Στηρίξτε μας

Πάχνη Ξάνθης: Τύφλωσαν τον σκύλο με οξύ που έριξαν στο κεφάλι και στο σώμα του

27 Νοεμβρίου 2014 09:58 | Καταγγελίες
Πάχνη Ξάνθης: Τύφλωσαν τον σκύλο με οξύ που έριξαν στο κεφάλι και στο σώμα του

Στο χωριό Πάχνη του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη ένας κυνηγός εντόπισε σήμερα τυχαία το τυφλό σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το ζώο που έχει κακοποιηθεί και στο παρελθόν - αφού έχει κομμένα αυτιά - σύμφωνα με τον κτηνίατρο ο οποίος το εξέτασε έχει τυφλωθεί με οξύ, με καυστικό υγρό. Κάποιος το έριξε στα μάτια και στο σώμα του, ενώ από τα εγκαύματα που φέρει στα πόδια φαίνονται ακόμα και τα οστά του.

Το www.zoosos.gr ενημερώθηκε για το περιστατικό από τη Ντιάνα Σεγγερίδου η οποία μας εξήγησε ότι το σκυλί μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί αρχικά στο κτηνιατρείο του Γιώργου Αγγελόπουλου στην πόλη της Ξάνθης και από την πρώτη διάγνωση διαπιστώθηκε ότι του έχουν ρίξει οξύ στο κεφάλι στα πρόσθια άκρα και στον θώρακα. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά μας περιέγραψε τα μάτια του έχουν λιώσει!

Το ζώο ο κυνηγός, που το βρήκε, αρχικά με το μετέφερε στο κτηνιατρείο του Γιώργου Ζιαγκλιαβό αλλά καθώς εκεί βρισκόταν σε εξέλιξη το πρόγραμμα στειρώσεων, που κάνει η γερμανική φιλοζωική οργάνωση Griechische Fellnasen e.V κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην κλινική του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Το ζώο παραμένει για νοσηλεία στην κλινική, καθώς η κατάσταση του είναι κρίσιμη, και θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της υγείας του. Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του βασανιστηρίου που πέρασε στα χέρια των ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης:

Βλέπει από το ένα μάτι ο σκυλάκος που δέχτηκε επίθεση με οξύ στην Πάχνη Ξάνθης

Δίνουν αμοιβή σε όποιον αποκαλύψει τον δράστη που έκαψε με οξύ τον σκύλο στην Πάχνη Ξάνθης

Σε οφθαλμολογική κλινική στο Μόναχο ο σκύλος που δέχτηκε επίθεση με οξύ στην Ξάνθη

Τι απαντά ο Δήμος Ξάνθης για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων

Ο Δήμος Ξάνθης εγκαταλείπει τ’ αδέσποτα σε ερημικές περιοχές για να πεθάνουν από την ασιτία;

Ξάνθη: Δηλητηρίασε τα σκυλιά και πέταξε τα πτώματα για να εξαφανίσει τα ίχνη τους

Δολοφόνησε τον σκύλο πυροβολώντας τον με αεροβόλο στο Εύμοιρο Ξάνθης

H Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ξάνθης έσωσε τον σκύλο που εγκλωβίστηκε σε πηγάδι

Ξάνθη: Έσωσαν τον σκύλο από γκρεμό βάθους 70 μέτρων

O Δήμος Ξάνθης «αραιώνει» τα αδέσποτα εξαφανίζοντας τα από την πόλη

Ξάνθη: Η Πυροσβεστική έσωσε την σκυλίτσα

Ξάνθη: Απεγκλώβισαν τον νεαρό πελαργό

Φροντίζουν τον σκύλο που περιφερόταν άρρωστος και σκελετωμένος στην Ξάνθη

Π.Φ.Π.Ο.: Όταν οι δημοτικές αρχές καλύπτουν τους δολοφόνους

Φιλοζωικός Όμιλος Ξάνθης: Θλίψη και αγανάκτηση για τον Δήμο Τοπείρου που καλύπτει τον βασανιστή του σκύλου

Ο Δήμος Τοπείρου Ξάνθης υπερασπίζεται τον άνδρα που έσερνε σκύλο στην άσφαλτο με το Ι.Χ. του

Αναζητούν τον άνδρα που έσερνε στην άσφαλτο σκύλο τον οποίο είχε δέσει σε όχημα στο Εύλαλο Ξάνθης

Διεθνείς διαστάσεις έχει το περιβαλλοντικό έγκλημα στα στενά του Νέστου!

Τοξικό εντομοκτόνο σκότωσε τα πτωματοφάγα πουλιά στα στενά του Νέστου

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

18 Σχόλια

  1. DIMITRIS

    ΠΡΟΣ aKali. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ;;;; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΩΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

  2. Den exei pia nohma...

    Prwta apolla afou opws lene eliwsan ta matia tou kai o thorakas einai vasanistirio prwta apolla gia to skuli na meinei zwntano kalutera as anapauthei en eirhnh para na meinei zwntano sthm.katastasi pou einai etsi apla kanoun to skulaki na upoferei perissotero kamia fora gia na swseis kapoio zwo apo tetoiou eidous katastasi h kaluterh lush einai na tou aferethei h zwh... Oso tragiko kai na akougete etsi einai...na to paizeis filozwos kai kala na to giatrepsoume kai tetoia dn isxuoun auta ta kanoun gia ta matia tou kosmou an ontws tous endiefere dn tha to afinan na upoferei...oso gia tous allous pou to ekanan euxomai na tuflwthei o pio ieros tous anthrwpos...

  3. Δωροθέα Μπενέτη

    Καλά είναι δυνατόν,διαρκώς βλέπουμε κακοποιήσεις,τι άνθρωποι -ΤΕΡΑΡΑ
    είναι αυτοι?
    Τοσό κακία,πραγματικά ελπίζω να τον βρούν και να τιμωρηθεί,όσο για το σκυλάκι,μακάρι να το πάρουν κάποιοι και να το αγαπήσουν αληθινά.

  4. Κατερίνα

    Τον τρόμο και τον πόνο που περνάνε αυτά τα πλασμάτα, δεν νομίζω πως μπορεί ανθρώπινος νους να τα συλλάβει!!! Τόσο μίσος..τόση κακία... Αύριο μεθαύριο θύματα μπορεί να είναι τα παιδιά μας...

  5. EUGENIA

    ΓΙΑΤΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ??ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ !!!!!ΓΙΑΤΙ????????????????ΑΝ ΖΗΣΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΓΑΠΗ ????ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................

  6. DIMITRIS

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !!!!

  7. HARRIS YPSILANTIS

    ευχομαι να μην τυχει περιστατικο μπροστα μου τετοιο γιατι θα του βαλω το οξυ στον κωλο του τον καργιολη θα λιωσουν τα κωλαντερα του!!! το δυστυχο τπ σκυλι και τοσα αλλα τι τραβανε!!!! πρεπει κατι να γινει να δωσουμε ενα καλο μαθημα σε αυτουσ που κακοποιουν τα σκυλακια. δεν αρκει νΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ!! ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΚΟΜΠΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!

  8. ΕΛΕΝΗ

    ΤΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ? ΤΟΣΟ ΝΕΚΡΗ ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ? ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ. ΑΝ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΩ

  9. Φωτεινή

    H ΣΑΠΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ.Πρέπει να πάρουμε τα όπλα.Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι.Δεν τους σταματάει τίποτα πια.Που να μη σώσουν τα καθάρματα.Κάτι πρέπει να γίνει.Καθόμαστε όλοι και απλά σχολιάζουμε.Εγω προσωπικά βαρέθηκα να καταριέμαι.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

  10. Büselina

    Εμεινα στηλη αλατος οταν διαβασα αυτο το αρθρο. Ποιο κτηνος το εκανε αυτο? υπαρχει αραγε πουθενα δικαιοσυνη για αυτα τα ανυπερασπιστα πλασματα? υπαρχει θεος για να δει αυτη την αδικια? μαλλον οχι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.