Στηρίξτε μας

Ένας Παριανός ράπερ, ο WhyMe, τραγουδάει για να υπερασπιστεί τα ζώα (βίντεο)

26 Φεβρουαρίου 2015 21:14 | Προτάσεις
Ένας Παριανός ράπερ, ο WhyMe, τραγουδάει για να υπερασπιστεί τα ζώα (βίντεο)

Ένα τραγούδι, που οι στίχοι του μιλούν για την ανάγκη προστασίας των αδέσποτων ζώων, καθώς τόσο υποφέρουν στην χώρα μας, έγραψε ο WhyMe ο 24χρονος ράπερ από τη Νάουσα της Πάρου. Μιλώντας στο www.zoosos.gr ο νεαρός τραγουδιστής μας εξήγησε ότι πρόσφατα μετακόμισε στην Άρτα καθώς σπουδάζει στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής εκεί και φροντίζει επτά αδέσποτα που ζουν κάτω από το σπίτι του. Οι στίχοι του τραγουδιού προέκυψαν για τον WhyMe σχεδόν αυθόρμητα λίγο μετά τον θάνατο του 15χρονου σκύλου, που πέθανε τα περασμένα Χριστούγεννα.

WhyMe - Αγάπη για τα ζώα

Ο ράπερ τραγουδάει σε ρυθμό χιπ – χοπ και μας προτρέπει να προσφέρουμε στα ζώα χάδια, ένα μπολ με νερό, να τους δείξουμε την ανθρωπιά μας, να τα βοηθήσουμε να επιβιώσουν. Και επισημαίνει – χρησιμοποιώντας τους στίχους, τη μουσική και τις εικόνες – πως μαζί τους θα βρούμε την αγάπη και φυσικά ότι οφείλουμε να καταγγέλλουμε εκείνους που τα κακοποιούν.

Ο WhyMe μας εξήγησε ότι θλίβεται όταν διαβάζει για όλα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων και στην Πάρο και πως το τραγούδι αυτό στοχεύει στο να πείσει εκείνους, που εγκληματούν εις βάρος αυτών των ανυπεράσπιστων πλασμάτων, να σταματήσουν.

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Αγάπη για τα ζώα» βλέπουμε τον WhyMe να πρωταγωνιστεί ενώ στο πλάι του έχει την δική του σκυλίτσα την Χλόη. Τα πλάνα πλαισιώνονται από γατάκια και σκυλάκια που ζουν στους δρόμους, τρώνε με ανυπομονησία την τροφή που βρίσκουν και με χαρά ανταποκρίνονται σε εκείνους οι οποίοι τα νοιάζονται.

Διαβάστε επίσης:

Γ. Ρίτσος: «Αγαπούμε τη γη, τους ανθρώπους και τα ζώα. Τα ερπετά, τον ουρανό και τα έντομα. Είμαστε, είμαστε κι εμείς όλα μαζί…»

«Εγνώρισα τον άνθρωπο κι αγάπησα τα ζώα...» (βίντεο)

«Αδέσποτοι Άγγελοι» ένα τραγούδι που περιγράφει όσα συμβαίνουν στ’ αδέσποτα ζώα (βίντεο)

Δημοτικό τραγούδι: «Θα σου ρίξω φόλα στο σκυλάκι σου» (ηχητικό)

Ένα μουσικό αφιέρωμα από τον τραγουδιστή των Διάφανων Κρίνων ενάντια στη σφαγή των ζώων

Το νέο τραγούδι της Κρινιώς Νικολάου εξυμνεί τ' αδέσποτα που δεν είναι ράτσα αλλά φάτσα... (ηχητικό)

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. Manosm

    Αναρωτιέμαι και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνομαι ότι η ζωή ανήκει στους νέους.
    Μόνο αυτοί μπορούν να κάνουν την διαφορά, αυτοί έχουν την ζωή στα χέρια τους και αυτοί μπορούν να την ορίσουν.
    Κανένας γέρος, κανένας μεγάλος σε ηλικία δεν θα ασχολιόταν καν με την ύπαρξη των ζώων, με το αν πεινάνε, πονάνε, κρυώνουν, αισθάνονται, θέλουν χάδια, αγάπη.
    Για αυτούς τα ζώα αν μπορούσαν να μην υπάρχουν την επόμενη στιγμή που δεν θα μπορούσαν να τους προσφέρουν τίποτα, θα ήταν το καλύτερο. Θα τους έσωζαν απο πολλά προβλήματα. Πως να το ξεφορτωθώ το γατί η το σκυλί αφού δεν μου προσφέρει τίποτα.Μπράβο σου μεγάλε, είσαι ο καλύτερος, εύγε και πάλι εύγε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.