Στηρίξτε μας

Σητεία: Εντοπίστηκε ο Γερμανός τουρίστας που πέταξε γάτα στην πισίνα ξενοδοχείου

20 Οκτωβρίου 2014 12:26 | Καταγγελίες
Σητεία: Εντοπίστηκε ο Γερμανός τουρίστας που πέταξε γάτα στην πισίνα ξενοδοχείου

Το πρωί της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου και λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ του www.zoosos.gr οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας ο Γερμανός τουρίστας που πέταξε στις 14 Οκτωβρίου μια γάτα στην πισίνα του ξενοδοχείου «Sitia Beach Resort and Spa» στο οποίο διέμενε.

Θυμίζουμε ότι ο Μάριος Ζακυνθινός αυτόπτης μάρτυρας της κακοποίησης του ζώου επικοινώνησε με το www.zoosos.gr και μας ενημέρωσε και για το συμβάν και για την καταγγελία την οποία έκανε στην Αστυνομία και για το γεγονός ότι ο δράστης πελάτης του πεντάστερου ξενοδοχείου δεν είχε εντοπιστεί παρ’ όλες τις δικές του ενέργεις.

Τελικά χθες το βράδυ η Άννα Καραγιάννη  διευθύντρια του «Sitia Beach Resort and Spa» επικοινώνησε με το www.zoosos.gr και μας εξήγησε ότι ένας άλλος πελάτης του ξενοδοχείου που είδε τον δράστη, να πετάει την γάτα στην πισίνα, ενημέρωσε τη Διεύθυνση. Έτσι κλήθηκε η Αστυνομία και ο δράστης μετέβη στο Α.Τ. Σητείας για να δώσει κατάθεση.

Ο Γερμανός τουρίστας δήλωσε ότι πέταξε το ζώο στο νερό πάνω στα νεύρα του – επειδή είχε ανέβει στο τραπέζι του – αλλά δεν είχε πρόθεση να το σκοτώσει ενώ αναγνώρισε το λάθος του. Θυμίζουμε ότι καθώς το χρονικό όριο της αυτόφωρη διαδικασίας έχει παρέλθει θα σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του δράστη και θα δικαστεί τα επόμενα δύο χρόνια αν και εφόσον ξαναέρθει στην Ελλάδα.

Πέριξ του «SitiaBeachResortandSpa» σύμφωνα με την κα Καραγιάννη ζουν, σιτίζονται και ποτίζονται αρκετά αδέσποτα ζώα. Και αυτό είναι προς τιμήν των εργαζομένων και της διεύθυνσης της επιχείρησης, αφού δίνουν το καλό παράδειγμα.

Επειδή όμως η κακοποίηση των ζώων στην Κρήτη είναι ένα καθημερινό φαινόμενο κανείς αρμόδιος δεν πρέπει να αφήνει τέτοια περιστατικά να μην τιμωρούνται. Φυσικά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι αν η διεύθυνση του ξενοδοχείου δεν υποδείκνυε τελικά τον δράστη – αφού το θέμα μέσω του www.zoosos.gr προβλήθηκε ακόμα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA– το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας δεν θα έκανε τίποτα το ουσιαστικό για να τον αναζητήσει.

Διαβάστε επίσης:

Σητεία: Τουρίστας πέταξε γάτα σε πισίνα ξενοδοχείου και δεν συνελήφθη!

Λασίθι: Συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω κυνηγό να σκοτώνει λαγό που είχε πιάσει με συρμάτινη θηλιά

Λασίθι: Αθώωσαν τον κυνηγό που βασάνιζε ζωντανό τον λαγό (βίντεο)

Συνέλαβαν τρεις κυνηγούς για παράνομη θήρα στο Λασίθι

Λασίθι: Συνέλαβαν τους κυνηγούς που θήρευαν λαγούς νύχτα με μηχανάκι

Ανήλικοι συνελήφθησαν καθώς κυνηγούσαν λαγούς με ψαροντούφεκο στα Μπραμιανά Ιεράπετρας

Ρέθυμνο: Έκανε μήνυση στους κυνηγούς που εντοπίστηκαν χωρίς κυνηγετική άδεια

Ρέθυμνο: Συνέλαβαν τους 3 παράνομους κυνηγούς και κατάσχεσαν το όχημα τους

Συνελήφθη 53χρονος που κυνηγούσε παράνομα στο Λασίθι της Κρήτης

Λασίθι: Καταδικάστηκαν οι κυνηγοί, κατασχέθηκε η καραμπίνα και το Ι.Χ. τους

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. Κώστης

    Αυτή τη μαλακία του αυτόφωρου ποτέ δεν την κατάλαβα...μετά από τόσο κόπο εντοπίστηκε ο ναζί γερμαναράς, και θα τον αφήσουν να φύγει; πιστεύει κανείς ότι θα ξανάρθει στην ελλάδα για να δικαστεί;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.