπου ρίχνει επι μια ωρα ο υπάλληλος του πρατηριου νερο με το πιεστικό γιατι δεν το δειχνουν?Στα καλα καθουμενα ενα σκυλι δεν εξαγριωνεται....Κριμα σκοτωσαν μια αθωα ψυχουλα εξαιτίας καποιων δήθεν φιλοζωοι που το παρατησαν....Ντροπη στα κανάλια που υπερασπίστηκαν τους βασανιστές του ζωντανού...Εδω κολαει το οταν γνωρισα τους ανθρώπους αγαπησα τα ζωα!!!

  15. Γιώργος

    Καλά του έκαναν του σκυλιού. Αφού δεν υπάρχει πρόληψη υπάρχει καταστολή. Που είναι τόσο καιρό ο ιδιοκτήτης του σκυλιού; τσιπακι δεν είχε το σκυλί; δεν ήταν δηλωμένο; γιατί δεν ψάχνουν τον ιδιοκτήτη; μιλάτε σαν κάτι πορωμένους που όταν κάηκε η μαρφιν βγήκαν και είπαν ότι έφταιγαν οι υπάλληλοι που δούλευαν. Ναι είχε βγει το πιτ μπουλ για καφέ και ψώνια και του επιτέθηκε αναίτια ο όχλος... Δε ντρέπεστε αιμοδιψείς σκυλολάγνοι...

    1. elenιαια

      Το σχόλιο σου ολο αντιφάσεις... καλα εκαναν του σκυλιου? ο ιδιοκτητης που ήταν... καλα εκαναν του σκυλιου???? δηλαδη εννοεις οτι καλα εκαναν του ιδιοκτητη που του σκοτωσαν το σκυλί του? με αλλα λόγια λες πως καποιος αν κακοποιήσει το παιδί του πρέπει να του σκοτώσουν το παιδί και οχι να τιμωρήσουν τον ίδιο? Τι λογική ειναι αυτή εν ετη 2015??? ελεος..
      ο ιδιοκτήτης το εγκατέλειψε διοτι δεν νοιαζεται. Το σκυλί δεν φταιει σε τιποτα να πληρώνει την ανυθυνότητα των ανθρώπων.. Με τετοιες λογικές πάμε χρόνια πισω και δικαιως μας κράζουν απο παντού..

    2. Σπύρος

      Αιμοδιψεις σκύλολαγνοι;;..χαχαχαχαχα εντάξει ξέσπασες τα είπες;θα πας να πετάξεις τώρα και καμιά φόλα;;σε ενοχλεί πολύ ότι έριξαν νερό με το πιεστικό και το χτύπησαν στο κεφάλι πριν επιτεθει ε;ευτυχώς που υπάρχουν λίγοι σαν εσένα που όταν ένας πιτσιρικάς στο δρόμο σκυβει και πιάνει μια πέτρα και στην πετάει χωρίς λόγο για να κάνει πλάκα,ευτυχώς εκεί δεν υπάρχει καταστολή,ευτυχώς ούτε στο ξύλο το πλακώνουν ούτε το σκοτώνουν..κακόμοιρη ε κακομοίρη..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.