Στηρίξτε μας

Απελευθέρωσαν την ορφανή φώκια στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

27 Απριλίου 2015 19:08 | Τα καλά νέα
Απελευθέρωσαν την ορφανή φώκια στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

Στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου Β. Σποράδων απελευθερώθηκε σήμερα η Ανδριάνα, η Μεσογειακή Φώκια που εντοπίστηκε ορφανή στις 15 Νοεμβρίου 2014 στην παραλία Βελάνιο στην Σκόπελο. Οι επιστήμονες της MOm της Εταιρίας για την Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας κατάφεραν και έσωσαν αυτό το μωρό αν και η κατάσταση του θαλάσσιου θηλαστικού ήταν κρίσιμη.

Στη συνέχεια ανάθρεψαν την Ανδριάννα στις εγκαταστάσεις του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου στα Σπάτα και την μεγάλωσαν μαθαίνοντας της ακόμα και για το πώς να βρίσκει την τροφή της. Σήμερα τοποθέτησαν έναν πομπό στη ράχη της – μέσω του οποίου θα παρακολουθούν τις κινήσεις της – και την αποχαιρέτησαν απελευθερώνοντας την στο φυσικό της περιβάλλον στα νερά του Αιγαίου Πελάγους. Η Mom δεσμεύεται ότι θα μας ενημερώσει δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο γι’ αυτή την τόσο σημαντική απελευθέρωση.

Διαβάστε εδώ:

Γιατί η MOm συνεργάζεται με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο;

Σε κρίσιμη κατάσταση το φωκάκι που εντοπίστηκε ορφανό στη Σκόπελο

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.