Στηρίξτε μας

Αίγινα: Έφυγε και εγκατέλειψε το σκυλί στην αυλή του σπιτιού του

27 Απριλίου 2015 11:58 | Καταγγελίες
Αίγινα: Έφυγε και εγκατέλειψε το σκυλί στην αυλή του σπιτιού του

Στην περιοχή της Κυψέλης στο νησί της Αίγινας ένα σκυλί ζει στην αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του, ο οποίος έφυγε πριν από περίπου ένα χρόνο για την Αθήνα αφήνοντας το στην μοίρα του.

Το σκυλί το ταΐζουν οι γείτονες, όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Σοφία Ανδρώνη, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι εξαθλιωμένο ενώ κανείς δεν έχει καταγγείλει στην Αστυνομία τον ιδιοκτήτη του.

Η κα Ανδρώνη που βρέθηκε στο νησί για διακοπές, είδε τον σκύλο, ρώτησε τι του συμβαίνει, του έβαλε τροφή και αμπούλα αποπαρασίτωσης πιάνοντας το ζώο από τα κάγκελ για να τον γλυτώσει από τα τσιμπούρια.

Ο σκυλάκος βρίσκεται στην οδό Καβουρόπετρας 21 και για την κατάσταση του ενημερώθηκε το σωματείο «Σεβασμός Στα Ζώα» που δραστηριοποιείται στο νησί.

Διαβάστε επίσης:

Η εγκατάλειψη ζώων είναι ποινικό αδίκημα!

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

  1. γαλανη

    Τα δημοσιευματα αυτα τιποτε αλλο δεν κανουν παρα να αποδεικνυουν την ηλιθιοτητα των ανθρωπων. Οχι την εγκληματικοτητα αυτου που το παρατησε αλλα αυτων που το σχολιαζουν αντι να βγαλουν με συνοπτικες διαδικασιες το ζωο απο εκει μεσα. γραφοντας στα "μεζεα" τους αστυνομιες και νομους. Θα ξεσηκωναν τον κοσμο να το βγαλουν αν ειχε πεθανει και βρωμουσε... Το μονο λοιπον που εχω να πω για να σχολιασω τη δημοσιευση ειναι "αι σιχτιρ ανθρωπε"

  2. fafaseda

    mh perimenete na kanei kati I astynomia. skarfaloste to fraxti, anoikste ti porta, oti nanai oste na to vgalete. ean den vrei spiti, kalytera eleytheros para na pethanei peinasmenos KAI periorismenos.
    kai os pros ti katares mou gia ton "idioktiti" tou, oi gnostes. argo kai vasanistiki eksathliosi. na tin niosoun.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.