Στηρίξτε μας

Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο το άρρωστο σκυλί από την Καισαριανή Αττικής

19 Οκτωβρίου 2014 09:39 | Τα καλά νέα
Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο το άρρωστο σκυλί από την Καισαριανή Αττικής

Στο κτηνιατρείο του Θωμά Μαραγκού στο Χαλάνδρι της Αττικής μεταφέρθηκε το άρρωστο σκυλί ράτσας Σαρ Πέι που ζούσε εγκλωβισμένο χωρίς τροφή στην αυλή μιας πολυκατοικίας στα προσφυγικά της Καισαριανής. Φιλόζωοι χθες πήγαν επί τόπου και κατάφεραν να πάρουν το ζώο.

Πέριξ του διαμερίσματος που βρίσκεται στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας επί της οδού Γρηγορίου Θεολόγου η δυσωδία είναι απερίγραπτη εξήγησαν στο www.zoosos.gr φιλόζωοι που πήραν μέρος στην επιχείρηση διάσωσης. Μάλιστα η λαχτάρα του ζώου για τροφή ήταν απερίγραπτη μας είπαν.

KaisarianiTheologou 0

Εντός της οικίας της συγκεκριμένης γυναίκας σύμφωνα με τους γείτονες υπάρχουν πολλές γάτες, ένα ακόμα και σκυλί και πουλιά. Εναντίον της ενοίκου του διαμερίσματος – που όπως λέγεται αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα – πρόσφατα κατατέθηκε μήνυση και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Μάλιστα η ίδια εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το πάρκο και ενώ κλήθηκε η Άμεση Δράση εξαιτίας της άγνοια της νομοθεσίας δεν συνελήφθη! Τις επόμενες μέρες ο κ. Μαραγκός αφού στο μεταξύ θα έχουν βγει οι εξετάσεις θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα από το τι πάσχει το ζώο.

KaisarianiGrigoriouTheologou 3

Διαβάστε επίσης:

Καισαριανή: Πυροβόλησε τις γάτες με αεροβόλο ενώ η πλατεία ήταν γεμάτη παιδιά

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. Πέννυ Παπασκυριανού

    Το shar pei χειρουργήθηκε από τον Θωμά Μαραγκό και είναι καλά!Έμεινε για παρακολούθηση στο ιατρείο του για 15 ημέρες περίπου και τώρα την έχουμε στο σπίτι μας! Αφαιρέθηκαν οι όγκοι και το αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε καρκίνο που δεν δίνει μεταστάσεις αλλά μπορεί να υποτροπιάσει γι αυτό και θα παρακολουθείται συνεχώς. Δεν έχει άλλο πρόβλημα υγείας, εκτός από τα δερματικά προβλήματα που αντιμετωπίζονται με φαρμακευτική αγωγή. Είναι πολύ ζωηρή και χαρούμενη πλέον και το καινούριο της όνομα είναι Σαρλότ!!!

  2. Πέννυ Παπασκυριανού

    Σας έστειλα νεώτερη ενημέρωση για το shar pei της Καισαριανής και δεν δημοσιεύτηκε, έκανα κάποιο λάθος??? ή χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τη δημοσίευση???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.