Στηρίξτε μας

Έκκληση για τον εντοπισμό του σκύλου της 4χρονης Άννυ που δολοφονήθηκε

6 Μαΐου 2015 06:32 | Επικαιρότητα
Έκκληση για τον εντοπισμό του σκύλου της 4χρονης Άννυ που δολοφονήθηκε

Έκκληση για τον εντοπισμό του σκύλου που απεικονίζεται στις φωτογραφίες να το κρατάει αγκαλιά η μικρή Άννυ Μπορισόβα, το κοριτσάκι που δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον πατέρα του απευθύνουν φιλόζωοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες – που δεν έχουμε καταφέρει να εξακριβώσουμε – το ζώο ζούσε μαζί με το παιδί στο διαμέρισμα της οικογένειας στην οδό Μιχαήλ Βόδα 73 στην Αθήνα και παρά τα όσα έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει τι απέγινε το ζώο.

Θυμίζουμε ότι η δήλωση εξαφάνισης του παιδιού από τους γονείς είχε γίνει στις 21 Απριλίου στο Α.Τ. Ομόνοιας και τελικά στις 4 Μαΐου ο πατέρας της παραδέχτηκε ότι την δολοφόνησε και εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού αφού το έβρασε και το έκοψε σε κομμάτια. Αν μένετε στην περιοχή και εντοπίσετε το ζώο καλέστε στο τηλέφωνο: 6972607907.

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

21 Σχόλια

  1. Maria Moragianni

    Κυρά Άννα,λες να τα παίρνουμε από τοξικομανείς τα παιδιά κ τα σκυλια τους,Να τα δώσουν σε εσένα που εισαι τι κύρια;Κ ποιος σε ορίζει εσένα καλή μάνα επιδη δεν πίνεις σκληρά ναρκωτικά;Από κάτι τυπισσες σαν κ σένα βγαίνουν κάτι βλαμμενα κακομαθημένα κομπλεξικα που τελικά καταλήγουν σαν του λόγου σου.Να το ρίχνουν στα αντικαταθλιπτικά κ τα λεκοτανιλ.Όλο λογια κ ουσία τίποτα.Αλλα έχω δει άρρωστους που λογου παιδιού έκοψαν,από την άλλη αν κακοποιεται έχουν λόγο οι αρχές κ η πολιτεία.Οι πολίτες αρκεί να ειδοποιούν.ειμαι σίγουρη οτι κ συ με την κριτική που κανεις εισαι από τουςγειτονες,που δεν "ανακατεύονται" σε τετοιες περιπτωσης-καλή ώρα ο κολόγερος -μια πόρτα κ φοβήθηκε μωρέ μη χάσει,για το κοριτσάκι το ανυπεράσπιστο,την ησυχία του!Ετσι σκέφτονται όλες ή Αννες που θέλουν να βοηθήσουν κατόπιν εορτής κ όπως λες η ίδια"εχω δει πολλές φορές κακοποίηση,κ εμένα απλα θεατής!!Κ Ρωτάς ΕΔΩ σε άσχετο μπλοκ,ΤΙ κάνουμε!Αν ήθελες,μαθαινες κυρά μου από την πρώτη φορά που το ειδες όπως λες.Αλλα ακόμα δεν έμαθες αλλα κρινει.Ένας τοξικομανής όμως ισως κ να το έκανε.Ρατσιστρια του κολου κ του καναπέ!Αχριστοι της κοινωνίας!!

  2. Ραγιουλα

    Κυρά Άννα,λες να τα παίρνουμε από τοξικομανείς τα παιδιά κ τα σκυλια τους,Να τα δώσουν σε εσένα που εισαι TI?κύρια;;Κ ποιος σε ορίζει εσένα καλή'μάνα',επιδη δεν πίνεις ναρκωτικά;Από κάτι τυπισσες σαν κ σένα βγαίνουν κάτι βλαμμενα κακομαθημένα κομπλεξικα που τελικά καταλήγουν σαν του λόγου σου.Να το ρίχνουν στα αντικαταθλιπτικά κ τα λεξοτανιλ.Όλο λογια κ ουσία τίποτα.Αλλα έχω δει άρρωστους που λογου παιδιού έκοψαν,από την άλλη αν κακοποιουν(οποιοσδήποτε) έχουν λόγο οι αρχές κ η πολιτεία.Οι πολίτες αρκεί να ειδοποιούν.ειμαι σίγουρη οτι κ συ με την κριτική που κανεις εισαι από τουςγειτονες,που δεν "ανακατεύονται" σε τετοιες περιπτωσης-καλή ώρα ο κολόγερος -μια πόρτα κ φοβήθηκε μωρέ μη χάσει,για το κοριτσάκι το ανυπεράσπιστο,την ησυχία του!Ετσι σκέφτονται όλες ή Αννες που θέλουν να βοηθήσουν κατόπιν εορτής κ όπως λες η ίδια"εχω δει πολλές φορές κακοποίηση,κ εμένα απλα θεατής!!Κ Ρωτάς ΕΔΩ σε άσχετο μπλοκ,ΤΙ κάνουμεσ'αυτή τη περίπτωση!Αν ήθελες,μαθαινες κυρά μου από την πρώτη φορά που το ειδες όπως λες.Αλλα ακόμα δεν έμαθες αλλα κρινει.Ένας τοξικομανής όμως ισως κ να το έκανε.Ερευνησες κ διαπιστωσες οτι οι παιδεραστες,βιαστες,δολοφόνοι είναι τοξικομανής;Έστω η πλειοψηφία;Άντε Ρατσιστρια του κολου κ του καναπέ!Αχρηστοι της κοινωνίας!!Μιλάτε κιόλας!

  3. K.

    Η ηλιθιότητα και η σκληρότητα αυτών που γράφουν για υποκρισίες κλπ είναι απερίγραπτη, λες και το να βρεθεί το σκυλί αποκλείει οτιδήποτε άλλο, λες και αν "κλάψεις" (νοιαστείς) όπως λέει η άλλη η ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!!!! για το ένα σου στερεύει τα δάκρυα απο το να κλάψεις (νοιαστείς) για το άλλο... ε πετάνε και ένα ααα εγώ είμαι "φιλόζωη αλλά..." κατα το γνωστό εε εγώ δεν είμαι ρατσιστρια, αυτοί είναι μαύροι..." ρε που έχουμε μπλέξει!!!

    Διαχρονικά αυτού του είδους τα σχόλια γίνονται από "ανθρώπους" που είναι "επιλεκτικά ανθρωπιστές" απο ανθρώπους που μόνο κατ'επίφαση λέγονται άνθρωποι, απο κάτι τύπους που δεν δίνουν δεκάρα για τίποτα και αν δουν τον οποιοδήποτε να νοιάζεται για κάτι επειδή δεν μπορούν να του αναγνωρίσουν πραγματικό ενδιαφέρον, καθώς οι ίδιοι για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η ΑΤΟΜΑΡΑ τους πέφτουν να τον κατασπαράξουν.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ τους λοιπόν αλλά κυρίως περαστικά σε αυτήν την κοινωνία που είνια γεμάτη απο τέτοιους!!!!

  4. Θάνος

    Αρτεμις Γεωργιου… Μόνο ως εκμετάλλευση του γεγονότος μπορείς να το εκλάβεις γιατί δεν μπορείς να δεις πέρα από την μύτη σου.
    Μαζί με την άκρως φιλόζωη ΣΥΛΒΑ ΚΟΚΚΑΛΑΝΗ, είστε από εκείνους τους φαρισαίους που πηγαίνουν και γελοιοποιούν τέτοια γεγονότα, που αφήνουν λουλούδια και βάζουν εικονίσματα και κεράκια, και λένε κάτι κρυάδες και παριστάνουν τους λυπημένους, σαν γελοίες επαγγελματίες μοιρολογίστρες του περασμένου αιώνα.
    Άντε να μοιρολογήσετε για να νοιώσετε ότι είστε ευσεβείς, να γελάσουν και οι πλάκες των πεζοδρομίων με τους θεατρινισμούς σας…

  5. ΣΥΛΒΑ ΚΟΚΚΑΛΑΝΗ

    Με όλο το θάρρος θα κάνω ένα σχόλιο! ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΩΣ ΦΙΛΟΖΩΗ. ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ? ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ? ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ? TOTE ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΝΝΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΚΚΟΥΛΙ !

    1. Μανώλης Γκίγκας

      Υποκρισία, δεν είσαι φιλόζωη, ντροπή σου και να το λες. Έλα στη θέση του ζώου που έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Το να ασχοληθεί κάποιος για να σώσει ένα ζώο είναι ανεξέρτητο από τα υπόλοιπα τραγικά συμβάντα, είναι πράξη ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ. Το να μην ασχοληθεί δεν θα φέρει την Άννυ πίσω. Μήπως εσύ λοιπόν τα βάζεις σε ένα σακούλι? Για σκέψου λίγο.

  6. Αρτεμις Γεωργιου

    ???!!!! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΩ !!!??? ΘΕΩΡΩ ΑΤΟΠΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΛΥΣΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΜΟΥ !!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ !!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ???!!! ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΠΟΣΤ ΟΤΙ ΣΩΣΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ !!!???? ΝΤΡΟΠΗ !!!!

    1. Kouvarakos

      ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ...ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΛΕΜΕ ΖΩΑ ..ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ... ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΥΤΟ ΔΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ??.. ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΗΣ ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ .... Μ Α Λ Α Κ Α

  7. lila zigki

    Με τον παλιοχαρακτήρα που έχει όλη η οικογένεια μπορεί το σκυλάκι να βασανίστηκε και μετά να το πέταξαν σε καμιά χαράδρα

  8. ΞΕΝΙΑ

    Υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται μέσα στο διαμέρισμα εγκλωβισμένο; Οι ένοικοι της πολυκατοικίας θα γνωρίζουν. Ίσως η σήμανση το είδε. Μακάρι να το πήρε κάποιος και να μη χάθηκε.

  9. Εύη Παπαδάκη

    Κι εγώ συνέχεια αυτό σκεφτόμουν .Μετά από το κτηνώδες έγκλημα εις βάρος του ανυπεράσπιστου παιδιού, τουλάχιστον αν είναι δυνατόν να σωθεί το άλλο ανυπεράσπιστο πλάσμα , αν βέβαια ζεί. Ποιος ξέρει τι υπέφερε
    =Α κι αυτό μαζί με το παιδί!

  10. αννα

    Ελπίζω να μην το ανέλαβε καποιος φίλος τους πρεζάκιας.Αυτά τα άτομα δεν πρέπει να κατέχουν ούτε παιδιά αλλά ουτε και ζώα γιατί οι ουσίες τους προκαλούν νεύρα και τα σπάνε το ξύλο.Υπάρχει κάποιος νόμος που να μας επιτρέπει να τα παίρνουμε απο τα χέρια τους αμέσως;
    εχει τύχει αρκετές φορές να βλέπω ναρκομανείς να κρατάνε στα χέρια τους σκυλιά με σκοπο να τα "περιθαλψουν" και εχω μετανιώσει που έμεινα απλώς θεατής . τι κάνουμε σε αυτες τις πςριπτώσεις, καλούμε την αστυνομία η τα παίρνουμε και φευγουμε;

  11. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

    Επειδή κι εγώ το σκέφτηκα τι να έχει απογίνει το κακόμοιρο το σκυλάκι, έτυχε να ακούσω χθες τον δικηγόρο της μητέρας να λέει, προτού την συλλάβουν, πως η μητέρα ήταν σε κατάσταση σοκ κι έλεγε στο σκυλάκι τους, "να μείνουμε εδώ να περιμένουμε την Άννυ μας" Και είπα θυμάμαι, πως την γλύτωσε το σκυλάκι.. Τώρα τι μπορεί να έχει συμβεί που έφυγε από το σπίτι και η μάνα, δεν έχουμε ιδέα.

  12. Βασιλική Ηλιοπούλου

    Κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι θέλω να πιστεύω, αναρωτήθηκαν για την τύχη του ζώου. Μήπως από τη Σήμανση γνωρίζουν κάτι; Μπορεί να υποβληθεί ένα ερώτημα στους ανθρώπους που έψαξαν το διαμέρισμα;

  13. Νεφελη

    Αυτό σκέφτομαι από τη μέρα που είδα τη φωτογραφία με το σκυλί!!Πόσα ζώα βασάνισε ο ψυχάκιας πριν την ατυχη Αννυ και τι απέγινε το σκυλάκι.Τουλάχιστον τώρα θα φυλακιστεί και δεν θα ξαναβασανιστεί κανείς στα χέρια του.

    1. eleni

      Απόσπασμα από την ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θέμα: "Ο δράστης ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες τις πράξεις του"

      Για το http://www.zoosos.gr

      Ελένη Ηλιοπούλου

  14. Θάνος

    Και το σκεφτόμουν αυτό, αλλά λέω τώρα πού να μιλήσεις γι’ αυτό, θα ακούσουμε τα εξ αμάξης.
    Τώρα… με ένα τέτοιο άτομο θα ζει σκυλί, και θα περνάει καλά; Ποιος ξέρει τι θα το έκανε ο κανίβαλος... Δεν αποκλείεται να έκανε πρόβα σ΄ αυτό.
    Και τώρα όποιον και να ρωτήσεις θα σου αμολάει την μαλακία του. Μην κοιτάς που άκουγαν και ήξεραν και δεν έκαναν τίποτα, τώρα θα εμφανίζονται ως σοκαρισμένοι που νοιάζεσαι για το σκυλί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.