Στηρίξτε μας

Ταμπούρια Πειραιά: Έκκληση για τον σκύλο που η οικογένεια του εγκατέλειψε μετά την έξωση

12 Δεκεμβρίου 2014 16:39 | Καταγγελίες
Ταμπούρια Πειραιά: Έκκληση για τον σκύλο που η οικογένεια του εγκατέλειψε μετά την έξωση

Για τη σωτηρία της σκυλίτσας που βλέπετε στη φωτογραφία κάνουν έκκληση μέσω διαδικτύου φιλόζωοι καθώς το ζώο το οποίο βρίσκεται στα Ταμπούρια του Πειραιά εγκαταλείφθηκε από την οικογένεια του μόλις της έγινε έξωση από το διαμέρισμα όπου διέμενε.

Ο Μιχάλης – που ενημερώθηκε από τους γείτονες για το περαστικό – εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι περίοικοι εδώ και πέντε μέρες βάζουν στο ζώο τροφή και νερό. Εκείνο όμως είναι απαρηγόρητο. Τρομαγμένο, τρέμει και κλαίει έξω από την είσοδο του σπιτιού του και περιμένει τους δικούς του να γυρίσουν στην οδό Καλλικρατίδας. Αν μπορείτε να βοηθήσετε με τη φιλοξενία ή την υιοθεσία της Τζίνας - Κανέλας καλέστε στο τηλέφωνο 6933305471.

Διαβάστε επίσης:

Υιοθετήθηκε η σκυλίτσα που πέταξαν στο δρόμο οι ιδιοκτήτες της στον Πειραιά

Στο νέο της σπίτι η σκυλίτσα που εγκαταλείφθηκε δύο φορές από την «οικογένεια» της

Με φόλες σκότωσαν αδέσποτα που ζούσαν επί δέκα χρόνια στα Καμίνια του Πειραιά

Καμίνια: Έκαναν καταγγελία εις βάρος του άνδρα που είχε τον σκύλο του κλεισμένο στο Ι.Χ. για ενάμιση χρόνο

Έσωσαν το κακοποιημένο σκυλί που αργοπέθαινε από την ασιτία στη Νίκαια και αναζητούν γι’ αυτό ένα σπιτικό

Νίκαια: Τύλιξε τα γατάκια σε πατάκι για να μην ακούγεται το κλάμα τους και τα πέταξε στα σκουπίδια

Κερατσίνι: Σκελετωμένο από την ασιτία κουτάβι

Έβαλαν φωτιά σε σκυλίτσα στο Κερατσίνι! Διαμαρτυρία σήμερα στις 18:00 έξω από το σπίτι του δράστη!

Κερατσίνι: Παραδέχτηκε ότι πέταξε από τον 6ο όροφο και σκότωσε το γατάκι αλλά δεν την συνέλαβαν

Αδιαφορούσαν για την σκελετωμένη σκυλίτσα που περιφερόταν στο κέντρο του Κερατσινίου

Καταδικάστηκε επειδή σκότωσε δύο σκυλιά του χτυπώντας τα με λοστό στο Πέραμα

Χωρίς νερό για 8η ημέρα αφήνει 250 σκυλιά ο Δήμος Περάματος

Γκράφιτι για τ’ αδέσποτα στο Ικόνιο Περάματος

Πέραμα: Εγκατέλειψε δένοντας στην κολώνα τον σκύλο που θέλησε να ξεφορτωθεί

Πέραμα: Βρήκαν τον σκύλο καμένο και με κομμένο το κεφάλι!

Έσωσαν τον σκύλο που έπεσε σε πίσσα στον μώλο της Δραπετσώνας

Δραπετσώνα: Πυροσβέστες έσωσαν τον γέρικο σκύλο που κινδύνευε να πνιγεί στη θάλασσα

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

43 Σχόλια

  1. Ελινα πολυδωροπουλου

    Καλησπέρα σε όλους ..δυστυχώς για την σκυλίτσα αυτή που είχε βρεθεί εξω απο το σπίτι που έμενε να περιμένει τα αφεντικά της τα νέα δεν ειναι καλα..η οικογένεια που την υιοθέτησε δεν μπορει να την κρατήσει και για άλλη μια φορά ψάχνουμε νέο σπίτι για την μικρή μας..σας παρακαλώ επαναπροωθηστε την κατάσταση για την μικρούλα μας γιατι ειναι πολυ κρίμα να βρεθεί στον δρόμο πάλι..τηλέφωνο επικοινωνίας 6933305471 Μιχάλης..εγω γεννάω μέχρι την Παρασκευή αλλα θα κανω τα παντα για την μικρούλα μας..

  2. Pedio areos

    Ένα θέλω να πω μόνο
    Σε περίπτωση ανάγκης και πείνας ο άνθρωπος θα φάει τον σκύλο του.Ο σκύλοΣε του όμως δεν θα φάει ΠΟΤΈ το αφεντικό του. Αυτό να το σκεφτούν κάποιοι ανεγκέφαλοι.εγώ αν και άνεργος 4 χρόνια και με αναπηρία και Χωρίς κανένα μα κανένα εισόδημα έχω σπίτι μου 2 σκυλάκια από το δρόμο και ότι έχουμε ότι βρούμε τρώμε.Πριν 2 μήνες αναγκάστηκα και μπήκα νοσοκομείο παρακάλεσε ένα φίλο μου να πάει να μείνει στο σπίτι μου να φροντίζει τα μικρά μου..Ένα κυνηγόσκύλο που επειδή έχει κρότο φοβία κάποιος κυνηγός το πέταξε 4 μηνών..και ένα θηλυκό μπασταρδακι που ο κυνηγόσκυλο την βρήκε και την πήρα σπιτι...Λοιπόν όσες μέρες είδους στο νοσοκομείο αυτά δεν έτρωγαν δεν κόσμο ντου σαν απλά περιμένανε στις πόρτα πότε θα γυρίσω

    1. Φωτεινή

      Σε τιμά πολύ.Είσαι άνθρωπος με Α κεφαλαίο.Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω και αν φυσικά θές,δώσε τα στοιχεία σου στην κα Ηλιοπούλου να φέρουμε ξηρά τροφή που θέλουμε να κάνουμε δωράκια για τα Χριστούγεννα.
      Να σε έχει ο Θεός πάντα καλά και εσένα και τα σκυλάκια σου.

  3. venus

    @ Αναστασια και Gιώργος για διαφορετικους λογους το καθενα απο τα σχολια σας με συγκινησε ιδιαιτερα και θελω να σας το εκφρασω!
    Η αναστασια: ειναι αυτη για την οποια στη ουσια οι «φιλανθρωποι» του Gιωργου θαπρεπε να εχουν γραψει τουλαχιστον καμμια δεκαρια σχολια σε αυτην την ιστοσελιδα για να ρωτησουν πως μπορουν να την βοηθησουν!
    Δεν ειδα ουτε ενα!!
    Αντιθετως! αυτη φροντιζει ενα αδεσποτο, μια υπαρξη που χωρις τη βοηθεια της θα ειχε σβησει.
    Μια υπαρξη που της χρωσταει το πολυτιμοτερο αγαθο που εχει καθε πλασμα: τη ζωη του.
    Με το υστερημα της, με το αδειο ψυγειο της, με τα κοκκαλα του χασαπη και τα φτηνα μακαρονια, με απειλες και πολεμο απο παρανοϊκους ιδιοκτητες και καννιβαλους γειτονες αυτη μοιραζεται την τραγικη της μοιρα με ενα πλασμα «μεχρι να τους χωρισει ο θανατος».

    Αυτη ειναι που χρειαζεται επειγοντως βοηθεια για να τα βγαλει περα!!
    Αλλα τι κανει? αυτη παλευει για τη ζωη ενος αλλου πλασματος, και γινονται αχωριστοι συντροφοι, στη χαρα και στον πονο.
    Αυτοι ειναι οι ανθρωποι για τους οποιους θαπρεπε να φροντιζουν οι «φιλανθρωποι» του Gιωργου, σε αυτους αναφερεται πολυ ρεαλιστικα και παραδειγματικα το σχολιο του.

    Ετσι λοιπον, το αργοτερο μετα απο αυτα τα δυο σχολια θαπρεπε να να εχει κατανοησει ο καθενας οτι εκεινοι που διαθετουν την ηθικη υποδομη της αλληλεγγυης και της ανθρωπιας δεν κανουν ρασιστικους διαχωρισμους αναμεσα σε ανθρωπινα και ζωϊκα πλασματα, αυτοι ειναι που προσφερουν και προσφερονται.
    Αυτοι ειναι οι ανθρωποι.
    @ Αναστασια, μπορει το ψυγειο σας να ειναι αδειο, αλλα η καρδια σας χωραει ολον τον κοσμο!
    Venus

    1. Φωτεινή

      Venus γράφεις πολύ ωραία.Νομίζω πως το σχόλιο σου μας κάλυψε όλους.
      Θα ήθελα να προσθέσω γιατί όλοι λίγο πολύ τα ίδια ζόρια τραβάμε,άδεια ντουλάπια,άδεια ψυγεία,ασθένειες,καρκίνοι, νοσοκομεία,απλήρωτοι λογαριασμοί,
      και χίλια δυο προβλήματα,πως η ελεημοσύνη στα μάτια του Θεού είναι ευπρόσδεκτη όταν γίνεται απο το υστέρημα σου.Όταν έχεις εναν χιτώνα και τον δίνεις μόνο τότε γεμίζει η καρδιά σου και η χαρά είναι μεγαλύτερη.
      Ποιό το νόημα να έχεις περιουσίες και να δίνεις το περρίσευμα?
      Όλα αυτά τα λέω απο προσωπικές εμπειρίες.Όλοι κουβαλάμε ενα σταυρό.Και εγω το ίδιο.Κάθε φορά που βοήθησα άνθρωπο ή ζώο ο Θεός (για μένα),για κάποιους άλλους το σύμπαν ή ό Άλλάχ ή σε οτι άλλο πιστεύεις ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ στο επιστρέφει πίσω ΔΙΠΛΑ.Και κάθε φορά που προσευχήθηκα για την υγεία κάποιου ζώου ή καποιου ανθρώπου και πάλι ο Θεός με βοήθησε.
      Ή ο συμπαντικός νόμος.Έτσι είναι.
      Όπως και να΄χει,η χαρά όλων μας είναι τόσο μεγάλη που δεν έχω λόγια....
      Ειλικρινά,χίλιες ευχές στην Ελίνα,τον ΜΙχάλη και την οικογένεια που υιοθέτησε
      το ψυχουλάκι.Καλές γιορτές σε όλους......

  4. rania

    kalispera epidi ego douleya oli mera gi ayto den mporesa na epikinoniso mazi sas nomiza oti 8a mou stalnate kapoio email doksa to 8eo tora pou katafera na mpo pali eida oti vrike spitaki kai 8a kanei ki ayth giortes me thn nea tis oikogenia!!!

  5. Ελινα

    Αυτη η κουκλίτσα τελικα βρήκε σπιτάκι και την υιοθέτησαν!!το μονο που κανω ειναι να προσεύχομαι μα πανε ολα καλα και να μην προκύψει κατι αλλο..θα εχω συνεχής επικοινωνία με την οικογένεια να μαθαίνω τα νεα της μικρούλας!!Μόλις την έβαλε ο αντρας μου στο αυτοκίνητο ήρθε αγκαλια μου κατευθείαν και ήθελε να την χαϊδεύω για να ειναι ήρεμη!!ειναι αξιολάτρευτη,πολυ ήσυχη και χαδιάρα!το βλέμμα της μονο αγαπη σου δίνει..ηταν αρκετά ανήσυχη και φοβισμένη αλλα λογικό δεν ειναι;;;εμείς αν μας παράτουσαν στο δρόμο θα ήμασταν χειρότερα..μακαρι να πανε ολα καλα!!!οτι νεότερο εχω θα σας ενημερώσω!ευχαριστω παρα πολυ όλους σας!με τις κοινοποιήσεις σας και τις προσευχές σας βοηθήσατε μια αθώα ψυχούλα!

    1. Έλενα

      Ελίνα μου πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Εύχομαι το καλύτερο για τη μικρούλα μας! Απο εδώ και πέρα μόνο αγάπη και ζεστασιά να έχει! Και αν χρειαστείς κάτι μή διστάσεις να μου πείς! Προσεύχομαι να είναι καλά και να έχει μια υπέροχη ζωή απο εδώ και πέρα!

  6. Φωτεινή

    ΓΙΟΥΠΙ!!!Ναι,βρήκε σπίτι.Δόξα τω Θεώ!Συγχαίρω τον κο Μιχάλη και την σύζυγο του την κα Ελίνα που έτρεξαν,το μετέφεραν στην κυρία που το υιοθέτησε,της αξίζουν επίσης χίλια μπράβο.Ο Θεός να τους το ανταποδώσει και εύχομαι υγεία και όλα τα καλά του κόσμου για τις οικογένειες τους.
    Συμφωνώ απόλυτα με την κα Jenny Stavropoulou και την Nitsa.
    Όλοι αυτοί οι τιποτένιοι που μπαίνουν και κράζουν πως αγαπάμε πιο πολύ
    τα ζώα απο τον άνθρωπο,είναι όλοι όσοι μισούν τα ζώα και ακόμη χειρότερα
    δεν μπορούν καν να διανοηθούν πως υπάρχουν πολλοί ανάμεσα τους ,που τρέχουν να τα σώσουν όποτε αυτά βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση.
    Τρολλάρουν για να μας σπάσουν τα νεύρα και το καταφέρνουν φυσικά γιατί όσοι πονάμε και κλαίμε για τις αθώες αυτές ψυχούλες είμαστε ήδη αγανακτισμένοι και πολύ θυμωμένοι για όλα αυτά που βιώνουν καθημερινά.
    Σημασία έχει πως απόψε αυτή η μουσούδα δεν θα κοιμηθεί μόνη μέσα στο κρύο
    αλλά σε ενα ζεστό κρεβατάκι!
    Είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστώ τον Θεό που άκουσε την προσευχή μου.

  7. Jenny Stavropoulou

    Συγνώμη...αν και δεν μου αρέσει να βρίζω...είστε βλαμένοι όλοι όσοι αναφέρεστε στην οικογένεια που διώχτηκε, στην σελίδα του zoosos???Αυτή η σελίδα είναι καθαρά για φιλόζωους..Όποιος ενδιαφέρεται να σχολιάσει/βοηθήσει το ανθρώπινο είδος ας επισκεφτεί τις ανάλογες σελίδες..Και όποιος ζαβός θέλει να βοηθήσει την οικογένεια που παράτησε ένα ζωάκι συνηθισμένο στην ζέστη και στο έτοιμο-χωρίς να ψάξει στα σκουπίδια-φαγητό, είναι άξιος της μοίρας του..Σε λίγο θα ακούσουμε για τον ψυχασθενή στα Στείρα Ευβοίας που σκότωσε την σκυλίτσα με την καρέκλα, ότι τον λυπούνται για το τι περνάει μετά το συμβάν..Έλεος δηλαδή...αν δεν είστε φιλόζωοι, μην επισκέπτεστε σελίδες που προσπαθούν να βρουν λύσεις για ζωάκια που περνάνε τα πάνδεινα από το ανθρώπινο "είδος" (που αναφέρθηκα και πιο πάνω)..ή να το πω και αλλιώς...βρείτε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο στην άδεια -προφανώς-ζωή σας από το να μπαίνετε και να βρίζετε μόνο και μόνο για να γράψετε κάτι..

  8. ΝΙΤΣΑ

    Θέλω απλά να σας θυμήσω εάν έχετε δεί αστέγους.Αστέγους με τον σκύλο τους. Αστέγους να έχουν αγκαλιά το σκυλί τους και να μην το αφήνουν. Αστέγους που να είναι ξεσκέπαστοι και να σκεπάζουν το σκυλί τους. Φέρτε στο νου σας αυτή την σκηνή και αυτο ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. Τα υπόλοιπα είναι περιτά. Οταν αγαπάς δεν εγκαταλείπεις με οποιεσδήποτε συνθήκες.

  9. tzeni

    Βρήκε σπίτι το σκυλάκι είναι πολύ όμορφο αν δε έχει πρόβλημα με γατα θα το παρω εγω κ θα έχει ενα ζεστο σπίτι κ με αγαπη πανω απο ολα

  10. Gιώργος

    Εχουμε γεμίσει φιλάνθρωπους....
    Τι συγκινητικό πράγματι εκ του ασφαλούς να κρίνεις τους φιλόζωους και να λες ότι πρέπει να σκεφτούμε την οικογένεια...τσ τσ τσ...πράμγατι συγκινήθηκα.....
    Εσεις όλοι οι <<ανθρωπιιστές>> είσαστε αυτοί που αγοράζετε ένα κουτάβι και μετά το πετάτε στο δρόμο όταν το βαρεθείτε, εσείς είσαστε αυτοί που κατηγορείτε τους υπόλοιπους που φροντίζουν τα ζώα, εσείς είσαστε αυτοί που κακοποιήτε τα αδύναμα ζωάκια, εσείς είσαστε αυτοί που έχετε για καραμέλα πρωί-βράδυ φράσεις οπως..αντί να ταίσουν κανένα παιδάκι, ταίζουν τα βρωμόσκυλα....
    Και ναι κυρία μου, εγώ ταίζω και σκυλιά και παιδάκια, αλλά στο κάτω κάτω, δικαίωμα μου είναι να γουστάρω και να ταιζω μόνο σκυλάκια.
    ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, δεν σας είδα όμως νσ κάνετε κάτι, Κάθεστε πάνω στον χοντροκωλό σας. στο ζεστό σας σπίτι, στο μαλακό σας καναπέ, και κρίνετε άλλους που και ασχολούνται και νοιάζονται και πράτουν ότι μπορούν από το υστέρημα τους.
    Εαν σε ενδιαφέρει λοιπόν Τοοοόσο πολύ για την οικογένεια, τράβα πάρε το Τρόλλευ, γραμμή 17, κατέβα Ταμπούρια, ρώτα τους γύρω γείτονες που ξέρουν που βρίσκεται οι οικογένεια ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙΣ....και άσε τις υποδέιξεις................φιλάνθρωποι του κώλου......

    1. BEΝΗ ΖΕΡΒΟΥ

      Ελα ντε.... εχουν βρει ολοι την ιδια καραμελα και μου σπανε τα νευρα.....ταιζετε σκυλακια ενω πεινουν παιδακια...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!!!!!!ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ.... ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑΙΖΩ ΑΔΕΣΠΟΤΑ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!!!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΠΩΛ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟΥ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΗ....ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ..... ΕΛΕΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ?ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ Κ@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ!!!!!ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!!

  11. EUGENIA

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ????ΠΗΓΑΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ????ΠΗΓΑΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ???ΠΗΓΑΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΣΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ,ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ???? ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ,ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ...ΠΟΣΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΑΙΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ????ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ(ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ)!!!!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ !!! ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΤΕ !!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ !!!!!

  12. αναστασια

    εδω και χρονια τα βγαζω με δυσκολια περα
    πολλες φορες το ψυγειο μου ειναι αδειο και δυσκολευομαι να πληρωσω το νοικι
    υιοθετησα παρ ολη τη δυσκολη οικονομικη μου κατασταση ενα αδεσποτο σκυλακι πριν δυο χρονια
    παρ ολ αυτα φροντιζω να βρισκω παντα τροφη για το σκυλακο μου
    οταν δεν εχω να του αγορασω τροφη ζηταω απ τον κρεοπωλη τα κοκκαλα και τα υπολειματα που θα πεταξει ουτως ή αλλως και του τα βραζω με φτηνα μακαρονια ή ρυζι
    οταν μαγειρευω κατι που μπορει να φαει ο σκυλος φροντιζω να μοιραστουμε το φαγητο στη μεση..
    ο ιδιοκτητης του σπιτιου με απειλησε οτι θα με διωξει αν φερω το σκυλο στο σπιτι ..δεν τον εγκατελειψα ομως
    φροντισα να του κανω σπιτακι σε παρακειμενο οικοπεδο μετα απο φοβερους καυγαδες και φασαριες απ τους κανιβαλους γειτονες...παλεψα για τη ζωη αυτου του ζωου μια και αποφασισα να τον σωσω απ τους δρομους και θα παλευω οσο ειμαι υγιης και στεκω στα ποδια μου...
    οτι κανω για να επιβιωνω το κανω και γι αυτον
    ετσι δεν μπορω να βρω κατι που να δικαιολογει αυτη τη φρικτη πραξη απεναντι στο ζωακι τους...

  13. βικη

    Να υποθεσω οτι αφησαν και τα παιδια τους στην πορτα ε?? Και για οσους λενε να ασχοληθουμε με την οικογενεια, λυπαμαι αλλα ηταν επιλογη τους. Το σκυλακι δεν το επελεξε να βρεθει μονο και παρατημενο. Αν ηταν ανθρωποι που αξιζαν σεβασμο και βοηθεια θα το επαιρναν μαζι τους.οποτε λυπαμαι αλλα δεν συγκινουμε να τους βοηθησω ουτε καν να ενδιαφερθω. Προωθηστε μηπως βοηθησουμε την μικρουλα.

  14. magda

    Apeuthhnomai se autous pou bwmoloxoun kai estw kai na exoun ligo dikio to xanoun. Se periptwsh pou sou kanoun ekswsh, an agapas pragmatika to katoikidio, to opoio sto telos ftanei na apotelei melos ths oikogeneias sou, kai pragmatika den mporeis na to syntthriseis dioti pleon oute ton eauto sou den mporeis, to pas se filozwikh, den to paratas ekei tromagmeno xwris na ksereis an tha to taisei kapoios h tha to proseksei. Auto aplws shmainei ote pote den agaphses to katoikidio sou. Yparxoun anthrwpoi pou zoun sto dromo kai exoun syntrofo ena skylo, kai an kai oi idioi peinane frontizoun prwta na taisoun to skylo kai meta ton eauto tous. Ta atoma pou brizoun etsi opws brizoun se auto to blog kala tha kanoun na kanoun psixotherapeia kai na elegksoun ton eswteriko thymo tous o opoios apotelei kindyno oxi mono gia ta zwa alla kai tous synanthrwpous tous pou profasizontai oti tous agapoun

  15. Ουρανία

    Δεν παλεύεται αυτό κάτω από άρθρα που αφορούν ζώα εγκαταλελειμμένα ή βασανισμένα, άνθρωποι να βρίζονται. Πραγματικά δεν ξέρω εάν υπάρχει αυτό το φαινόμενο σε άλλη χώρα. Η ιστοσελίδα αφορά ΤΑ ΖΩΑ - αυτό είναι το αντικείμενο της. 'Οποιος μπαίνει και διαβάζει εδώ, μπαίνει από ενδιαφέρον για τα ζώα. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι η μη αναφορά στην οικογένεια που αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι της σημαίνει αδιαφορία.Τα συμπεράσματα αυτά νομίζω είναι αυθαίρετα και άτοπα. Το ζώο δυστυχώς είναι ανίκανο να επικοινωνήσει και να δράσει όπως οι άνθρωποι. Ειδικά ένα πρώην δεσποζόμενο ζώο έχει λιγότερες πιθανότητες επιβίωσης στον δρόμο. Βρίσκεται απλά στο έλεος του κάθε περαστικού. Προφανώς η οικογένεια βρέθηκε σε δραματική ψυχολογική ή και πρακτική κατάσταση για να αφήσει το σκυλί της έτσι. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Δεν χρειάζεται τόση κριτική, ούτε τόση κακία. Καλημέρα.

    1. katerina

      μπράβο βρε Ουρανία, έχεις μέσα σου αγάπη για τα ζώα και τους ανθρώπους, άνθρωποι σαν και σένα μπορουν να βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και εν τέλει να προσφέρουν και κάτι. Ολα τ' άλλα ακατανόητα και άχρηστα....

  16. άννα

    Κανονικά αυτοί που το παρατήσανε πρέπει να τιμωρηθούν για εγκατάλειψη ζώου όπως ορίζει ο νόμος.μπορεί να μην έχουν τα λεφτά για το πρόστιμο αλλά έτσι δεν θα ξαναπάρουν ζώο και δεν θα ξανακακοποιηθεί ζώο γιατί ο δρόμος και η εγκατάλειψη είναι κακοποιηση.

  17. Κωνσταντίνος

    Εύχομαι Λιλη να βρεθείς στον δρόμο μόνη σου χωρίς αυτούς που αγαπάς χωρίς φαγητό χωρίς στέγη χωρις αύριο. Καθίκια σαν εσένα τα κάνουν ολα. Αν μωρη μαλάκο έγραφε για την οικογένεια το άρθρο θα βοηθούσε ο κόσμος κ την οικογένεια. Αυτοί που αγαπάνε τα ζώα αγαπάνε κ τον άνθρωπο απλά μερικοί άνθρωποι αγαπάνε μόνο τον εαυτό τους.

  18. Aθηνα Κωνσταντινου

    To ρεπορταζ αφορα το σκυλακι. Όσοι ενδιαφερεστε για την οικογενεια γιατι δεν παιρνετε τηλεφωνο τον Δημο να σας πει πού βρισκεται για να τους φιλοξενησετε στα σπιτια σας αντι να σχολιαζετε στο σαητ.

  19. Κωνσταντίνος

    Ρε καραγκιόζηδες αν ηταν αδέσποτη κ η οικογένεια θα μίλαγε κ θα βοηθούσε ο κόσμος. Τώρα ομως το σκυλάκι φαίνεται. Αντε μαλακισμένα. Εσυ μωρή πουτάνα που είπες οτι ζεί κ εξω ενα αδέσποτο εύχομαι να σε πετάξουν στον δρόμο χωρίς φαγητό κ στέγη κ χωρίς αυτούς που αγάπησες μαλακισμένο γαμώ το σπίτι σου

  20. λιλη

    Απορω πως ειναι δυνατον να μην γινετε λογος για τους ανθρωπους που τους εγινε η εξωση..! Απο αυτους εχουμε καποια φωτογραφια για το που βρισκονται??, ποιοι ειναι??...εχουν παιδια...πως θα ζησουν??..
    Εχει γινει λιγο αστεια ολη αυτη η ταση για υπερευαισθησια οσον αφορα τα αδεσποτα σκυλακια..Γιατι πια τοση αδιαφορια για ολους αυτους τους ανθρωπους που καταληγουν καθημερινα στον δρομο..!
    Και στην τελικη ενα αδεσποτο σκυλακι υπο καποιες συνθηκες μπορει και να ζησει μια χαρα, εαν ιδικα εχει γειτονες που το ταιζουν και το χαιδευουν...εναν ανθρωπο στον δρομο δεν εχω δει κανεναν μας παιρνει μια ζεστη αγκαλια...που ειμαι σιγουρη οτι το εχει ισως και μεγαλυτερη αναγκη απο ενα πιατο φαγητο....
    Και τελος, εγω περιμενα στην εκληση που διαβασα για να φιλοξενηθει το σκυλακι, οτι θα υπηρχε αντιστοιχα και για την οικογενεια....!

    1. Φωτεινή

      O άνθρωπος κουκλίτσα μου έχει την λογική και την ομιλία να ζητήσει βοήθεια ,να βρεί στέγη και φαγητό,να μπεί σε ενα απο τα δημόσια κτήρια να ζεσταθεί που παρέχει το κράτος ή η Αρχιεπισκοπή για τους αστέγους.Το ζωντανό έχει μόνο συναισθήματα και ενα σκυλί που έχει μεγαλώσει με οικογένεια αφήνοντας το
      νιώθει τρόμο,εγκατάλειψη και ανασφάλεια άκριβώς όπως θα εγκατέλειπες ενα μικρό παιδάκι.Άσε τώρα τα γνωστα που λέτε όλοι όσοι απεχθάνεστε τα ζώα και καλά ο άνθρωπος έχει μεγαλύτερη ανάγκη και δεν έχεις δεί κανένα να αγκαλιάζει η να δίνει ενα πιάτο φαί σε άνθρωπο.
      Είναι έγκλημα να εγκαταλείπεις το ζώο σου έστω κι αν σου έκαναν έξωση.
      Και εγω πολύ φτωχή είμαι,όμως δεν μπορώ ούτε καν να σκεφτώ πως όταν θα φτάσω στο σημείο να μην έχω να φάω θα εγκαταλείψω τα ζωάκια μου.ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ,ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΙΑΝ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.
      Αυτό σημαίνει κυρία Λίλη να αγαπάς αληθινά και τον άνθρωπο αλλά και τα ζώα .

      1. fafaseda

        pesta, xrisostomi. I oikogeneia pou tis eixan kanei eksosi kai emenan se amaksi den egkatelipsan to gataki tous.
        yparxoun anthropoi kai anthropoi. katanoo oti mia oikogeneia pou tis kanoun eksosi exei alles proteraiotites, exei pathei sok, isos akoma kai ean vrike kappou na paei na meinei na mi tis epitrepetai na parei to zoo tis. alla DEN ton egkataleipei etsi. tilefoneis kapoia zoofiliki, kaneis KATI anti na to paratiseis etsi.

    2. toni

      Αγαπητοί Φιλάνθρωποι,

      Έχω βαρεθεί να μας χαρακτηρίζετε υπερευαίσθητους όλους εμάς που ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ γιατί συνήθως είσαστε οι κλασσικοί κύριοι και κυρίες που ακόμα και άνθρωπο να δείτε να σωριάζετε δίπλα σας, απλα θα κοιτάξετε με περίλυπο ύφος και θα προσπεράσετε για να πάτε στη δουλειά σας, είσαστε εκείνοι που βλέπετε να κακοποιούν οι γείτονες σας το παιδί τους, τη γυναίκα τους και το κατοικίδιο τους και απλά κλείνετε τα αυτιά σας γτ δεν είναι δική σας δουλειά να μπερδεύεστε- μην βρείτε κ κανένα μπελά!! ΦΙΛΟΖΩΟΣ σημαίνει αυτός που αγαπά τη ζωή σε οποιαδήποτε μορφή!! Πως λοιπόν να νιώσω οποιαδήποτε λύπη για ανθρώπους που παράτησαν μια ζωή ότι κ αν τους έχει συμβεί.Ένα τελευταίο για να μην μακρηγορώ από πότε η ανθρώπινη ζωή είναι πιο σημαντική απ 'οτιδηποτε άλλο σε αυτό τον πλανήτη??Αν τελικά ο άνθρωπος ήταν ανώτερο ον δεν θα οδηγούνταν στην καταστροφή του, με την ασυδοσία και την υπερκμεταλλευση της χλωρίδας κ πανίδας της γης και την μόλυνση του περιβάλλοντος!! Παρατώντας ενα κατοικίδιο που εχει μεγαλώσει σε σπίτι είναι σαν να παρατάς ενα 4χρονο στο δρόμο πόσες πιθανότητες εχει να επιβιώσει??Αυτό που προέχει είναι να βρεθεί μια οικογένεια για την μικρούλα όσοι δεν μπορούν να βοηθήσουν να κρατήσουν τα σχόλια τις συγκρίσεις κ τις κακίες τους για τον εαυτό τους!!

  21. NotoriousDim

    Απορω γιατι σχολιαζετε πραγματικα...Για να κρινετε εκεινους που το αφησαν η' για να βοηθησετε ουσιαστικα την σκυλιτσα...???Δωστε καμια ιδεα η' προσφερετε φιλοξενια στην μικρη και αφηστε τις εκ του ασφαλους κριτικες...

  22. Anna Vasili

    απαράδεκτοι! δεν κοστίζει τίποτα η τροφή ενός σκύλου, μπορεί να φάει απ` αυτό το λιγο, που θα φας και συ! το να παίρνεις ένα ζώο και μετά να το εγκαταλείπεις, είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις! δεν είναι μαθημένο να κυκλοφορεί μόνο του!

  23. penny

    axaristoi.... exei vrethei kapoios pou na mporei na to filoxenisei???epeidi den milaei de simainei pos den niothei oti to egateleipsan...i agapi tou einai tosi megali pou elpizei kapoios na girisei na to parei...i oikogeneia prepei na timorithei gia egataleipsei...kai oxi to kaimeno plasmataki...ta paidia toys ta paratisan(an eixan)...xanaroto exei vrethei kapoios na to frontisei???

  24. irina

    pos mporesan?????????????? pos??????? akardi oikogeneia,akardi... euxomai na vrethei kalos anthropos kai tin parei,euxomai kathe eutuxia sto skulaki... ego exo skulo,arseniko,alla kai emeis xrostame polla... den xoraei o nous mou na ton afiso kai den tha ton afiso POTE!!!!

  25. Vasia

    Πώς το παρατήσανε; Δεν αφήσανε στοιχεία επικοινωνίας; Δεν επικοινωνήσανε με καμία φιλοζωική για δημοσιοποίηση και προσωρινή φιλοξενία από κάποιον εθελοντή ή πρόθυμο να το κάνει; Τόσο αδιάφορο τους ήτανε; Όσο δύσκολη κι αν είναι μια έξωση κάπως και κάτι προετοιμάσανε για τους ίδιους για το σκυλί τίποτα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.