Στηρίξτε μας

Ορεστιάδα: Βρήκε πυροβολημένα τα 5 από τα 6 σκυλιά του

22 Δεκεμβρίου 2014 16:24 | Καταγγελίες
Ορεστιάδα: Βρήκε πυροβολημένα τα 5 από τα 6 σκυλιά του

Νεκρά με εμφανείς τις τρύπες που άφησαν στα κορμιά των ζώων τα σκάγια ένας κάτοικος της Ορεστιάδας βρήκε σήμερα το πρωί στο περιφραγμένο κτήμα του, το οποίο βρίσκεται σε ερημική περιοχή (στον δρόμο προς τον σκουπιδότοπο), τα πέντε από τα έξι σκυλιά του.

OrestiadaNekra (1)

Μάλιστα το ένα από τα πέντε νεκρά ζώα – το οποίο το είχε χάσει πριν από μερικές ημέρες – το βρήκε να κείτεται με τα σπλάχνα του φαγωμένα και μια τεράστια πληγή στα πλευρά του ίσως γιατί είχε πυροβοληθεί εξ επαφής.

OrestiadaNekra (3)

Το Φιλοζωικό Σωματείο Ορεστιάδας «Η ΑΛΚΥΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝ» καταγγέλλει τη μαζική εξόντωση των ζώων και ζητάει από εκείνους που γνωρίζουν να καταθέσουν στην Αστυνομία, ώστε αυτό το έγκλημα να μείνει ατιμώρητο. Ο ιδιοκτήτης των ζώων κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. και περιπολικό του Α.Τ. Ορεστιάδας πήγε επί τόπου και κατέγραψε το συμβάν.

Διαβάστε επίσης:

Κάμπος Σαγήνης Ορεστιάδας: Έσπασε στο ξύλο σκύλο τον έχωσε σε τσουβάλι & τον πέταξε ζωντανό στα σκουπίδια! (Βίντεο)

Συνελήφθη 76χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον σκύλο του γείτονα του στη Μ. Δοξιπάρα

Ορεστιάδα: Δολοφόνησε με αεροβόλο την σκυλίτσα που μόλις είχε στειρωθεί και επανενταχθεί

Ορεστιάδα: Καταγγέλλουν τη συστηματική δηλητηρίαση σκυλιών και γατιών

Ορεστιάδα: Πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο

Ορεστιάδα: Λαγουδάκι ζωντανό δόλωμα για την εκπαίδευση κυνηγόσκυλου

Σκότωσε τον σκύλο του σέρνοντας τον με το Ι.Χ. στην Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης αλλά συνελήφθη

Με συρμάτινη θηλιά βασάνισε τον σκύλο στην Μαΐστρο Έβρου

40.000 ευρώ πρόστιμο και ποινή για την κακοποίηση σκύλου στον Απαλό Αλεξανδρούπολης

Κίρκη Αλεξανδρούπολης: Εκτέλεσε το σκυλί μπροστά στο παιδί του και οι μάρτυρες δεν τον καταγγέλλουν!

Αλεξανδρούπολη: Έκοψε τ’ αυτιά του κουταβιού με ψαλίδι!

Κίρκη Αλεξανδρούπολης: Βρήκε το σκυλί γεμάτο πληγές καθώς κάποιος το έσερνε στον δρόμο

Αλεξανδρούπολη: Το σκυλί τυφλώθηκε επειδή το χτύπησαν στο κεφάλι

Αλεξανδρούπολη: Πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά το σκυλί που φρόντιζαν

Αλεξανδρούπολη: Με μπαλτά κοπάνησε το κουτάβι και του άνοιξε το κεφάλι

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. καποιος

    Ο σκουπιδοτοπος,αν μιλαμε για εκεινον της πολης, απεχει λιγοτερο απο δυο χιλιομετρα απο το εργοστασιο ζαχαρης και κατα μηκος του, μεχρι και μερικες δεκαδες μετρα μακρυα του, βρισκονται τεσσερα πεντε ποιμνιοστασια, ενα βουστασιο, πεντε εξι αγροικιες με πουλερικα, μια μικρη φαρμα με αλογα, το δημοτικο κοινοστασιο και στην αρχη του χωματοδρομου ενα πρατηριο υγραεριου, στην αρχη της βιομηχανικης περιοχης και λιγακι πιο πισω, το ιδιωτικο ΚΤΕΟ. Σε καποιες εγκαταστασεις λοιπον υπαρχουν ανθρωποι ακομα και κατα τη διαρκεια της νυχτας και οχι μονο στο εργοστασιο, που φυλασσεται(?)απο εταιρεια security και σε μερικες(εγκαταστασεις) υπαρχει κλειστο κυκλωμα παρακολουθησης με συστημα καταγραφης. Καποιος κατι θα ειδε και θα ακουσε. Τουλαχιστον πεντε πυροβολισμοι με απανωτα γαυγισματα και ουρλιαχτα πονου απο τα κακομοιρα πλασματα,οποιαδηποτε στιγμη του 24ωρου, προκαλουν την προσοχη και του πλεον αδιαφορου ατομου. Οποτε αφου προσδιοριστει τουλαχιστον η ωρα με σχετικη ακριβεια, μπορει να ζητηθει και η συνδρομη των εταιρειων κινητης τηλεφωνιας περι του...ποια τηλεφωνα "αναφερθηκαν" στην περιοχη εκεινο το χρονικο διαστημα. Το θεμα ειναι πολυ πιο σοβαρο απότι καποιοι αντιλαμβανονται διοτι ο/οι οπλισμενοι και θρασυδειλοι δραστες ηταν ικανοι να "καθαρισουν" και οποιον τυχον ανυποπτο ανθρωπο ειχε την ατυχια να γινει αθελα του αυτοπτης μαρτυρας του αποτροπαιου εγκληματος που διεπραξαν. Η ΕΛ.ΑΣ. και οι εισαγγελικες αρχες θα πρεπει να βαλλουν τα δυνατα τους για την εξιχνιαση της υποθεσης μη φοιδομενοι κοπου και χρονου.

  2. Δημητρα

    Αισχος!!Ντροπη!!Επρεπε αυτοι οι Καραγκιοζηδες να τιμωρηθουνε εξ'αρχης.Νομιζουνε οτι περνανε για ξυπνιοι και μαγκες!!Αυτοι ειναι αρρωστοι και πρεπει επιτελους να κανει κατι η πολιτεια για τετοια βοδια!!!Να τα κλεισουνε στο μπουντρουμι !!! Κτηνοδια!!!Και παλι Αισχος!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.