Στηρίξτε μας

Βασιλικά Λέσβου: Απαγχόνισαν σκύλο κρεμώντας τον σ’ ένα πεύκο

16 Ιανουαρίου 2015 16:50 | Καταγγελίες
Βασιλικά Λέσβου: Απαγχόνισαν σκύλο κρεμώντας τον σ’ ένα πεύκο

Μια γυναίκα κάτοικος του χωριού Βασιλικά Λέσβου εντόπισε σήμερα το μεσημέρι κοντά στον οικισμό ένα σκυλί να βρίσκεται κρεμασμένο από τα κλαριά ενός πεύκου.

VasilikaLesvou%20%282%29Οι φωτογραφίες που εστάλησαν στο www.zoosos.gr δείχνουν το μέγεθος της βαρβαρότητας του δράστη ή των δραστών και αποτελούν αδιάψευστη απόδειξη των όσων υφίστανται τα ζώα στη χώρας μας.

Δυστυχώς δεν έχει διευκρινστεί αν το σκυλί που βασανίστηκε τόσο ήταν αδέσποτο ή ανήκε σε κάποιον. H Αστυνομία ενημερώθηκε για το έγκλημα και η κοπέλα η Ζωζώ Τσιτσάνου που εντόπισε το κρεμασμένο ζώο έδωσε κατάθεση στο αρμόδιο Α.Τ.

Διαβάστε επίσης:

Λέσβος: Άφησε άταφα στην αυλή του τα 3 νεκρά κουτάβια της σκυλίτσας του


 
Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

  1. ΒΑΣΙΛΗΣ

    Ξερω πολυ καλα ποσο "φιλοζωος" ειναι ο νεοελληνας. Δεν μου κανει εντυπωση αφου η πλειοψηφια των νεοελληνων ειναι η επιμειξια των δυο φυλων , τουρκικης και εντοπιας, και αυτο το γενετικο ατυχημα συνδυαζει τα πιο φρικτα ελλατωματα και των 2.
    Εχω δει πολλα, αλλα αυτη η εικονα με το ατυχο κρεμασμενο σκυλι με εκανε να παγωσω.Αυτη η φωτο πρεπει να συνοδευει καθε μα καθε αναφορα σε πολιτισμο, του υπαναπτυκτου σε ολα τα επιπεδα νεοελληνα.Ουτε με τη λογικη της τρελας δεν μπορουν να εξηγηθουν αυτες οι αθλιοτητες. Γιαυτο η μονη λυση ειναι να σηκωθουν να φυγουν ολοι οσοι θελουν νεκρη φυση , να πανε στη Σεληνη, στον Αρη, στον Πλουτωνα , στον Αγυριστο και ακομα παρα περα, και να μας αφησουν να ζησουμε με τα αγαπημενα μας φυτα και ζωα.

  2. Έλσα

    Θέλω να τους σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια μόνο τότε θα ησυχάσει η ψυχή μου που τόσο βασανίζεται με αυτά τα καθαρματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.