Στηρίξτε μας

Καισαριανή: Πυροβόλησε τις γάτες με αεροβόλο ενώ η πλατεία ήταν γεμάτη παιδιά

12 Μαΐου 2015 14:00 | Καταγγελίες
Καισαριανή: Πυροβόλησε τις γάτες με αεροβόλο ενώ η πλατεία ήταν γεμάτη παιδιά

Σε κτηνιατρείο στους Αμπελόκηπους μεταφέρθηκαν δύο γάτες που πυροβολήθηκαν με αεροβόλο χθες το απόγευμα στην Καισαριανή. Τα ζώα ταΐζει μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία αν και άκουσε τον ήχο από τον επαναλαμβανόμενο συριγμό του αεροβόλου και τα ουρλιαχτά των ζώων, δεν κατάλαβε τι έχει συμβεί μέχρι που εντόπισε την μια γάτα να κείτεται στην ταράτσα του σπιτιού της ανήμπορη να σηκωθεί επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 75.

Η γυναίκα βλέποντας το ζώο σε αυτή την κατάσταση επικοινώνησε με την Σόνια Σολδάτου που είναι εθελόντρια στην Μ.Κ.Ο. Εφτάψυχες (Nine Lives Greece) και της εξήγησε τι έχει γίνει. Η κα Σολτάδου, που είχε φροντίζει να στειρωθούν οι επτά γατούλες, έσπευσε επί τόπου και βρήκε στην ταράτσα του χαμηλοτάβανου σπιτιού το ζώο να στέκεται ακίνητο.

KaisarianiPyrovolimenesAerovolo (1)Ο αρσενικός γάτος πυροβολήθηκε στο πόδι και στην ουρά.

Η εθελόντρια μίλησε στο www.zoosos.gr και μας εξήγησε ότι μετέφερε χθες την θηλυκή γατούλα στο κτηνιατρείο του Δημήτρη Γκόφα και της Σταυρούλα Σαμπάνη, που είναι στους Αμπελόκηπους, και σήμερα το πρωί πήγε εκεί και τον αρσενικό γάτο, τον οποίο εντόπισε χτυπημένο από το αεροβόλο στην ουρά και στον πόδι.

Ο δράστης, προφανώς κάτοικος της περιοχής έβαλε στο σημάδι τα γατιά που ήταν στην ταράτσα του προσφυγικού σπιτιού χωρίς να νοιαστεί για το γεγονός, ότι λίγα μέτρα πιο εκεί είναι η Πλατεία Καισαριανής που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη από παιδιά που έπαιζαν.

KaisarianiPyrovolimenesAerovolo (2)Οι πληγές από τα σφαιρίδια στο κορμί του ζώου.

Από τις επτά γάτες οι δύο μέχρι τώρα αγνοούνται γι’ αυτό και δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο αριθμός των ζώων που πυροβολήθηκαν χθες το απόγευμα.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 6936065898.

Διαβάστε επίσης:

Ευθανάτωσαν την γατούλα που έμεινε ολοκληρωτικά ανάπηρη καθώς πυροβολήθηκε στην Καισαριανή

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

7 Σχόλια

  1. Melina

    Αν τυχόν δει αυτό το άρθρο ο γελοίος κι όποιος άλλος άρρωστος κάνει τέτοια, μια λέξη μόνο να ξέρουν πως είναι η κατάρα μας: ΨΟΦΟΣ. Ψόφος σε όλα τα ρεμάλια που ταλαιπωρούν τα ζώα οι γελοίοι

  2. Meni

    κτηνοι παλιανθρωποι δεν φτανει στα κακομοιρα που δεν ξερουν που να σταθουν .τι τους φταινε τα ζωάκια τιιι

  3. ioanna

    Συγγνώμη,όλα εσείς τα άτομα που γνωρίζετε ποιοί έχουν αυτή τη βάναυση κ απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι στα ζώα,πρέπει να συσπειρωθείτε κ να να τους οδηγήσετε στην δικαιοσύνη.Δεν μπορεί να παραμένουν έτσι τα κακοποιά αυτά στοιχεία!!!!Σαν ομάδα πρέπει να δράσετε.Απευθυνθείτε σε φιλοζωικά σωματεία.Δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση.Είναι κρίμα κ άδικο να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση.

  4. EUGENIA

    ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ .........................ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΡΕ ?????????????ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΟΛΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ !!!!!

  5. Θεοδώρα Καράμπελα

    Διαθέτω πλήρη στοιχεία εδώ και μήνες υπαλλήλου ενός Δήμου που πυροβολεί τοιουτοτρόπως στο Βύρωνα!Διατείνεται οτι δεν φοβάται κανέναν και επιτίθεται σε φιλόζωες που τοποθετούν νερό και φαγητό σε αδέσποτες γάτες!
    Επειδή φωτογραφίζω,χαρτογραφώ και περιθάλπω τα προστατευόμενά μου παντός είδους ..εχω αμέτρητες περιπτώσεις το τελευταίο χρόνο...
    Ουδείς όμως μ ΄ακολουθεί στη Δικαιοσύνη και στο Α.ΤΜΉΜΑ!
    Μάλιστα στη περιοχή υπάρχει και ακρωτηριαστής γατιών και πολλοί δηλητηριαστές που τους κρύβουν οι ίδιοι οι 'φιλόζωοι'
    Εάν ο κάθ ένας μας που εχει συνέιδηση και πονά δεν περιφέρεται ως εν δυνάμει κατήγορος του κάθε ενσαρκωμένου Δαίμονα -ανθρωποειδούς δεν θα επέλθει ουδεμιά λύση!
    Παραμένω η μονη στην Ελλάδα που απο φοιτήτρια διέσυρα ,οικογένεια,γνωστούς και ψηφοφόρους για χάρη προστατευόμενης Άμοιρης ζωης και φύσης ..!

    1. Chara V.

      Είμαι από τον Βύρωνα!Ήμουν και εθελόντρια στο καταφύγειο ζώων!Θα ήθελα πολύ να ξέρω ποιοί είναι αυτοί οι σιχαμένοι που λέτε!

  6. ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

    ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ.....ΣΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ ΜΟΥ 6(!!!) ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ.....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ.....!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.