Στηρίξτε μας

Τριπόταμος Βέροιας: Τόπος μαρτυρίου για τα αδέσποτα

18 Δεκεμβρίου 2014 07:42 | Καταγγελίες
Τριπόταμος Βέροιας: Τόπος μαρτυρίου για τα αδέσποτα

Τη συστηματική εξόντωση των αδέσποτων ζώων στον Τριπόταμο της Βέροιας καταγγέλλει ο Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας. Στην ανακοίνωση του συλλόγου επισημαίνεται ότι: «Μικρός σε μέγεθος, αλλά μεγάλος σε καφρίλα. Πραγματικός τόπος μαρτυρίου για τα αδέσποτα.

Κάθε νέο αδέσποτο που εμφανίζεται είναι μελλοθάνατο, με ημερομηνία λήξης, με μέσο όρο ζωής 2 μήνες. Μετά έρχεται ο θάνατος, η φόλα. Πριν ένα χρόνο δηλητηρίασαν μαζικά 15 σκυλιά, ακολούθησαν και άλλα και άλλα και μόλις πριν 2 μέρες άλλα 3. Ζώα που βασανίστηκαν φριχτά μέχρι να αφήσουν την ψυχή τους. Ειδικά αν ένα δύστυχο ζώο έχει οίστρο, τότε υπογράφει την θανατική καταδίκη, την δική του και των υπολοίπων.

Οι ψυχοπαθείς υπάνθρωποι, που κατά τα άλλα παίζουν τους ευυπόληπτους πολίτες και τους καλούς οικογενειάρχες, αποφασίζουν έτσι απλά για τη μοίρα των αδύναμων ζώων. Τι και αν τα καταγγέλλουμε στην αστυνομία, τι και αν βάζουμε αφίσες, τι και αν επικηρύσσουμε τους δράστες, η βαρβαρότητα και η μπόχα του θανάτου δεν φεύγουν με τίποτα από αυτό το μέρος.

Οι αρμόδιοι παντελώς αδιάφοροι, ίσως βολεύονται κατά μία έννοια όσο υπάρχουν κάποιοι «πρόθυμοι» να κάνουν την βρωμοδουλειά, δεν τους νοιάζει αν ντροπιάζεται ο τόπος τους. Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά αυτή την βαρβαρότητα.

Κύριοι δολοφόνοι, μπορεί να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια, μπορεί την Κυριακή ως νέοι Φαρισαίοι να και καλοί αναμάρτητοι (;) Χριστιανοί να κάνετε το σταυρό σας στις εκκλησίες, να έχετε όμως στο νου σας, ότι όλοι εμείς που κλάψαμε και στεναχωρηθήκαμε για αυτά τα ζώα που χάσαμε, θα σας πιάσουμε τελικά και η τιμωρία σας θα είναι πολύ αυστηρή. Φυλάκιση και 30.000 ευρώ πρόστιμο για κάθε ζώο που σκοτώνετε. Θα επιχειρήσετε να το διακινδυνεύσετε την επόμενη φορά;

Ας αντιδράσουμε όλοι σε τέτοια εγκλήματα, γιατί μια κοινωνία που δεν μπορεί να προστατεύσει τα αδύναμα πλάσματα είναι μια κοινωνία σε παρακμή» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης:

Βέροια: 82χρονος κοπάνισε με καδρόνι το κουτάβι και του έσπασε το πόδι

Καταδικάστηκε ο 82χρονος που έσπασε στο ξύλο κουτάβι στον Τριπόταμο Βέροιας

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

7 Σχόλια

  1. merfy

    Σ'αυτή τη Βέροια μια ζωή μαλακίες κάνουν...άνθρωποι χωρίς ίχνος παιδείας και σεβασμού για οποιοδήποτε είδος ζωής ούτε κάν της ανθρώπινης..τι να λέμε τώρα!Βαριά τιμωρία στου υπεύθυνους αυτής της βάναυσης πράξης!!!!!!!!!!!!!!

  2. HARRIS YPSILANTIS

    ευχομαι να πεθανουν τα παιδια σασ!!!και τα μωρα σασ!!!η καλυτερη τιμωριασ σασ!!! να δειτε πωσ ειναι.... και να υποφερεται μια ζωη αποβρασματα τησ αθλιασ κοινωνιασ εκει που ζειτε. καθικια!!ναι ναι το ξαναλεω τα παιδια σασ μεσα απο την καρδια μου!!

  3. marilena alamani

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΚΥΛΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!!!!!

  4. ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

    ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ. Τόπος μικρός σε μέγεθος, αλλά μεγάλος σε καφρίλα. Πραγματικός τόπος μαρτυρίου για τα αδέσποτα ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
    ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
    ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.