Στηρίξτε μας

Ψηφίζεις και για τα ζώα! Γίνε η φωνή τους!

24 Ιανουαρίου 2015 21:44 | Επικαιρότητα
Ψηφίζεις και για τα ζώα! Γίνε η φωνή τους!

Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ψηφίζουμε και εκπροσωπούμε στην κάλπη όλους εκείνους που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Όλους τους αδύναμους που η κοινωνία τους έχει στείλει στο περιθώριο της ζωής, που τους αντιμετωπίζει ως εργαλεία, ως αντικείμενα, ως είδη μόνο για κατανάλωση. Αύριο ψηφίζεις για όλα αυτά τα πλάσματα (ανθρώπινα και μη) που τα δικαιώματα τους σε αυτό τον τόπο καταπατώνται.

EklogesKatsikaΓίνε η φωνή τους...

Η επιλογή σου, η ψήφος σου ορίζει τους βουλευτές, την κυβέρνηση αλλά καθορίζει τις ζωές όλων μας, δίποδων, τετράποδων, άποδων.

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. ΦΡΙΚΗ

    Ποιοι ψηφησαν νομο για τα ζωα το ειδαμε, τωρα το τι λετε εσεις εκει στο ζωσος και ποθεν ορμωμενοι τα γραφετε τον τελευταιο μηνα ολα αυτα, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..

  2. άννα

    Δεν υπάρχει κόμμα που να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων! Ολοι ειναι απατεώνες !!!!! Ακόμα και ο Τσίπρας που υποτίθεται πως ασχολείτε και με το περιβάλλον, καθυσήχασε τους κυνηγούς και τους είπε πως δεν θα τους απαγορεύσει το κυνήγι.Κατα τα άλλα αυτός εκπροσωπεί την νέα γενιά...

    1. vagos

      και γιατί να κόψει το κυνήγι κυρία μου σου επιβάλαμε εμεις τι να τρως;
      Πως γίνεται να κόψει το δικαίωμα του ανθρώπου στο κυνήγι αυτο θα ηταν καθαρος φασισμος
      Αντιθετα με εσας εδω μεσα εμεις ημαστε καθε μερα στα βουνα το κυνηγι ειναι συνδεση του ανθρωπου με την φυση παρτο χαμπαρι τα ζωα δεν ειναι λουτρινα ουτε και να τα φορας πουλοβερακια

      το κυνηγι δεν ειναι σπορ δεν ειναι χομπυ ειναι τροπος ζωης
      οπως για εσας τροπος ζωης ειναι το σουπερ μαρκετ

      1. mixaela

        σιγουρα εισαι και εσει ενας απο αυτους τους κωλοκυνηγους για να τα γραφεις ολα αυτα.Τροπος ζωης ηταν στα αρχαια χρονια,οταν δεν υπηρχαν τα εγοστασια και τα σουπερ μαρκετ κοι ο ανθρωπος κυνηγουσε αποκλειστικα και μονο για να επιβιωσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.