Στηρίξτε μας

Σε κατάσταση αμόκ έσφαξε 4 σκυλιά σκοτώνοντας 2 στον Γέρακα Αττικής

23 Μαΐου 2015 12:45 | Καταγγελίες
Σε κατάσταση αμόκ έσφαξε 4 σκυλιά σκοτώνοντας 2 στον Γέρακα Αττικής

Σήμερα το πρωί σε κατάσταση αμόκ ένας 38χρονος άνδρας με μαχαίρι επιτέθηκε στα 4 σκυλιά που φρόντιζαν οι γονείς του στην αυλή τους σπιτιού τους στον Γέρακα Αττικής σκοτώνοντας επί τόπου τα δύο. Ο δράστης, που σύμφωνα με τη μητέρα του έκανε χρήση αναβολικών, απείλησε όντας σε έξαλλη κατάσταση ότι θα σκοτώσει και τους γονείς του, οι οποίοι διέφυγαν από το σπίτι για να σωθούν και πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γέρακα για να καταγγείλουν το γεγονός.

PindarouGerakas (1)

Το Σέττερ δεν είχε τραυματιστεί αλλά ήταν σοκαρισμένο από αυτά που βίωσε.

Όταν έφτασαν στην Αστυνομία ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την μητέρα του λέγοντας της ότι πάει να αυτοκτονήσει και έκτοτε η ΕΛ.ΑΣ. τον αναζητεί. Στο σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται επί της οδού Πινδάρου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή φιλόζωοι και η αντιπρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου Αγίας Παρασκευής Ντίνα Μπουλούμπαση η οποία επικοινώνησε με το www.zoosos.gr.

PindarouGerakas (3)Στην οδό Πινδάρου βρίσκεται η μονοκατοικία όπου έγινε το έγκλημα.

H Άμεση Δράση έφτασε στο σπίτι λίγο μετά τις 14:00 και αν και σχετική άδεια από την Εισαγγελία Πρωτοδικών δεν δόθηκε η Βιβή Λευκαδίτη - γνωστή για τη φιλοζωική της δράση - μπήκε στο σπίτι για να δει τι είχε συμβεί στα ζώα. Η κα Λευκαδίτη μαζί με την Ελίνα Λούκα και άλλη μια φιλόζωη από το σωματείο Πικερμίου «Πήγασος» έβγαλαν αγκαλιά το Σέττερ έξω καθώς το ζώο έτρεμε από το φόβο του, ενώ και το Πίτμπουλ, που ανήκε στον δράστη, διαπίστωσαν ότι δεν ήταν τραυματισμένο.

PindarouGerakas (11)Η αυλή γεμάτη από τα αίματα των ζώων που σφαγιάστηκαν από τον 38χρονο.

Οι γυναίκες, οι οποίες τράβηξαν τις φωτογραφίες που βλέπετε, είδαν αρχικά ότι τα δύο σκυλιά ήταν νεκρά, μαχαιρωμένα στον λαιμό και κείτονταν στην αυλή. Ένα ακόμα ήταν μαχαιρωμένο στο πόδι, ενώ το Σέττερ είχε αίματα αλλά όπως διαπίστωσε ο κτηνίατρος δεν είχε τραυματιστεί. Η αυλή ήταν γεμάτη από τα αίματα των σκυλιών και οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του εγκλήματος και της έξαλλης κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο δράστης.

Τα ζώα, που επέζησαν, μεταφέρθηκαν στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα και το ένα που είναι τραυματισμένο στο πόδι παραμένει εκεί για νοσηλεία όπως μας εξήγησε η κα Μπουλούμπαση χωρίς όμως να κινδυνεύει η υγεία του.

PindarouGerakas (12)

Σφαγμένα στον λαιμό.

Η μητέρα του δράστη συνοδεία περιπολικού πήγε στο σπίτι για να πάρει κάποια πράγματα και το οξυγόνο του άνδρα της ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκείνη την ώρα ο γιος της δεν ήταν πια εκεί ενώ η γυναίκα έλεγε η ίδια στους παραβρισκόμενους που ρωτούσαν ότι «τον έφαγαν τα αναβολικά».

Οι φιλόζωοι - όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Βιβή Λευκαδίτη - δίνουν αμοιβή σε όποιον γνωρίζει που βρίσκεται το 38χρονος που είναι φανερό ότι δεν είναι επικίνδυνος μόνο για τα ζώα όπως έλεγαν και οι αστυνομικοί οι οποίοι σάστισαν με όσα είδαν στον τόπο του εγκλήματος.

PindarouGerakas (13)To Πίτμπουλ και το Σέττερ που το έβγαλαν έξω με το σεντόνι δεν είχαν τραυματιστεί.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το που μπορεί να είναι ο δράστης ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Γέρακα ή την κα Λευκαδίτη στο τηλέφωνο: 6984200368. Τα ζώα που επέζησαν θα χρειαστούν φιλοξενία και όσοι μπορούν παρακαλούνται να συνδράμουν.

Διαβάστε επίσης:

Γέρακας: Άνοιγε τον λάκκο του άρρωστου σκύλου που δεν ήθελε να γιατρέψει

Έκκληση για τον εντοπισμό του άρρωστου σκύλου που περιφέρεται στον Γέρακα Αττικής

Γέρακας: Συνέλαβαν την 75χρονη που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να βάζει φόλες στις γάτες

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

53 Σχόλια

  1. venus

    Χαιρομαι πολυ που το DSM-ξεφτερι, με τον μεγαλο ερωτα στην κατα φαντασιαν "copy paste - ψυχιατρο" κρατησε την υποσχεση του και αποχωρησε.
    Κατι ομως μου λεει οτι οι παραφορα ερωτευμενοι με οξειες και κομματα ειναι ανικανοι να κρατησουν υποσχεσεις που δινουν υπο την επιρροια παθολογικης ιδεοληψιας στα ψεμματα.

    Για να δουμε...
    Venus

  2. venus

    Αν δεν απατωμαι,@Chris, ειχες δηλωσει:
    «Aυτά ,από μέρους μου δεν θα το συνεχίσω άλλο,ώρα σου καλή...»
    Δεν τα καταφερες να κρατησεις μια υποσχεση που σε τελικη αναλυση θα σε απαλασσε και απο την υποχρεωση να παρουσιαζεσαι συνεχως «κλαρινο» μετα απο καθε μου σχολιο, σαν να εισαι ο νεοσυλλεκτος ενος ταγματος αγνωστου και αφιλοξενου.
    Δεν πειραζει, δικο σου το προβλημα.

    Απομενει μονο να αναλογιστεις, για ποιο σκοπο γραφεις εδω μεσα.
    Οτι εισαι ενας αναιδης αυτοδιδακτος μου το γνωστοποιησες.
    Αλλιως θα ειχες παρει χαμπαρι, τουλαχιστον το «κρυμμενο» αποσπασμα του Νιτσε(Nietzsche) που σου παραθεσα: «θολωνουν τα νερα οσοι θελουν να τα κανουν βαθεια»!!
    Δεν πειραζει.

    Οτι εισαι ενας αθεραπευτα ερωτευμενος με ψυχιατρους κι αυτο μου το γνωστοποιησες.
    Επειδη μαλιστα το εχεις παρει κατακαρδα αυτο το θεμα, θα τολμουσα να υποθεσω οτι εχες καποια στενη σχεση με αυτο.
    Συμφωνα με τα γραφομενα σου, σιγουρα δεν εισαι ψυχιατρος, λοιπον θαπρεπε να υποθεσω-πραγμα που σε μενα εχει γινει πλεον εμφανες- οτι εισαι ο ασθενης.
    Η παντελης ελλειψη αυτοσυγκρατησης σου και ο συγκεχυμενος τροπος γραψιματος, μου στηριζουν αυτη την υποψια.
    Οσο για το ποιος απο τους δυο μας πασχει απο «ελλειματικη διαταραχη», αυτο το αφηνω στην κριση των αναγνωστων.
    Επειδη ομως δεν μου προσβαλεις τον επαγγελματικο μου κλαδο (γιατι δεν ανηκω καν στον ιατρικο κλαδο), ουτε κι αυτο πειραζει.

    Οτι απασχολεις με τις παιδαριωδεις και αυτοσχεδιες «γνωσεις» σου τους αναγνωστες μιας ιστοσελιδας που αγωνιζεται παραδειγματικα και ακουραστα για τα δικαιωματα των ζωων, μονο και μονο για να πλασσαρισεις την αφεντια σου στο προσκηνιο..
    Αυτο πειραζει και μαλιστα πολυ!

    Γιατι ειναι γελοιο και αταιριαστο, οπως αποδεικνυεται απο την ενασχοληση σου με κομματα και οξειες, σαν μεσον αντικαταστασης των επιχειρηματων που σου λειπουν!

    Απο το σημειο λοιπον αυτο ζητω εγω προσωπικα συγνωμη απο τους αναγνωστες και την υπευθυνο αυτης της ιστοσελιδας για τον προσωπικο χαρακτηρα που πηρε αυτη η ηλεκτρονικη συζητηση, και το κανω, επειδη θεωρω οτι πρωταρχικα ο σκοπος αυτης (οπως και καθε παρομοιας) ιστοσελιδας που αγωνιζεται για τα δικαιωματα των ζωων, ειναι η συμπραξη του καθενος μας στην βελτιωση των ζωϊκων δικαιωματων και οχι η ενασχοληση με θεματα προσωπικου χαρακτηρα.
    Και μαλιστα εκεινων, με διαταραγμενο προσωπικο χαρακτηρα.
    Venus

    1. Chris

      Επειδή δεν έχει μείνει καθόλου φαιά ουσία...θα πω τα εξής.
      Καταρχήν αν ρίξει ο οποιοσδήποτε μια ματιά στις δημοσιεύσεις μας μπορεί πολύ εύκολα να δει ποιος ήταν εξαρχής προκλητικός και "κλαρίνο",μιλώντας για "μάστορες ψυχικών παθήσεων" και "πνευματικά επίπεδα" όπως επίσης μπορεί να δει ποιος μιλάει με επιχειρήματα,γιατί και το DSM ανέφερα(που πανάθεμα με και αν ξες τι είναι) και περιπτώσεις ανθρώπων με παρεμφερείς συμπεριφορές όπως και ψυχοπαθολογικές καταστάσεις και τις αιτίες τους...
      Τα αερολογήματα που ανέφερες δεν αποτελούν επιχειρήματα,όπως επίσης και οι συγγραφείς και τα βιβλία τους(που ξαναλέω,"copy paste" τα έκανες απλά για να κάνεις εντύπωση,τίποτα περισσότερο).
      Σε ένα πράγμα έχεις δίκιο,ότι είμαι όντως ερωτευμένος με τους ψυχιάτρους,κυριολεκτικά κιόλας,γιατί τυγχάνει η κοπέλα μου να έχει τελειώσει ψυχιατρική,εγώ ναι μεν είμαι φοιτητής(ακόμα) αλλά σε άλλο κλάδο,απλά διαβάζω αρκετά και για διάφορα πράγματα.
      Όσο για τις οξείες που ανέφερα,καλώς έκανα και το ανάφερα,γιατί έτσι και πιο ευανάγνωστο είναι ένα κείμενο αλλά και πιο καλαίσθητο,οπότε στο ξαναγράφω: ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΞΕΙΑ επιτέλους...

      Υ.Γ.Πίστεψε με,τώρα όντως δεν πρόκειται να το συνεχίσω...

  3. venus

    Τη μοιρα και τη γελοιοτητα ολων των αυτοδιδακτων περιεγραψε εκτενως ο Sartre στο μυθιστορημα του « η Ναυτια», («La nausée»).
    Δεν θα φανταζομουνα ποτε οτι θα εκανα ανταλλαγη σχολιων με εναν τετοιο πνευματικο επαρχιωτη.
    Με το θεμα ψυχολογος/ψυχιατρος τα εκανες με το τελευταιο σου σχολιο, θαλασσα!
    Και βεβαια μπορει να ειναι ενας ψυχιατρος και ψυχολογος, τοσο οσο μπορει να ειναι και ενας χασαπης προφεσορας φιλοσοφιας!!
    Πασχιζεις να θολωσεις τα νερα ετσι ωστε να φαινονται βαθυτερα ετσι ωστε να καλυψεις την ανιδεοτητα σου πιο ευκολα.
    Ας το αφησω εδω καλυτερα.

    Σε οτι αφορα την διαφορα αναμεσα σε γνωμη και σε γνωση,θα σου συνιστουσα να διαβασεις τουλαχιστον τον «Θεαιτητο» του Πλατωνα, πριν να πλασσαρεις ετσι δημοσια την αγνοια σου.
    Εαν θελεις οντως να πληροφορηθεις, ποια ειναι το κριτηρια μιας αληθειας σε επιστημονικη βαση, θα μπορουσες να διαβασεις τον
    Charles Sanders Peirce (υπο την προϋποθεση οτι κατεχεις την αγγλικη πολυ καλα).
    Θα σε πληροφορησει σχετικα με την Αληθεια, σαν «γνωμη της κοινοτητας των επιτημονων» (consensus catholicus) in the long ru.
    Εαν καταλαβαινεις γερμανικα ασχολησου μερικα χρονακια με τον
    Jürgen Habermas (για παραδειγμα με την θεωρια του περι της κοινωνικης συμπεριφορας). Μετα τα ξαναλεμε.

    Στο θεμα αφηρημενες εννοιες διαπιστωνω οτι δεν καταλαβες ουτε καν που βρισκεται το προβλημα.
    Λοιπον, για να μην τα πολυλογουμε!
    Αρχισε με τον «Φαιδων» του Πλατωνα και μετα αν σου μεινει χρονος
    προχωρησε στην «Εισαγωγη» του Αριστοτελη.

    Οταν με το καλο φτασεις στον Van Orman Quine („Word and Object“ ή „Ontological Relativity and Other Essays“) κανε μου τη χαρη και γραψε μου παλι δυο λογακια.
    Venus

    1. Chris

      Σταμάτα να κάνεις copy-paste βιβλία τα οποία ούτε ξέρεις αλλά και ούτε έχεις διαβάσει μόνο και μόνο για να κάνεις εντύπωση(πιο κάτω μας έλεγες ότι τα αναβολικά δεν προκαλούν ψύχωση,τώρα περιμένεις να πιστέψει κανένας ότι γνωρίζεις τα όσα απαριθμείς?),ξαναλέω επειδή μάλλον πρέπει να πάσχεις από ελλειματική διαταραχή ή κάτι παρεμφερές,ο ψυχίατρος μπορεί να έχει γνώσεις ψυχολογίας μέσα σε άλλα,κάποιος ο οποίος είναι καθαρά ψυχολόγος ΔΕΝ έχει ψυχιατρικές γνώσεις,σε πρωτεύοντα θηλαστικά από την ζούγκλα να το εξηγούσα θα το είχαν καταλάβει μέχρι τώρα...

      Υ.Γ. Γιατί δεν απαντάς με την "απάντηση" και ανοίγεις καινούργιο thread συνέχεια δεν μπορώ να καταλάβω...(?)

    2. Chris

      Kαι που 'σαι "μη επαρχιώτη-επαρχιώτισσα",βάλε και καμιά οξεία στα κατεβάτα με τα "copy-paste" που δημοσιεύεις,δεν βλάπτει...

  4. venus

    @ Chris,
    Οσον αφορα τα βιβλια που εχεις διαβασει, και αν κρινω απο το σχολιο που εγραψες, θεωρω οτι εμπιπτουν σε τρεις κατηγοριες:
    α) ή δεν ησαν αρκετα,
    β) ή δεν ησαν καταληλλα
    γ) ή δεν τα καταλαβες.
    Καλο ειναι να διαβαζουμε, ακομα καλυτερα ειναι να καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε.

    Μια ψυχολογικη γνωματευση ειναι η αξιολογηση που γινεται απο εμπειρογνωμονες και αναφερεται σε ενα γεγονος σχετιζομενο με ενα ψυχολογικο συμβαν.
    Αυτη γινεται απο εναν εξειδικευμενο σε τετοιες περιπτωσεις εμπειρογνωμονα.
    Σε θεματα που αφορουν την ψυχοπαθολογια (και περι αυτου προκειται εδω) ειναι υπευθυνος κατα κανονα ενας εξουσιοδοτημενος παθολογος, η ενας ψυχοθεραπευτης.
    Ψυχοθεραπευτες ειναι ψυχολογοι, γιατροι, η και σε μερικες περιπτωσεις παιδαγωγοι, οι οποιοι ειναι κατοχοι μιας ιατρικης αδειας, και οι οποιοι εφαρμοζουν ψυχοθεραπεια κατω απο τους κανονες και τις αρχες της ψυχοθεραπευτικης ιατρικης.
    Μιας και βρισκομαστε στα πλαισια ειδικης ορολογιας θαθελα να πω οτι οι γνωμες και οι υποκειμενικες ερμηνειες στην ψυχοθεραπευτικη ιατρικη δεν παιζουν απολυτως κανενα ρολο.

    Αυτο που ενδιαφερει την επιστημη ειναι οι εξηγησεις, που σημαινει: ο προσδιορισμος μιας αιτιολογικης σχεσης!
    Σε οτι αφορα τωρα την λυση του προβληματος που μας απασχολει, θα ελεγα οτι οι νομοι και η εφαρμογη τους υπαρχουν για να προστατευουν πρωταρχικα την κοινωνια απο εγκληματιες, οπως επισης και για να τους τιμωρουν.
    Η προστασια του δραστη ερχεται σε δευτερη θεση.

    Κατω λοιπον απο
    1) την βαρυτητα της συγκεκριμμενης πραξης
    2) τις οφθαλμοφανεις δυσκολιες προσδιορισμου των αιτιων της και
    3) τον κινδυνο που θα προκαλουσε η δημιουργία μιας θετικης προγνωσης (σχετικα με τις μελλοντικες ενεργειες του δραστη) απαιτειται να αντιμετωπιστει ο δραστης με εναν δραστικο τροπο και προς οφελος του δημοσιου συμφεροντος να αποκλειστει απο τον δημοσιο βιο.
    Ψυχολογοι, και αν θες και ψυχιατροι, απο τη μερια μου ας τον εξεταζουν μετα επι τριαντα χρονια!

    Σε οτι αφορα το «Κακο», λυπαμαι, αλλα θα σε απογοητευσω!
    Το «Κακο» ειναι μια αφηρημενη εννοια, επομενως δεν μπορει να καταπολεμηθει.
    Το «Κακο» σαν μυθικη δυναμη που επηρεαζει την ταξη του κοσμου, αποτελει αντικειμενο δεισιδαιμονιας (των θρησκειων) και δεν εχει θεση σε μια ορθολογικη συζητηση περι ηθικης και δικαιου.
    Αυτον τον ορο μπορει κανεις να τον πεταξει, χωρις τυψεις, στον σκουπιδοντενεκε της ιστοριας του πολιτισμου!
    Μπορουμε να πολεμησουμε και να τιμωρησουμε μονο ανθρωπους, οι οποιοι παραβιαζουν τα προτυπα δικαιοσυνης.
    Γενικα θα μπορουσαμε να πουμε οτι και η κοινωνια μπορει να τιμωρησει ανθρωπους, οταν κανουν κατι ανηθικο, ακομα κι αν παραμενουν στα πλαισια του νομου.
    Γιατι ολα οσα οριζει ο νομος ως θεμιτα δεν ειναι και δικαια (το λεγομενο «αθεμιτο δικαιο»).
    Οπως επισης και αυτο που ειναι δικαιο, συχνα δεν περιλαμβανεται στα πλαισια ενος νομου.

    Συνηθως δεν συνδραμω στην πνευματικη μορφωση ενηλικων.
    Με εσενα εκανα μια εξαιρεση.
    Σαν ανταποδωση κανε και εσυ μια δωρεα σε ενα σωματειο αδεσποτων ζωων.
    Venus

    1. Chris

      Προφανώς έχεις όρεξη για "web war" για αυτό και μου απευθύνεσαι ξανά με το σχόλιο σου,αλλά ας είναι...
      Αρχικά να επισημάνω το εξής: ένας ψυχίατρος μπορεί να είναι και ψυχολόγος όπως και ψυχοθεραπευτής βάση σπουδών,κάποιος όμως του οποίου οι σπουδές έχουν σαν αντικείμενο μόνο την ψυχολογία ΔΕΝ έχει ψυχιατρικές γνώσεις(αν και ίσως ανάλογα με τον κλάδο του μπορεί να έχει ψυχοθεραπευτικές γνώσεις).
      Οπότε μάλλον τα βιβλία που έχω διαβάσει όλα αυτά τα χρόνια και αρκετά ήταν και τα κατάλαβα,αντιθέτως εσύ αυτό το ολιγοήμερο "search" που έκανες επί του θέματος αυτές τις 2-3 μέρες και αρκετό δεν ήταν και προφανώς δεν κατάλαβες και πολλά αν κρίνω από τον "αχταρμά" που αναλύεις πιο πάνω...
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ υποκειμενικές γνώμες και ερμηνείες στην ψυχοθεραπευτική γιατί πολύ απλά δεν μιλάμε επί του προκειμένου για ψυχοθεραπευτική,αλλά για ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ,κάτι που ξαναλέω είναι εντελώς διαφορετικό...
      Λες ότι η προστασία του δράστη έρχεται σε δεύτερη μοίρα θέλοντας να υπονοήσεις ότι εγώ τον υποστηρίζω,εγώ όμως δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο,αυτό που εγώ ανέπτυξα είναι ότι μόνο αν καταπολεμηθούν οι αιτίες τέτοιων συμπεριφορών(τα αναβολικά επί του προκειμένου,αν πάντα αυτό αποδειχθεί ξανά-λέω) τότε θα εκλείψουν και αυτές οι ίδιες οι συμπεριφορές...
      Τώρα για το "κακό" και τον ορισμό που του δίνεις δεν ξέρω γιατί ακριβώς θα πρέπει να απογοητευτώ,πάντως για εμένα "κακός" είναι αυτός ο οποίος θα εγκληματίσει και θα προξενήσει πόνο ηθελημένα γνωρίζοντας ότι αυτό που κάνει είναι λάθος και παρόλ' αυτά δεν θα τον νοιάξει(είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των κοινονιωπαθών ανθρώπων),αντίθετα κάποιος ο οποίος δεν έχει συναίσθηση των όσων κάνει δεν είναι προφανώς "κακός" αλλά "τρελός"(το "τρελός" πρέπει να ξέρεις ότι είναι ακόμα πιο αφηρημένη έννοια από το "κακός",αν συνεχίσεις την εξαιρετική -που λέει ο λόγος- έρευνα σου σίγουρα θα το διαπιστώσεις και αυτό)...
      Αυτά,δεν έχω κάτι άλλο να πω,τα περισσότερα τα έχω άλλωστε αναλύσει στο αρχικό μου post.

      Y.Γ.Μην χολοσκάς,δεν βοήθησες στην πνευματική μου μόρφωση,μόνο στην διαπίστωση μου ότι η έλλειψη γνώσης/μόρφωσης είναι άσχημο πράγμα(ειδικά όταν κάποιος ενώ την στερείται δεν το αντιλαμβάνεται κιόλας και προσπαθεί να κάνει αντίλογο),μην μασάς όμως,τώρα που πήρες φόρα και το ερευνάς το πράγμα θα τα καταφέρεις,είμαι σίγουρος.
      Υ.Γ.2.Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να συνεχίσεις να κάνεις δωρέες για τα αδεσποτάκια(κάτι που αντικειμενικά μόνο καλό είναι από όπου και αν το δει κανείς) και να εκφράζεσαι λιγότερο,κάποιοι άνθρωποι όσο λιγότερο μιλάνε τόσο λιγότερο εκτίθενται κιόλας.
      Υ.Γ.3.Επειδή προφανώς θα θες να το συνεχίσεις θα σου πρότεινα να πατήσεις εκεί που λέει "απάντηση" και όχι να ανοίγεις καινούργιο thread.

      Aυτά,από μέρους μου δεν θα το συνεχίσω άλλο,ώρα σου καλή...

  5. Venus

    Απολογια ενος ανεγκεφαλου, με το ονομα @ pabs!

    Προσπαθεια νουμερο 1: θελω να μου δωσουν επιτελους λιγη προσοχη, ειμαι το τελευταιο αποβλυτο αυτης της κοινωνιας!

    Προσπαθεια νουμερο 2: αν δεν προκαλεσω τουλαχιστον την οργη των συνανθρωπων μου με προκληση, δεν εχω αλλα οπλα. Μου λειπει μυαλο, χαρακτηρας,μορφωση, θαρρος.
    Ειμαι σα να λεμε ξεγραμμενη περιπτωση!

    Προσπαθεια νουμερο 3: αν προκαλεσω σαν μισανθρωπος την κοινωνια που με καταντησε τετοιο ρεμαλι, κινδυνευω να με κλεισουν μεσα.
    Με το τσιρκο ομως του μισους που εστησα εδω μεσα εναντια στα ζωα θα την πατησουν και θα πεσουν στη φακα του σοφρωνισμου, δηλαδη θα μου δωσουν σημασια!
    Κανεις δεν καταλαβε μεχρι τωρα, οτι εγω που με λενε pabs, το μονο που ζηταω ειναι λιγο ψυχολογικο φαγακι, οπως και τα διστυχισμενα αδεσποτα.
    Γιατι να τα προσεχουν εκεινα κι οχι εμενα?

    Προσπαθεια νουμερο τεσσερα, pabs, αυτη τη φορα απο τη μερια μου:
    Επειδη οι ακαθαρσιες των αδεσποτων, σαν βιολογικα λυμματα, αποφερουν περισσοτερα οφελη σε φυση και κτηνοτροφια, δεν εχεις ελπιδες να αντεξεις τον ανταγωνισμο με τα ζωα, σαν αποβλυτο αυτης της κοινωνιας.
    Εισαι πατοκορφα αχρηστο αποβλυμμα.
    Αυτο σου συνιστω να το παρεις στα σοβαρα, αν διαθετεις μια ελαχιστη ικανοτητα σκεψης!
    Πραγμα που δεν συμβαινει!
    venus

  6. Venus

    Οι ψυχολογοι συνηθως εφαρμοζουν την μεθοδο της διαπιστωσης μιας ψυχολογικης ανωμαλιας και εκει μενουν. Αυτο το εγκλημα που διαπραχτηκε δεν μπορει να. διορθωθει ουτε να αναιρεθει.
    Το πραγματικο προβλημα ομως για μας συνισταται στο να εμποδισουμε αυτον τον σφαγεα-δολοφονο να κανει κατι παρομοιο στο μελλον.
    Σε αυτο το σημειο, και κατα κανονα, αποτυγχανουν οι ψυχολογοι.
    Εγω προσωπικα γνωριζω δυο μεθοδους, οι οποιες θα εμποδιζαν την επαναληψη μιας τετοιας πραξης, και μαλιστα με πιθανοτητα επιτυχιας 100% .
    1. Καταδικη σε θανατο.
    2. Ισοβια καθειρξη ειτε στη φυλακη, ειτε στο ψυχιατρειο, αλλα σε απομονωση.

    Εαν λοιπον ο/η Chris η οποιοσδηποτε αλλος μαστορας ψυχικων παθησεων γνωριζει μια μεθοδο θεραπειας, η οποια να μας εγγυαται επισης το ιδιο ποσσοστο επιτυχιας στα αποτελεσματα της, ας μας τη γνωστοποιησει!
    Venus

    1. Chris

      Καταρχάς περιπτώσεις όπως αυτές του δολοφόνου στην προκειμένη περίπτωση τις αναλαμβάνουν ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ...και όχι ψυχολόγοι(άλλο το ένα και άλλο το άλλο).
      Επίσης εγώ δεν είπα ότι το έγκλημα το οποίο διέπραξε μπορεί να αναιρεθεί ούτε και προσπάθησα να τον δικαιολογήσω,το μόνο που προσπάθησα να κάνω ήταν να ερμηνεύσω γιατί έκανε ότι έκανε...
      Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα συνίσταται όχι στο να εμποδίσουμε (μόνο)αυτόν τον σφαγέα και δολοφόνο να κάνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον,αλλά και στην πρόληψη και άλλων παρεμφερών συμπεριφορών βρίσκοντας την αιτία που τις προκαλεί(στην προκειμένη περίπτωση η χρήση των αναβολικών-αν πάντα το πόρισμα της αστυνομίας δείξει κάτι τέτοιο)...
      Όσο για τις ποινές που προτείνεις,σίγουρα θα είχαν αποτέλεσμα για το κοινό σύνολο,ΟΧΙ όμως για κάποιους που είναι υπό την επήρεια αναβολικών και δεν καταλαβαίνουν Χριστό μέσα στην οργή τους(για αυτό και ξαναλέω πρέπει να χτυπηθεί το κακό στη ρίζα του-ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ,δεν είναι δα και τόσο δύσκολο).

      Υ.Γ. Venus δεν είμαι "μάστορας ψυχικών παθήσεων" αλλά απλός μάστορας,απλά τυγχάνει να έχω ανοίξει ένα-δυο βιβλία στη ζωή μου(ίσως θα έπρεπε να κάνεις και εσύ το ίδιο)...

  7. Chris

    Επειδή διαβάζω αρκετές ανακρίβειες όπως και (δικαιολογημένα)αρκετά μηνύματα που προφανώς γράφονται από οργή για το έγκλημα(γιατί πραγματικά μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς αυτό που έγινε),θα ήθελα να πω τα εξής:

    1)Τα αναβολικά ΌΝΤΩΣ μπορούν να προκαλέσουν ψυχώσεις και βίαιες συμπεριφορές σε έναν άνθρωπο,ακόμα και αν αυτός ο τελευταίος δεν έχει ιστορικό παρεμφερής συμπεριφοράς.
    Mε ένα απλό "search" μπορεί να βρει κάποιος ουκ ολίγες περιπτώσεις με χαρακτηριστικότερη αυτή του παλαιστή Chris Benoit(WWE),ο οποίος σκότωσε την γυναίκα και το παιδί του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.
    Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ότι την πράξη του συνετέλεσαν παράγοντες όπως η ζημιά που είχε υποστεί στον εγκέφαλο του,η κατάθλιψη αλλά ΚΑΙ η χρήση αναβολικών.
    Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε ούτε ιστορικό βίας,ούτε είχε σηκώσει χέρι ποτέ στην γυναίκα του ή στο παιδί του...

    2)Οι άνθρωποι οι οποίοι κακομεταχειρίζονται/σκοτώνουν ζώα λέγεται ότι είναι πολύ πιθανόν αργότερα να κάνουν το ίδιο και στους συνανθρώπους τους,κάτι το οποίο επισημάνετε πολλές φορές(είναι οι λεγόμενοι "κοινωνιοπαθείς").
    Η διαφορά όμως είναι ότι οι κοινωνιοπαθείς άνθρωποι ξεκινούν τις συγκεκριμένες πράξεις τους από αρκετά μικρή ηλικία,καθώς κατά το DSM η βία προς τα ζώα,η ενούρηση σε μεγάλη σχετικά ηλικία και η πρόκληση πυρκαγιών θεωρούνται μέσα σε άλλα ως τα κυριότερα συμπτώματα που μπορεί να έχει ένα παιδί το οποίο θα εξελιχθεί σε άνθρωπο με αντικοινωνική διαταραχή της προσωπικότητας(δλδ κοινωνιοπαθή).
    Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί ότι συνήθως αυτοί που σκοτώνουν ή βασανίζουν ζώα συστηματικά το κάνουν κάτω από ήρεμη ψυχολογική κατάσταση και όχι σε κατάσταση αμόκ,όπως παρουσιάζεται να ενήργησε ο συγκεκριμένος 38χρονός...
    Όλες οι παραπάνω ενδείξεις(όπως και άλλες οι οποίες απαιτούνται για την διάγνωση) εδώ είναι απούσες ή τουλάχιστον δεν γνωρίζουμε κάτι τέτοιο,καθώς αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο κατόπιν της σύλληψης του δράστη και ψυχιατρικής αξιολόγησης του ή μιλώντας με τους γονείς του ώστε οι ίδιοι να δώσουν πληροφορίες για το ιστορικό του.

    3)Αν το έγκλημα που έγινε συνέβηκε εξαιτίας της χρήσης αναβολικών(που εγώ αυτό τείνω να πιστεύω ότι έγινε),τότε καλά θα κάνουμε να δούμε πιο είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα επί του προκειμένου και όχι να στήνουμε "κυνήγια μαγισσών",τα οποία και αμφιβάλλω αν θα βοηθήσουν στην όλη κατάσταση...

    Υ.Γ. Η Ελλάδα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι γενικά φιλόζωη χώρα και παρόλο που αυτό το site βοηθάει πολύ στο να αναδείξει και να καταπολεμήσει παρόμοιες συμπεριφορές,τέτοια συμβάντα θα υπάρχουν δυστυχώς πάντοτε.

  8. Manosm

    Υποβλήθηκε από pabs ( ) στις Κυρ, 2015-05-24 00:42.
    'KALA TA EKANE TA PASTARDA NA MA8UN NA GABGANE'
    Έγραψε ο κάφρος ο μπουρτζόβλαχος. Ρε καρδαμίτσουλα, τα σκυλιά γαβγίζουν, δεν γαβγάνε, αγράμματε κάφρε.
    Είσαι και εσύ της ίδιας συνομοταξίας με αυτόν που τα έσφαξε.
    Θα σε βρούνε και θα δω ποιός θα 'γαβγάει' μετά, άψυχε και εσύ.

  9. DenExei

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΛΟΓΟ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΕΣΤΕ Η ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΛΛΙΩΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΛΛΗ ΣΤΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    1. Γιώργος

      Μην περιμένεις πολλά από αυτούς που γράφουν και δημοσιεύουν εδώ μέσα. Όπως και σε όλη τη χώρα όλα έχουν εξευτελιστεί το ίδιο συμβαίνει και στη φιλοζωία. Είναι lifestyle και ο κάθε απομονωμένος από τους ανθρώπους το παίζει φιλόζωος για να εκπληρώσει το κόμπλεξ του. Για αυτό και τέτοια λόγια εναντίον ανθρώπων.. Το "αστείο" είναι ότι φιλόζωος είναι ένα βήμα παραπάνω και αγαπάει οτιδήποτε έχει να κάνει με ζωή και όχι μόνο με τα ζώα όπως οι περισσότεροι φασίστες Έλληνες "φιλόζωοι".

  10. DenExei

    Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΑ?
    ΤΟ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΤΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΑ ΕΠΕΖΗΣΑΝ.
    Τ'ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΦΑΞΕ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΗΜΙΑΙΜΑ?

    Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΨΩΝΑΡΑ ΣΑΣ...
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΑ.

    ΛΥΠΗΤΕΡΟ...

  11. APPODIMOS

    ta atoma ta pio panno pou den exete kardia dia ta tetrapoda ean sas poun
    [KTEINI-OS]den axeizei i lexeis mono meia lexeis eiparxi dia essas
    [ APOBLEITA TIS KEINONIAS DIATI ETSEI GENEITHIKATE TOMARIA.]
    MRABO STO DEFENCE NET GR POU TO DISIMOPIEISE STO INTERNET.

  12. APPODIMOS

    ta atoma ta pio panno pou den exete kardia dia ta tetrapoda ean sas poun
    [KTEINI-OS]den axeizei i lexeis mono meia lexeis eiparxi dia essas
    [ APOBLEITA TIS KEINONIAS DIATI ETSEI GENEITHIKATE TOMARIA.]

  13. Timoros

    Κατι τετοια ανθρωπακια δυστυχως πρεπει να εξαφανιζονται απο την κοινωνια γιατι στο μεννον καποια ατυχη γυναικα μπορει να τεκνοποιησει με ενα τετοιο αρωστημενο μυαλο και να μγαλει και αλλους αρρωστους ανθρωπους. Τετοιου ειδους γενετικο υλικο πρεπει να το εξαλλειψουμε απο τη Γη αν θελουμε να εχουμε ενα καλυτερο αυριο σαν ανθρωποτητα

  14. oxi

    Η λειτουργια του εγκεφαλου ειναι πολυπλοκη, πιστευω οτι ατομα που δεν ειναι δολοφονοι θα μπορουσαν να γινουν και αλλοι που ειναι να μην ειχαν γινει ποτε,αναλογα με τισ καταστασεις τις οποιες βιωνεις. Επισης κανενας δεν εχει διαλεξει τον εγκεφαλο του, ο οποιος κανει τις επιλογες μας. Αρα δεν μπορω να ειμαι τοσο σκληρος με κατι επειδη απλα δεν μαρεσει. Λετε να "ψωφισει" κατι επειδη δεν σας αρεσει, το ιδιο μπορει να εκανε και ο ανθρωπος αυτος επειδη δεν του "αρεσαν" τα σκυλια, οι γονεις του, οι κοινωνια μας. Σε τι θα διαφερεις αν τον σκοτωσεις? Οπως σας ποναει το περιστατικο ετσι σιγουρα και εκεινος ποναγε, το θεμα ειναι θα αντιμετοπισετε και σεις ετσι αυτο που σας πονα;

  15. venus

    Εαν θελετε να βρειτε τον δραστη να ασκεισετε πιεση στη μαννα του.
    Αυτη τον καλυπτει.

    Συμφωνα με τον νομο δεν ειναι καν υποχρεωμενη να κανει καταθεση εναντιον του, επειδη ειναι ο γυιος της.
    Ολα οσα διηγηθηκε αυτη περι αυτοκτονιας και αναβολικων στην αστυνομια ειναι στα πλαισια της απαλλαξης του γιου της απο σοβαρες ευθυνες.
    Το γεγονος οτι την προθεση αυτοκτονιας του την μαθαμε απο τη μαννα του, δημιουργει την υποψια της συνεργασιας των δυο οσον αφορα τον φονο.

    Τα αναβολικα δεν φερνουν κανεναν σε αμοκ.
    Κατω απο ποια ειδικοτητα κανει μια τετοια δηλωση η μαννα του?
    Την «ιστορια» με την αυτοκτονια την εφευρε αυτη για να σωσει το το καθαρμα που γεννησε.
    Και η προσφυγη που εκαναν οι γονεις στην αστυνομια ειναι μερος της καλυψης.
    Αλλιως θα ηταν πολυ πιο ολοφανερο το πραγμα.
    Εαν ηθελε να «καθαρισει» τους γονεις του θα το ειχε κανει προ πολλου, δεν θα χρειαζοταν το αμοκ!

    Κατα τη δικη μου εκτιμηση λοιπον το λουτρο αιματος μπορει να εχει διαφορα κινητρα, αγνωστα μεχρι στιγμης, αλλα η καλυψη απο τη μερια της συνεργου-μαννας ειναι για μενα ολοφανερη.
    Προσπαθει να του προσαψει το ακαταλογιστο, ετσι ωστε να αθωωθει.

    Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να σφιξετε τον κλοιο γυρω απο τη μαννα, λεγοντας η γραφοντας, μεταξυ αλλων, οτι δεν ενδιαφερει κανεναν αν βρεθει ζωντανος η πεθαμενος.
    Ετσι και βρεθει ζωντανος θα δικαστει ως δολοφονος των ζωων με πληρη καταλογισμο των πραξεων του.
    Κι οχι με την γελοια δικιολογια του αμοκ-δραστη, που εφευρε η μαννα του!
    Αμα βρεθει σαν πτωμα, πραγμα που εγω αποκλειω, ενα καθαρμα λιγοτερο!
    Venus

  16. pekignese

    oloi osoi xarikate me to gegonos oti esfa3e ta amoira adespota sas euxomai naxete tin idia moira! sta kala ka8oumena na sas kopsoun ton laimo k na meinoun atimoritoi! auto a3izete oi perissoteroi anwmaloi tis koinwnias! se ligo pou 8a arxisei na skotwnei an8rwpous 8a kaei o kwlos sas! an den autoktonisei prwta o diavolopsuxos

  17. pekignese

    osoi xarikate me to gegonos (k eiste polloi) tin idia moira naxete etsi sta kalaka8oumena na er8oun na sas kopsoun ton laimo k na meinoun atimoritoi ! kakoipsuxoi anwmaloi tis koinonias!

  18. Nicol Kastori

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΝΙΑ..ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ!!!

  19. χριστινα

    Οσο για σενα με το σχολιο καλα εκανε στα μπασταρδα,,δεν διαφερεις απο τον δολοφονο,,το ιδιο μπορειτε οπως αφερειτε τη ζωη ενος αθωου ζωου,,με την ιδια θα αφαιρεσετε κι ενος ανθρωπου,,τα πραγματικα ζωα ειστε εσεις,,και οχι ζωα κτηνη και καθαρματα,,αρρωστα μυαλα,,αει σιχτιρ,,με τον καθε κομπλεξικο πια..

    1. raf

      prwton mathe na milas kai deuteron prosexe ti les. Einai dikaiwma tou kathena na min einai filozwos alla kanenas den exei to dikaiwma na ta kakopoiei h na ta skotwnei. Ta zwa de ftaine pouthena. to mono provlima einai kati "anthrwpoi" san esena, gia na min pw tipota xeirotero

    2. ειρηνη παρασκευοπουλου

      εισαι ψυχανωμαλος και εισαι γι α μπαγλαρωμα εισαι το ιδιο επικινδυνος με το δραστη ψυχακια σκατοψυχε

    3. Ανώνυμος καταγγέλων

      Σε λίγες μέρες θα δούμε ποιοι είναι τα μπάσταρδα... ετοιμάσου ψυχολογικά για διακοπές στον Κορυδαλλό!!!

      Έχω στείλει αντίγραφο του ποστ σου ελεεινό υποκείμενο στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα εντοπιστείς κάποια στιγμή, γιατί η καταγγελία μου είναι επώνυμη και θα ερευνηθεί η προέλευση του μηνύματος....

      Σο ότι αφορά στους διχειριστές του site, αυτό ου κάνω εγώ θα πρέπει να το κάνετε εσείς...

      Αυτό που κάνει αυτό το απόβρασμα εδώ (όπως και κάθε άλλο ψυχοπαθές μίασμα), είναι κραυγαλέο ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!

      Εγώ θα έπρεπε να σας το υπογραμμίσω;;;;

  20. ioanna

    Πάλι τα ανυπεράσπιστα ζώα την πληρώνουν!!!!ΚΡΙΜΑ!!! που έχουμε φτάσει...ο άνθρωπος τελικά είναι το πιο κτήνος κ το πιό προβληματικό πλάσμα σ'ολόκληρο τον πλανήτη!!!

  21. Εμελίνα

    Δεν νομίζω ότι τον έφαγαν τα οποιαδήποτε αναβολικά ,περισσότερο υπεύθυνοι είναι οι γονείς που είναι έτοιμοι πάντα να δικαιολογήσουν τις πράξεις του λέγοντας ότι πάντα κάποιος άλλος η κάτι άλλο φταίει και ποτέ ο ίδιος .Τα επόμενα θύματα μαλλον θα είναι οι ίδιοι...

    1. Λίτσα Γιούτη

      Φϊλε μου τα πρότυπα φταίνε... όχι τέλειους κοιλιακούς, όχι το ένα όχι το άλλο .... Φταίνε οι γονείς εννοείται αλλά και τί να κάνεις όταν ο άλλος έχει γίνει γορίλας;;; Πχ τώρα εγώ να ήμουν αγόρι με αναβολικά και φέτες, να ήμουν επιθετικός , και να μου λέγανε κάτι επιβλητικό οι γονείς μου... εεεε θα τους έσφαζα!! εννοώ σε φάση υπερδύναμης γιατί έτσι νιώθουν αυτοί οι κουραδόμαγκες!

  22. καρολος

    Υπαρχει ακομα κανενας μαλακας που να πιστευει οτι οι φονιαδες ζωων,δεν μπορουν να γινουν εν δυναμει φονιαδες ανθρωπων??????? Μαλλον αυτοι οι μαλακες που γραφουν εδω μεσα εναντιον των ζωων κατα καιρους.

  23. Βασια Αθανασοπούλου

    Τι στο καλό συμβαινει στην σημερινή κοινωνία;;;; Πετσοκοβοντε μωρακια, σκυλάκια.... ανθρωποι σε αμόκ....!!!!! Κατι δεν παει καθόλου καλα... θα πρεπει ολοι να αναρωτηθούμε...γιατι αυτο το φαινόμενο;;;;;

  24. Αντωνης

    Φιλοι μου θεωρω πως φρασεις να ψοφήσει κτλ δεν αρμόζουν σε φιλοζωο.
    Αγαπω τα ζωα, ιδιαίτερα τα σκυλια (εχω 3) και αν εβλεπα το εγκλημα να γινοταν μπροστα στα ματια μου το πιο πιθανο θα ηταν να τον σκοτωνα ο ιδιος.
    Ο ανθρωπος αυτος ειναι επικίνδυνος, χρειάζεται βοηθεια, και φυσικα τιμωρία.
    Κριμα σε αυτές τις ψυχες.
    (ελπιζω να μη παρεξηγήθηκα)

  25. evalatifi

    Το μόνο που ελπίζω είναι να μην βρεθεί έγκαιρα ο δράστης και να έχει αυτοκτονήσει.Τέτοιο κτήνος μόνο η ευθανασία του αξίζει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.