Στηρίξτε μας

Γαλάτσι: Ο παράλυτος από πυροβολισμό γατούλης ψάχνει σπιτικό

7 Απριλίου 2015 19:03 | Καταγγελίες
Γαλάτσι: Ο παράλυτος από πυροβολισμό γατούλης ψάχνει σπιτικό

Εκείνους που θα τον κάνουν μέλος της οικογένειας του και θα του επιτρέψουν να ζήσει φυσιολογικά αναζητάει ο Λόττο το γατάκι που εντοπίστηκε να σέρνεται τον περασμένο Φεβρουάριο έξω από το 6ο Γυμνάσιο στο Γαλάτσι της Αττικής.

Το ζώο βρέθηκε επί της οδού Ανδριτσαίνης και επειδή δεν μπορούσε να περπατήσει, μεταφέρθηκε από κάτοικο της περιοχής στο κτηνιατρείο του Μιχάλη Μάντακα στο Νέο Ηράκλειο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί με αεροβόλο. Το γατάκι είναι παράλυτο στο πίσω του πόδια, παρά το χειρουργείο και της ασκήσεις που του κάνουν, καθώς το σφαιρίδιο του αεροβόλου το πέτυχε στην σπονδυλική στήλη.

GalatsiLottoPyrovolimenos (10)Ασκήσεις στα πίσω πόδια.

Ο μικρός Λόττο – τον ονόμασαν έτσι καθώς ζούσε κοντά στον πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. που βρίσκεται εκεί – τώρα φιλοξενείται από μέλος του υπό σύσταση συλλόγου «Φιλοζωική Κίνηση Γαλατσίου». Όμως αναζητείται εκείνος που θα αγαπήσει για πάντα.

Ο μικρός φέρει τον μικροτσίπ με αριθμό: 941000017136803. Και αν θέλετε να τον υιοθετήσετε καλέστε στο τηλέφωνο: 6909004343.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ίδια γειτονιά και πάλι επί της οδού Ανδριτσαίνης ένα ακόμα γατί βρέθηκε χτυπημένο με αεροβόλο και αυτό αποδεικνύει ότι ο δράστης συνεχίζει ανενόχλητος να βασανίζει τα αδέσποτα ζώα της περιοχής.

Θυμίζουμε ότι για την απόκτηση αεροβόλου δεν απαιτείται άδεια, αφού η χρήση του είναι μόνο σκοπευτική. Όταν όμως το αεροβόλο χρησιμοποιείται για τον τραυματισμό ή τη θανάτωση π.χ. ζώων τότε ο κατηγορούμενος διώκεται για οπλοχρησία και φυσικά ο νόμος 4039/2012 προβλέπει πολύ μεγάλες ποινές φυλάκισης και χρηματικά πρόστιμα για όσους κακοποιούν ή θανατώνουν τα ζώα.

Διαβάστε επίσης:

Γαλάτσι: Αναζητούν πληροφορίες για τον δράστη που πυροβολεί, σκοτώνει, αφήνει παράλυτες γάτες

Γαλάτσι: Πυροβολημένο με αεροβόλο το γατάκι που εντοπίστηκε παράλυτο

Γαλάτσι: Έμεινε μια ώρα μέσα στο φρεάτιο για να σώσει το γατάκι! (Βίντεο)

Βρήκαν στο Γαλάτσι πεταμένα στα σκουπίδια μέσα σε κλουβί ζωντανά 11 κατοικίδια ποντίκια

Μανιακός πυροβολεί συστηματικά και αφήνει παράλυτες αδέσποτες γάτες στο Γαλάτσι

Γαλάτσι: Έθαψαν ζωντανό το ένα από τρία κουτάβια που εγκατέλειψαν

Γαλάτσι: Βρήκε την γάτα να αιμορραγεί και την ουρά της ακρωτηριασμένη

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Βασίλης

    Πόσο θα πρέπει να πόνεσε το κακόμοιρο αφού του βρήκε τη σπονδυλική στήλη. Θα βρεθεί ο δολοφόνος, πάντα βρίσκεται στο τέλος...και τότε θα μυξοκλαίγεται να μην μπεί φυλακή το καθίκι, που καταστρέφει ζωές για να διασκεδάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.