Στηρίξτε μας

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του σκύλου που τον έκαψαν ανήλικοι στην Άρτα

2 Οκτωβρίου 2014 05:27 | Επικαιρότητα
Σταθερή η κατάσταση της υγείας του σκύλου που τον έκαψαν ανήλικοι στην Άρτα

Κρίσιμη αλλά σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του σκύλου που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς και εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας στον καταυλισμό τσιγγάνων στην Άρτα. Θυμίζουμε ότι το ζώο το έκαψαν πριν από μερικές ημέρες τρεις ανήλικοι Ρομά και ανέβασαν το βίντεο του βασανισμού του σκύλου στο facebook.

Μετά από το ρεπορτάζ του www.zoosos.gr και την αντίδραση εκατοντάδων φιλόζωων η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με την αρμόδια εισαγγελία προχώρησε σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και εντόπισε τα ηλεκτρονικά ίχνη των δραστών, οι οποίοι μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας το πρωί της Τρίτης 30 Σεπτεμβρίου.

Στο σκυλί – που φέρει εγκαύματα στην πλάτη, την κοιλιά και στο μάτι του – χορηγείται αντιβίωση και ο πυρετός έχει πέσει κάτι που είναι ενθαρρυντικό για να την εξέλιξη της κατάστασης του σύμφωνα με τον κτηνίατρο Γιώργο Τρομπούκη, ενώ παράλληλα γίνεται και η ενυδάτωση του.

Οι πρώτες εξετάσεις είναι αρκετά καλές όμως η πραγματική έκταση του προβλήματος θα φανεί μόλις γίνουν επιπλέον εξετάσεις και βγουν και οι ακτινογραφίες που είναι απαραίτητες. Για την εξέλιξη της κατάστασής του θα σας κρατάμε ενήμερους.

Τι ορίζει ο Ποινικός Κώδικας για τους ανήλικους δράστες που κακοποιούν ζώα

Πολύ συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα φέρνουμε στη δημοσιότητα εγκλήματα εις βάρος των ζώων που διαπράχθηκαν από παιδιά. Για να λυθούν οι απορίες των αναγνωστών μας οφείλουμε να επισημάνουμε ότι τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων γενικώς – σύμφωνα με τη νομοθεσία που βρίσκεται σε ισχύ – είναι αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Οι δράστες μπορεί να μην φτάσουν καν στο δικαστήριο αν ο αρμόδιος εισαγγελέας μπορεί να εξακριβώσει την ηλικία του κατηγορούμενου.

Μάλιστα το αν θα ασκήσει δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στους γονείς ή τους κηδεμόνες του ανήλικου δράστη κρίνεται κατά περίπτωση από τον εισαγγελέα.

Ο ποινικός κώδικας στο άρθρο 121 αναφέρει ότι: «ανήλικοι νοούνται αυτοί που, κατά το χρόνο τέλεσης της πράξης, έχουν ηλικία μεταξύ του όγδοου και του δέκατου όγδοου έτους της ηλικίας τους συμπληρωμένων».

Στο άρθρο 126 του ποινικού κώδικα ξεκαθαρίζεται ότι «1. Η αξιόποινη πράξη που τελέστηκε από ανήλικο οκτώ έως δεκατριών ετών δεν καταλογίζεται σε αυτόν.

2. Σε ανήλικο που τέλεσε αξιόποινη πράξη χωρίς να έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας του επιβάλλονται μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.

3. Σε ανήλικο που τέλεσε αξιόποινη πράξη και έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας του επιβάλλονται αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα, εκτός αν κρίνεται αναγκαίο να επιβληθεί ποινικός σωφρονισμός κατά το επόμενο άρθρο».

Σε οποιοδήποτε στάδιο της ποινικής διαδικασίας διαπιστωθεί ότι ο ανήλικος δράστης είναι ηλικίας από 8 έως 13 ετών τότε παύει η ποινική δίωξη του.

Διαβάστε επίσης:

Άρτα: Αγόρια έκαψαν ζωντανό έναν σκύλο (βίντεο)

Πολύμηνη θα είναι η νοσηλεία και η θεραπεία του σκύλου που έκαψαν τρεις ανήλικοι στην Άρτα

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

25 Σχόλια

  1. Γιώργος

    Α..και κάτι ακόμα.
    Μήν αρχίσετε να με ερμηνεύετε και να παραφράζετε τα λεγόμενα και τις ιδέες μου.
    Δεν αποκαλώ τους κρεατοφάγους βασανιστές και δολοφόνους. Ούτε θέλω να παριστάνω σε καμία περίπτωση τον "ηθικό" ή "αμόλυντο" ή με περισσότερες ευαισθησίες από άλλους .
    Απλά η επιλογή αυτή είναι δική μου και λειτουργεί σύμφωνα με την συνείδηση μου και έναν αξιακό κώδικα που έχτισα χτίζω και θα χτίζω για εμένα .
    Τονίζω πως
    ΔΕΝ θεωρώ τους κρεατοφάγους δολοφόνους.και
    ΔΕΝ θεωρώ πως δεν έχουν καθόλου ή έχουν λιγότερα φιλοζωικά αισθήματα.
    Απλά τονίζω πως η μαζική ή η οικιακή παραγωγή κρέατος εμπεριέχει εκμετάλλευση,εγκλεισμό, βασανισμό και φόνο.
    Αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν και ειδικότερα όσο αφορά το κομάτι του φόνου.
    Το ότι κάποιος άλλος είναι αυτός που θα σκοτώσει το φαγητό του σαρκοφάγου στην σύγχρονη βιομηχανοποιημένη κοινωνία που ζούμε και όχι ο ίδιος, δεν σημαίνει πως δεν έχει μερίδιο ευθύνης από το τελικό αποτελεσμα της θανάτωσης του ζώου.

    Άλλο το "σκοτώνω για να φάω" και "άλλο το σκοτώνω για πλάκα".
    Στην φύση κανένα σαρκοφάγο ζώο δεν σκοτώνει για πλάκα σκοτώνουν για να τραφούν. Μόνο ο άνθρωπος (εκτός του να τραφεί)σκοτώνει και για πλάκα και για κυριαρχία ... εις βάρος των άλλων ειδών αλλά και στο δικό του είδος.

    Ελπίζω να μην παρερμηνευτώ ή παρεξηγηθώ ΞΑΝΑ.

    1. Angel

      Μα σε καμια περιπτωση Γιώργο δεν προκειται να κοροιδεψω η να
      χλευασω εναν ανθρωπο ο οποιος ειναι ανεργος και επειδη το ευχεσαι
      να μην το μαθω ποτε πως ειναι,ειναι κατι που βιωνω και εγω η ιδια δεν το υποτιμω αυτό το πράγμα ούτε την ορθογραφια υποτιμώ απλα προσπαθω να καταλαβω
      απο τις συζητησεις σκεπτικα ορισμενων ανθρωπων Και όχι δεν θα παρερμηνευσω
      τπτα είναι κατανοητα αυτά που διάβασα γιατι στα προηγουμενα η
      αναποφασιστικοτητα η ισως η λαθος διατυπωση σου οπως ειπες με μπερδευε με αυτα που εγραφες.
      Ο Κωστής έχει την δικιά του άποψη και την εκφράζει ελευθερα οπως νιωθει απλα καταλαβα αυτο που ηθελε να πει και τι εννοουσε και πηρα μερος στη συζητηση ουτε προσωπικα ουτε πολιτικά τον γνωριζω.
      Δεν γοητευομαι απο κανέναν και δεν σχετιζομαι με κανεναν
      απλα διαβαζω αυτες τις αναρτησεις οπως κανω και σε αλλα περιστατικα με τα ζωα λεω την διαμαρτυρια μου και ακολουθω αυτό που νιώθω απεναντι
      στην κακοποιηση αθωων ψυχων και προσπαθουσα να καταλαβω την λογικη των θεματων..
      Εντάξει δεν θα αναφερθω σε αυτά που είπαμε και για μενα ειναι πολυ μεγαλη αναλυση για να σου πω για τα πιστευω μου περι κλεψιας περι επιβιωσης περι αδερφια περι διαφορα θεματα οποτε τα αφηνω στην ακρη.
      Απλα χωρις φωτία καπνος δεν υπάρχει να το θυμασαι,δεν ειναι ολοι το ιδιο αν εχεις αλλη αντιληψη δεκτό ειναι η δικη μου αποψη αυτη.

      Εγω ρωταω ομως αν ενα σκυλακι πεινάει και παρει μια κότα και ο αλλος το σκοτωσει να μην πω τπτα?!
      Μπορω να πω ενα σωρο κοσμικα επιθετα γιατι θέλω γαμωτο οι νομοι να είναι Ενεργοι απεναντι στα ζώα.Η αντιδραση ορισμενων ως αγανακτηση για την συστηματικη κακοποιηση απεναντι στα ζώα ειναι αυτη τωρα σωστο η λαθος ειναι αντιδραση.ΤΟ θεμα ειναι να ακουγεται η διαμαρτυρια και να αποσκοπει καπου δικαια ομως το χειροτερο ειναι να υπαρχουν μαρτυριες φωτο και η δικαιοσυνη ολο αναβολη στην αναβολη δικων αναστολη και δηθεν προστιμα,ολο ασχημα βλεπουμε στα 100 συμβαντα 99 ασχημα και 1 καλο.
      Οτι ανωμαλια εχουν στον εγκεφαλο τους που μερικοι τα θεωρουν
      κατωτερα οντα διχως κανεις να τα προστατευει,αλλοι τα εχουν και τα κακοποιουν σε κυνομαχιες τα απαγχονιζουν αλλοι τα κανουν πειραματοζωα αλλοι νομιζουν οτι ειναι πλαστικες κουκλες μεχρι και να τα βιαζουν κλπ ειναι εξοργιστικο και εσυ τα βλεπεις αυτα οπως ολοι χιλιαδες περιστατικα σε πολλα site.

      Θα αναφερθω αν θελεις πολιτικοκοινωνιακα,ο ανθρωπος ανεξαρτητως ετικετα χρωμα φυλη που δεν σεβεται πρωτα τον ευατο του
      δεν σεβεται ουτε καν τα ζώα αλλα ουτε αυτούς που έχει γύρω του ειναι κανιβαλος αρα μιλαμε για το ιδιο πραγμα.
      Εσυ μαλλον μιλας αποκλειστικα για χρυσαυγιτες και οσα τους αποκαλουν
      εγω όμως μπορω να σου πω ότι δεν υπάρχουν μονο αυτοί και δεν ειναι όλοι το ιδιο μην μπερδευτεις κανιβαλοι υπαρχουν παντου,υποστηριζω αυτους που ειναι υπερ στα ζώα που δειχνουν οτι πραγματικα νοιαζονται λογια και πραξεις ανεξαρτητως ετικετας..Αν και εδω εχεις αλλη αντιληψη και αυτο δεκτο απλα ειναι η δικη μου αποψη.
      Κραταω αυτό....
      "Άλλο το "σκοτώνω για να φάω" και "άλλο το σκοτώνω για πλάκα".
      Στην φύση κανένα σαρκοφάγο ζώο δεν σκοτώνει για πλάκα σκοτώνουν για να τραφούν.
      Μόνο ο άνθρωπος (εκτός του να τραφεί)σκοτώνει και για πλάκα και για κυριαρχία ...
      εις βάρος των άλλων ειδών αλλά και στο δικό του είδος"
      Ενταξει λοιπον ψωμι και αλατι,σαλατα θα έχει?χαχαχαχα αργησα αλλα χαζογελαω.....καλο βραδυ!

  2. Γιώργος

    To να σκοτώνεις είναι η επιβίωση των σαρκοφάγων. Τι δεν καταλαβαίνεις ?.
    Και αν κατάλαβες από προηγούμενα σχόλια μου…. δεν το εξισώνω προς τα πάνω αλλά προς τα κάτω.
    Για μένα το να σκοτώνεις ένα αρνί και να σκοτώνεις ένα σκυλί για να το φάς το ίδιο πράγμα είναι. Αφαίρεση της ζωή ενός ζώου.
    Και για να μην αρχίσεις και χαζογελάς και λές πως τα ισοπεδώνω όλα….
    θα σου πώ ένα πράγμα.
    Είμαι 37 χρονών και έχω να φάω κρέας από τα 16 μου για αυτόν και μόνο το λόγο.
    Γιατί αγάπησα τα ζώα και είδα στα μάτια τους πως έχουν ψυχή και κατανόηση ..οπότε και κάθε δικαίωμα στην ζωή την ελευθερία.
    Πές με υπερβολικό, πες με αδύναμο, πές με μαλάκα , πές με ανώμαλο…(έχω ακούσει πολλά και διάφορα)
    Δεν δέχομαι να βασανίζεται και να δολοφονείται κανένα ζωντανό πλάσμα ούτε για να το φάω εγώ και εσύ, αλλά ούτε για να διασκεδάζουν κάποιοι ψυχάκιδες.(το «εγώ και εσυ» τρόπος του λέγην ε?… μην χαζογελάτε πάλι :πως την μία δηλώνω χορτοφάγος και την άλλη σαβουριάζω κοψίδια…)
    Λοιπόν
    Αυτός που δεν έχει να φάει (ελλήνας ή μη) θα κλέψει μια κότα .Θα την σκοτώσει και τη φάει και θα τον πείτε βρωμο Κλέφτη..
    Αν σκοτώσει και φάει αδέσποτο θα τον πείτε Βάρβαρο, Φονιά και Ασπλαχνο .
    (στις δύο περιπτώσεις τον μη έλληνα θα του σούρνετε και αυτού και των ομοεθνών του άλλα πόσα. Αυτό λέγεται και είναι ρατσιμός και προκατάληψη .)
    Εγώ θα τον πώ πεινασμένο και στις δυο περιπτώσεις .
    Αν πεθάνει από την πείνα «εσείς» τι θα τον πείτε? …………………………………
    Τον κώστη μάλλον δεν θα τον νοιάξει και πολύ (ειδικά άμα είναι «λαθραίος» μπορεί και να χαρεί κιόλας)

    Για την ορθογραφία μου τι να πω? Μέτριος μαθητής σε μέτριο εκπαιδευτικό σύστημα. Απολυτήριο με 13.5
    Όσο για την ανεργία.
    Είμαι οικοδόμος χτίστης και έχω άνεργος 5 χρόνια . Το ότι είμαι άνεργος δεν σημαίνει, ούτε πως περιφέρομαι άσκοπα ελπίζοντας και περιμένοντας από την «ανάπτυξη» ή τον ΟΑΕΔ ,ούτε πως δεν θα κάνω ΟΤΙ μεροκάματο βρεθεί όπως κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι.
    Κάπως πρέπει να ζήσω και εγώ ….δεν με ταΐζει η μαμά και ο μπαμπάς….
    Μήπως θέλετε να σας στείλω και το βιβλιάριο του ΙΚΑ και την κάρτα ανεργίας?
    Μήπως να σας ζητήσω συγνώμη που είχα να βρω μεροκάματο 2 μήνες και την προηγουμενη βδομάδα ξεκίνησε το μάζεμα της ελιάς.?
    Μήπως είμαι και αργόσχολος επειδή 3 μέρες βρέχει ασταμάτητα στην Άρτα? (ή να κάνω παράπονα στον θεούλη?)
    Ή μήπως η ανεργία Angel είναι αστείο για σένα και χαζογελάς? Μαλλον δεν ξέρεις τι θα πει ανεργία και σου εύχομαι να μην το μάθεις ποτέ..
    Μπορεί να γεννήθηκα σε αυτή τη χώρα αλλά με τους "ξένους" ,τους "γύφτους" και με τα αδέσποτα δεν έχω να χωρίσω τίποτα .Αδέρφια μου τους θεωρώ γιατί «τα ίδια σκατά» τρώμε και τα ίδια «αποφάγια» μας πετάνε τα "αφεντικά" και οι "ευεργέτες" μας.

    ( σκατά και αποφάγια… μεταφορικά ……μην χαζογελάς) .

    Όσο για τους νόμους …άλλο ήθελα να πώ και άλλο κατάλαβες ..μάλλον εγώ το διατύπωσα λάθος και λάθος το κατάλαβες και εσύ.Δεν θα κάτσω να το αναλύσω τώρα. Γράψε λάθος.
    Τέλος πάντων συγνώμη που σε πλήγωσα που είπα πως γράφεις ασυναρτησίες αλλά έτσι όπως γράφεις : μισά δικά μου -μισά δικά σου… μισά μικρά –ΜΙΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ δεν την πάλευα να ασχοληθώ και να απαντήσω καν.
    Συγνώμη αν σε πλήγωσα αλήθεια .
    Ο Κώστης αποδεικνύεται συνεχώς με την τακτική και τον λογο του πως είναι ταγμένος φασίστας* και δεν σε έβαλα στο ίδιο τσουβάλι σε καμία περίπτωση.(εκτός αν μπήκες μόνη σου ή ήσουν από πριν) Και αν πραγματικά δεν σχετίζεσαι μαζί του προσωπικά ή πολιτικά. Χίλιες φορές συγνώμη. Απλά προσπάθησα να αναλύσω, το πώς αυτοί που μισούν τους ανθρώπους δεν γίνεται να αγαπούν πραγματικά τα ζώα.Ίσως εσύ δεν το καταλαβες μιας και δεν είμαι καλός στις αναλύσεις και στην διατύπωση.
    Αngel
    Σε βλέπω ότι γοητεύεσαι από αυτόν το χλιμίτζουρα και σου εύχομαι να μην μπλέξεις μαζί του και φορέσεις καμια ετικέτα και σε μπλέξει σε τίποτα χρυσές αυγές. .Υπάρχουν και αλλού καλά παιδιά που αγαπάνε τα ζώα και τι ζωή.
    Αυτοί (οι χρισαυγήτες δηλ) αγαπάνε περισσότερο τις σημαίες και τα λάβαρα απ,ότι τους ανθρώπους και τα ζώα, περισσότερο τους πολέμους και τις οβίδες απ,οτι την φύση και τον έρωτα ,θαυμάζουν περισσότερο την χαμηλή πτήση ενός F 16 παρά μια όμορφη γυναίκα.
    Μπορεί να φανεί σαν φλέρτ…. μπορεί να είναι κιόλας…..αλλά δεν αποσκοπώ σε κάτι άλλο.

    Θα σου αφιέρωνα το τραγούδι που λεει «Ασ'το χρυσαυγίτη, κι ελα στον αλήτη
    Ασ'το καθαρόαιμο κι ελα στον κοπρίτη»
    αλλά πρώτον είμαι δεσμευμένος και δεύτερον είναι ρατσιστικό και προσβλητικό προς τα καθαρόαιμα.

    *Ο κώστης μπήκε εδώ και σε άλλα post αποδεδειγμένα μόνο και μόνο για να διαφημίσει την ΧΑ αλλά και μήπως πλευρίσει κανέναν άλλο. Μην ψαρώνεις είναι κρίμα.

    Καλό απόγευμα...

    και αν είπαμε και καμιά κουβέντα παραπάνω .... ψωμί και αλάτι.

  3. Κώστης

    Angel, σου προτείνω να μην συνεχίσεις την όλη αντιπαράθεση. Το άτομο βλέπεις τα έχει χαμένα, μια δηλώνει ότι εργάζεται σκληρά και την επόμενη ότι είναι άνεργος! Όπως είπα, απλά κάνει το κέφι του πυροδοτώντας αυτές τις αντιπαραθέσεις και ξοδεύει τον χρόνο του γράφοντας κατεβατά...όπως βλέπεις ζει σε έναν κόσμο που όλους όσοι διαφωνούν μαζί του, τους φαντάζεται "φασίστες, μισάνθρωπους και χρυσαυγίτες"...με το που έμαθε τι έκαναν τα γυφτάκια, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να ξεκινήσει μια αντιπαράθεση για να περνάει την ώρα του. και βλέποντας ότι όλοι σε αυτό το σάιτ καταφέρονται εναντίον των σκατό-γυφτων που βασάνισαν το σκυλάκι (όπως θα έκαναν εναντίον οποιουδήποτε), σαν άλλος "ρομπέν των αλλοδαπών" προσπαθεί να τα δικαιολογήσει...μην του κάνεις το χατίρι, γράφε ελεύθερα ότι θες και μην δίνεις σημασία σε άτομα σαν τον Γιώργο που νιώθουν μια απίστευτη αμηχανία όταν οι γύφτοι/αλλοδαποί/πακιστανοί παρανομούν ασύστολα σε αυτή τη χώρα, εκμεταλλευόμενοι την ασυλία που απολαμβάνουν-μια ασυλία στα στυγερά τους εγκλήματα που ούτε καν την είχαν φανταστεί!! και επειδή όπως προ-είπα, αυτός ο Γιώργος θα συνεχίσει να πυροδοτεί την αντιπαράθεση για να περνάει την ώρα του, πολύ απλά μην διαβάσεις τα κείμενα του - τζάμπα αξία του δίνεις!

    τέλος, από τα ορθογραφικά λάθη που κάνει αυτός ο Γιώργος, φαίνεται το ελάχιστο επίπεδο της μόρφωσης του! πολύ απλά μην πέφτεις στο χαμηλό αυτό επίπεδο!

    1. Angel

      Το έχω καταλάβει Κωστα γιατι απο τα λεγομενα και τις αντιφασεις
      που διαβάζω στα κειμενα του ειναι εντελως αδιαφορα ανουσια κουφια κενα.
      Δεν μπορεί να μιλάει για ΗΤΤΑ που ειμαι σίγουρη ουτε καν αυτό δεν ξέρει τι σημαίνει.
      Mια δηλώνει ότι εργάζεται σκληρά και την επόμενη ότι είναι άνεργος!<--χαχαχαχα ακομη γελαω με αυτο ουτε εκει εχει αποφασισει!!! Και το να σκοτωνεις ζώα εδω στην Ελλάδα να είναι επιβίωση?<---? Να ειναι ενεργοι οι νομοι για tα ζώα αλλα αν διαμαρτυρηθουμε θα αυξηθεί η ανεργια?και εκει αναποφασιστος!!! Αλλο το να διαφωνεις με επιχειρήματα και αλλο να χαρακτηρίζεις ανθρωπους που δεν γνωρίζεις. Εχω την παιδεία και τον λογο να μπορω να μιλάω δεν χρειαζομαι διαπαιδαγωγηση απο κανέναν να μου ευχεται να μαθω να αγαπω τα ζωα και τους ανθρωπους.. Πιο πολύ λυπάμαι το σκυλάκι αυτό που πέρασε να το ακους να ουρλιαζει απο τον πόνο και να αγανακτεις,ευτυχώς που είναι σε καλά χέρια και το φροντίζουν παρά να λυπάμαι για αυτά που λέει.. Και επίσης είμαι σίγουρη μετα από αυτά που θα διαβάσει θα αρχίσει τα κείμενα. ""Με ενοχλεί όμως η ατιμωρησία των γύφτων και των αλλοδαπών που απολαμβάνουν στην Ελλάδα, λόγω της αντι-ρατσιστικής υστερίας που επικρατεί στη χώρα από άτομα σαν και εσένα... Υ.Γ και θα συμπληρώσω η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ατιμωρησία tων ομοεθνων Tων γύφτων των αλλοδαπών"" Αν αυτό για τον Γιώργο δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ τότε δεν έχει κανένα νόημα να πω τίποτα αλλο.-Ξέρεις Κώστα σκέφτομαι αν θα συνεχίσω να ασχοληθώ με τα κείμενα των αποψέων του?να ασχοληθώ η όχι?!!Χμμμ.. Ειμαι αναποφάσιστη και εγώ......Χμμ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να του παραδώσω και την ετικέτα με αυτα που έχει χτίσει στο μυαλό του!!

  4. Γιώργος

    ουτε πακιστανόφιλος είμαι ούτε ελληνοφιλοφιλος.
    Φιλόζωος και φιλάνθρωπος είμαι.
    Τα αμόρφωτα και ΆΧΡΗΣΤΑ για την κοινωνία μας "βρωμο-γυφτάκια" που λές..... τι προτείνεις να τα κάνουμε ?
    Μηπως να τα κάψουμε ζωντανά? ή να τα φολιάσουμε?
    Αυτές οι λογικές και οι διαθέσεις σαν την δική σου είναι που ξεκινάνε από τα ζώα και προχωράνε στον άνθρωπο. Άχρηστοι οι μετανάστες... άχρηστοι οι γύφτοι.. άχρηστοι οι αριστεροί... άχρηστοι οι ομοφυλόφιλοι...
    Μπράβο Κώστη εξέφρασε τις ιδέες σου ΕΛΕΥΘΕΡΑ να σε δούνε όλοι.
    Μήπως είναι ΆΧΡΗΣΤΑ και τα σκυλιά που δεν φυλάνε -κυνηγάνε- υπακούν τον αφέντη?
    Οι γάτες που χέζουν στις γλάστρες ή σκορπάνε και τα σκουπίδια?
    οι αλεπούδες και οι λύκοι που τρώνε το "εμπόρευμα"?
    οι αρκούδες που τραμάζουν τον κοσμάκη τα βράδυα?
    Τα ελάφια που πετάγονται στο δρόμο?
    Τα περιστέρια που κουτσουλάνε παντού?
    Για εσένα και τους ομοίους σου ότι δεν προσφέρει και παράγει κέρδη δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης ε?
    Τι να σου πω.... ωραίος φιλόζωος είσαι.
    Να σε χαιρόμαστε στην κοινότητα.

    Και άμα θες να ξέρεις Άνεργος είμαι όχι αργόσχολος... εκτός αν για εσένα ακόμη και οι άνεργοι είμαστε άχρηστοι για την κοινωνία.

    Το ότι διαφώνησα μαζί σου με επιχειρήματα και μου απαντάς με μπούρδες σημαίνει πως σου απαγορεύω να μηλάς? Άλλο και τούτο.

    Εσύ μπήκες στην είδηση αποκλειστικά για να κάνεις διαφήμιση της Χ.Α εκμεταλευόμενος ένα βασανισμένο σκυλί.
    Εγώ ούτε για αριστερά μίλησα ούτε τίποτα.
    Είπες θα μου δώσεις την ικανοποίηση να έχω την τελευταία λέξη αλλά εσύ είσαι αυτός που επιμένεις .
    Εγώ θα σταματήσω αυτή την κόντρα μόνο και μόνο επειδή φαντάζομαι τι τραβάει αυτός ο άνθρωπος που διαχειρίζεται την σελίδα και τα σχόλια διαβάζοντας τις βλακείες τις δικές σου και τις ασυναρτησίες της Angel.

    Κώστη.
    Ανθρωποι με την λογική την δική σου δεν σέβονται τα ζώα γιατί
    όπως υσχιρίζονται «δεν έχουν μηλιά» ή δεν έχουν «ψυχή» ή «είναι κατώτερα»

    Κακομεταχειρίζονται και βασανίζουν τα ζώα γιατί ξέρουν ή νομίζουν πως «κανείς δεν θα τα υπερασπιστεί» ή «κανείς δεν θα τους εμποδίσει»

    Δολοφονούν μαζικά με φόλες γιατί ΕΝΑ αδέσποτο Μπορεί να «δάγκωσε ή να δαγκώσει ένα παιδάκι» οπότε για αυτούς «όλα τα αδέσποτα δαγκώνουν»

    Η λογική σου είναι ΛΑΘΟΣ καθώς και ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ και για τη φιλοζωική κοινότητα και για την ανθρώπινη κοινωνία.

    Συγνώμη σε αυτόν ή αυτή που διαχειρίζεται τα σχόλια του zoosos.gr για όλο αυτό ….αλλά δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες οι λογικές γενικευμένου μίσους που προωθούνται είτε είναι προς τα ζώα ή είναι προς τους ανθρώπους .

    1. Angel

      Μια και αναφερεσαι και σε μένα στην Angel οτι λέω ασυναρτησίες αρχισε να διαβαζεις καλα
      το τι λες και το τι λεω
      δεν μπορεις την μια να μου λες για ρατσισμο και απο την αλλη να λες το να σκοτωνεις ειναι επιβιωση εδω στην ελλαδα
      και οτι η μουσουλμανοι τρωνε ΜΟΝΟ χορινο και να μην εχεις καν την πληροφορια οτι δεν ζουν μονο αυτοι εδω.
      και οτι αν υπηρχε εφαρμογη των νομων θα διαμαρτυρομασταν για αυξηση ανεργιας!!!!
      ""Με ενοχλεί όμως η ατιμωρησία των γύφτων και των αλλοδαπών που απολαμβάνουν στην Ελλάδα,
      λόγω της αντι-ρατσιστικής υστερίας που επικρατεί στη χώρα από άτομα σαν και εσένα...
      Υ.Γ και θα συμπληρώσω η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ατιμωρησία tων ομοεθνων Tων γύφτων των αλλοδαπών
      ΠΟΥ ΤΟ Κ@ΛΟΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ..""<--- ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ? και μετα μου ευχεσαι να μαθω να αγαπω τα ζωα και τους ανθρώπους?αποφασισε επιτελους.Τα αμόρφωτα και ΆΧΡΗΣΤΑ για την κοινωνία μας "βρωμο-γυφτάκια" που λές..... τι προτείνεις να τα κάνουμε ? Μηπως να τα κάψουμε ζωντανά? ή να τα φολιάσουμε?<<---ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ. Αυτές οι λογικές και οι διαθέσεις σαν την δική σου είναι που ξεκινάνε από τα ζώα και προχωράνε στον άνθρωπο. Άχρηστοι οι μετανάστες... άχρηστοι οι γύφτοι.. άχρηστοι οι αριστεροί... άχρηστοι οι ομοφυλόφιλοι...<----ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΛΕΣ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΥΤΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ?εχω να σου πω ότι αλλο η διαφωνία και αλλο να χαρακτηριζεις ανθρωπους -->""Φαντάζεσαι διάφορα και μου τα προσάπτεις επειδή εισαι χαζός, βαλτός, φανατισμένος ρατσιστής ή και τα τρία μαζί.""<-- που ουτε καν γνωρίζεις ακουσες για ΧΑ κατι που συνεχίζει και σε καιει ΜΑ Τόσο πολυ σε καιει η ΧΑ? δεν υπηρχε καμια διαφημιση και στα παρακατω κειμενα σου μιλας για ρατσισμο και τα έχεις βάλει όλα σε ενα καζανι. Αν εσύ λοιπόν με τα επιχειρήματα σου διαφωνείς με τέτοιο τρόπο λεγοντας ναζιστες φασιστές ρατσιτσες χαζους ηλιθιους και να προσλάβεις τον καθένα με τα δικά σου πρότυπα όπως τα έχεις χτίσει στο μυαλο σου λυπάμαι. Μήπως είναι ΆΧΡΗΣΤΑ και τα σκυλιά που δεν φυλάνε -κυνηγάνε- υπακούν τον αφέντη? Οι γάτες που χέζουν στις γλάστρες ή σκορπάνε και τα σκουπίδια? οι αλεπούδες και οι λύκοι που τρώνε το "εμπόρευμα"? οι αρκούδες που τραμάζουν τον κοσμάκη τα βράδυα? Τα ελάφια που πετάγονται στο δρόμο? Τα περιστέρια που κουτσουλάνε παντού? Για εσένα και τους ομοίους σου ότι δεν προσφέρει και παράγει κέρδη δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης ε? Ολα τα παραπανω που λες δεν έχουν κανενα νοημα ειναι απλα ειρωνικα σχόλια επειδη δεν ξέρεις τι να πεις.""Ανθρωποι με την λογική την δική σου δεν σέβονται τα ζώα γιατί όπως υσχιρίζονται «δεν έχουν μηλιά» ή δεν έχουν «ψυχή» ή «είναι κατώτερα» Κακομεταχειρίζονται και βασανίζουν τα ζώα γιατί ξέρουν ή νομίζουν πως «κανείς δεν θα τα υπερασπιστεί» ή «κανείς δεν θα τους εμποδίσει» Δολοφονούν μαζικά με φόλες γιατί ΕΝΑ αδέσποτο Μπορεί να «δάγκωσε ή να δαγκώσει ένα παιδάκι» οπότε για αυτούς «όλα τα αδέσποτα δαγκώνουν»"" Η λογική σου είναι ΛΑΘΟΣ καθώς και ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ και για τη φιλοζωική κοινότητα και για την ανθρώπινη κοινωνία."<----ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ? ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ?Ε?ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?"" Ποσο μα ποσο λάθος κανεις εσυ σε αυτό.. Συγνώμη σε αυτόν ή αυτή που διαχειρίζεται τα σχόλια του zoosos.gr για όλο αυτό ….αλλά δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες οι λογικές γενικευμένου μίσους που προωθούνται είτε είναι προς τα ζώα ή είναι προς τους ανθρώπους . ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΜΙΣΟΥς ΠΟΙΑΝΟΥ?ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΝΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ?χαχαχαχαχαχαχα ΚΟυ κου κου η φαντασία σου οργιαζει μου φαινεται. ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ξερεις το πιο ευκολο ειναι να προσαπτεις χαρακτηρισμους και ετικετες σε αυτο εισαι μονο καλος φιλοζωε και φιλάνθρωπε..

  5. Κωστής Λ.

    Απλά συμπληρώνων ότι θα συνεχίζω να σχολιάζω κανονικά τις ειδήσεις της σελίδας, όταν βέβαια ευκαιρώ (αργόσχολος σαν τους αριστερούς ερμαφρόδιτους επαναστάτες του διαδικτύου δεν είμαι).
    Καμία ήττα δεν γνώρισα και στην τελική ελάχιστα με ενδιαφέρουν οι απόψεις του οποιοδήποτε ανθέλληνα πακιστανόφιλου. Απλά επειδή κάποια μυαλά δεν αλλάζουν απόψεις, δεν αξίζει να ξοδεύω τον χρόνο μου ανταλλάσοντας επιχειρήματα μαζί τους.
    Αν εσύ νομίζεις οτί αποχωρώ κάνεις λάθος, αν μπαίνεις συχνά στη σελίδα θα δεις και αλλού σχόλια μου, ζητώντας πάντα την παραδειγμτική τιμωρία όσων κακοποιούν τα ζώα, ελλήνων ή μη. εσύ έχεις τη μύγα και σε ενόχολησε που αναφέρθηκα ιδιαιτερα στα βρωμο-γυφτάκια, λες και είναι ψέμα ότι είναι αμόρφωτα και άχρηστα για την κοινωνία μας.
    Τέλος,άδικα προσπαθείς να βρεις υποστήριξη από άλλους φιλόζωους. Αντιθέτως, από ότι είδα παραπάνω, ήδη και άλλοι στράφηκαν εναντίον σου. Τόσο αποτυχημένος είσαι...

    Δεν θα ξααγράψω λοιπόν κάτι ααφερόμενος ΣΕ ΕΣΕΝΑ. Τις απόψεις μου θα συνεχίσω να τις γράφω και αν δεν σου αρέσουν, απλά μην τις διαβάζεις...αν και άτομα σαν και εσένα είναι στην τελική οι πραγματικού ΦΑΣΙΣΤΕΣ, που δεν θέλουν καν να γράφονται κάποιες άλλες απόψεις, επειδή διαφωνούν μαζί τους. Το τελευταίο δεν θα το πετύχεις-τα σχόλια μου θα τα βρίσκεις πάντα μπροστά σου, απλά δεν θα σου κάνω τη χάρη να απαντώ πλέον στις δικιές σου μαλακίες...

  6. Κωστής Λ.

    Όσο για το θέμα των βιασμών, τυχαίνει να είμαι Ξανθιώτης, άρα Γιώργο μην κουράζεσαι να γράφεις λεπτομέρειες. Όταν εγώ προσπαθούσα να λιντσάρω τον Παπάζογλου, εσύ ούτε είχες πληροφορηθεί την είδηση...
    Ούτε φυσικά θα γεμίσω ολόκληρες παραγράφους για να θα σου θυμίσω τις λεπτομέρειες για το πως κακοποίησε τη μικρή Μυρτώ ο Πακιστανός σου. Άλλωστε εσύ ήσουν από τους πρώτους που τον υπερασπίστηκες έξω από το δικαστήριο, σαν "ανθρωπιστής" και "αντι-ρατσιστής" που είσαι, άλλα γνωρίζεις πολύ καλά όλες τις λεπτομέρειες...

    Υ.Σ. Επειδή Γιώργο συμπεραίνω από το μάκρος των αναρτήσεων σου ότι είσαι αργόσχολος και γουστάρεις να περνάς την ώρα σου με τέτοιες αντιπαραθέσεις, και επειδή εγώ δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο όσο εσύ, δηλώνω ότι σταματάω να αναρτώ σχόλια-απαντήσεις προς εσένα. Άτομα σαν και εσένα αυτο-ικανοποιήστε όταν έχετε τον τελευταίο λόγο, άρα σου προσφέρω αυτή τη δυνατότητα...

    1. Γιώργος

      Στο καλό...και να μας γραφεις...
      Ο ξανθιώτης μπούκουρας που λιντσάρει το έβαλε κάτω?
      Πές πως πήγε η είδηση δευτερη σελίδα και δεν πέφτει το μάτι κανενός......και δεν έχει νόημα πια να γράψεις ρατσιστικά σχόλια ...και έχεις να γράψεις και σε καμια 50αριά blog ακόμη...
      Κάνετε δουλίτσα εσείς οι χρυσαυγήτες που πληρώνεστε να σχολιάζετε παντού και να σκορπάτε μίσος ε?

      Φασιστάκο χαίρομε που βρήκες τα δύσκολα...
      νόμιζες οι φιλόζωοι είμαστε τιποτα χάπατα που ασχολούμαστε μόνο με το σκύλο μας?ε?
      Είσαι γελασμένος και εσυ και οι φίλοι σου που φώναξες να γράψουν.
      Οσοι αγαπάμε την ζωή παλεύουμε για αυτήν και την υπερασπιζόμαστε. Γιατι η ζωή προέρχεται απο την αγάπη και όχι απο το μίσος.Το μίσος και οι διαχωρισμοί μόνο πολέμους και θάνατο γεννούν.
      Και"ανθρωπιστής" και "αντι-ρατσιστής" και "αντισπισιστής" ειμαι και ειμαι και περίφανος. Ουτε φασίστας ειμαι ούτε μισανθρωπος ούτε νεοναζί.

      Υ.Γ 3 μέρες γράφω σχόλια μόνο σε αυτό το blog γιατι βλέπω τους φασίστες να έχουν ξεσαλώσει φορώντας την προβιά του φιλόζωου με την συγκεκριμένη ειδηση .
      Και να φανταστείς αυτές τις μέρες είμουν τόσο κουρασμένος απο την δουλειά και παρόλα αυτά έκατσα και απάντησα σε πολλές βλακείες. Θα με πεις και αργόσχολο...σχολιαστή του μίσους και της κουτοπονυριάς.
      Ναι.Ικανοποιούμαι πράγματι όταν ένας εντεταλμένος φασίστας μου αδειάζει την γωνιά.
      Ευχαριστώ για την ενδιαφέρουσα ήττα σου.

  7. Κωστής Λ.

    Το θέμα είναι ότι ο μαλάκας ο ελληνάρας που κακοποιεί ένα ζώο και συλλαμβάνεται και καταδικάζεται, είναι υποχρεωμένος να πληρώσει όποιο πρόστιμο του επιβληθεί. Για το ότι δεν μπαίνει φυλακή ή για το ότι δεν πληρώνει περισσότερα, φταίνε οι βλακωδώς επιεικείς ελληνικοί νόμοι. Το ποσό όμως το πληρώνει, αλλιώς θα το χρεωθεί με τόκο στο εκκαθαριστικό της φορολογίας του, ή θα του κατασχεθεί από κάποιον τραπεζικό του λογαριασμό.
    Αντιθέτως Γιώργο οι φίλοι σου λαθρο-πακιστανο-αλβανο-γυφτο-τσιγγάνοι που διαπράττουν παρόμοια εγκλήματα, δεν πληρώνουν ποτέ το πρόστιμο, καθώς σαν παράνομοι που είναι το κράτος δεν ξέρε τα στοιχεία τους για τα τους τα χρεώσει με άλλον τρόπο. Συν το ότι πάντα υπάρχουν θύματα όπως εσύ που συνεισφέρουν από την τσέπη τους, για να μην μπει ο κάθε πακιστανο-αλβανο-γυφτο-τσιγγάνοε στην στενή...

    1. Γιώργος

      Εδώ γελάμε...χαχαχα σε έπιασε ο πόνος αν ο ελληναράς βασανιστής έχει εκρεμότητες με την εφορία? ωραία λογική...ας υπάρχει έγκλημα και απανθρωπιά αρκεί να βγάζει λεφτά το κράτος.

      Δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ κανέναν εγκληματία και βασανιστή και κανένα κολοπαίδι μεσα σε αυτή την κοινωνία.Με ενδιαφέρει μισάνθρωποι σωβινιστές και φασίστες να μην βάζουν στο ίδιο τσουβάλι τους ανθρώπους ή τα ζώα.
      Με την λογική την δική σου οι ανθρωποι βασανίζουν και εγκληματούν καθημερινά απέναντι στα ζώα.Με την λογική οτι "είναι κατώτερα" ,"δεν έχουν ψυχή" ,"άλλο εμείς άλλο αυτοί" ,"βρομίζουν τον τόπο μας" "ενοχλούν με την παρουσία τους " δεν κερδίζει κανείς χρήμα απο την ύπαρξη τους"
      Απο που έβγαλες ρε σουργελο το συμπέρασμα πως υπερασπίζομαι την καφρίλα και το έγκλημα του οποιουδήποτε ή και τον στηρίζω οικονομικά?
      Φαντάζεσαι διάφορα και μου τα προσάπτεις επειδή εισαι χαζός, βαλτός, φανατισμένος ρατσιστής ή και τα τρία μαζί.

      1. Angel

        Kαι μου φαινεται οτι εχεις μπερδευτει αλλο η επιβιωση και αλλο
        το να σκοτωνεις?ΣΩΣΤΑ αρα αυτός ο ρατσιστικος αστικος μυθος για σενα
        εδω στην Ελλαδα σημαινει επιβιωση..
        3)Κάθε μέρα πεθαίνουν εκατοντάδες έλληνες????? υπερβάλεις νομίζω...
        μηπως εννοείς άνθρωποι στον πλανήτη?
        (ελπίζω να μήν προσάπτεις εθνικότητα στα αδέσποτα, τα οικόσιτα και τα άγρια ζώα που
        πεθαίνουν καθημερινά μέσα στα ελληνικά σύνορα απο χέρια ελλήνων)<-- ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΩ ΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΣΥ" ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.""ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΦΥΛΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΝΟΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ. ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ? ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ??ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ????" ----->Με ενοχλεί όμως η ατιμωρησία των γύφτων και των αλλοδαπών που απολαμβάνουν στην Ελλάδα,
        λόγω της αντι-ρατσιστικής υστερίας που επικρατεί στη χώρα από άτομα σαν και εσένα...
        Υ.Γ και θα συμπληρώσω η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ατιμωρησία tων ομοεθνων Tων γύφτων των αλλοδαπών
        ΠΟΥ ΤΟ Κ@ΛΟΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ..
        ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ..""
        AYTO ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΩΣΤΑ??

        Μιλάμε για την Ελλαδα εδώ που ζεις το ότι δεν υπάρχουν ενεργοι νομοι ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΖΩΑ
        και εσυ με πας σε όλη την Ευρώπη που ειναι τρις χειροτερα απο την κακοποίηση.
        Προφανώς δεν έχεις δουλέψει σε ελληνικά εστιατόρια ή γενικότερα υγειονομικού ενδιαφέροντως μαγαζιά....
        την ίδια βρωμιά και τις ίδιες παραβάσεις θα τις δεις παντού.Το υγειονομικό και η πολεοδομία άν
        τηρούσαν τους νόμους που υπάρχουν....το 80% των ελληνικών και μη μαγαζιών ή θα σφραγιζόντουσαν
        ή θα αδυνατούσαν να συνεχίσουν και θα κλείνανε. Μετα θα διαμαρτυρόμασταν πως η εφαρμογή των νόμων αυξάνει την ανεργία.
        Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ??<---ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!! ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΙΟΠΟΝ. Το πάσχα απο τη άλλη γίνεται η μεγαλύτερη γεννοκτονία αμνοεριφίων στο όνομα του χριστού που στις γραφές δεν είχε φάει ποτέ του κρέας.Αυτό δεν σε εξοργίζει? Για "βάλτα" με τους ορθόδοξους κρεατοφάγους και τα ψευτοέθημα της εκκλησίας να σε δώ?<--- το ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ?ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ.ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΟΥ.- ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ 6)Για το σκυλάκι τι να πω? με λόγια και σχόλια δεν θεραπεύεται κανένας (πόσο μάλλον το σκιλάκι που δεν ξέρει απο ιντερνετ)Οι άνθρωποι που το φροντίζουν το βοηθούν και του προσφέρουν αγάπη αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο αλλά γνωρίζω πως οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν ούτε μπράβο ούτε και χειροκροτήματα. θέλουν δίπλα τους ανθρώπους που να θεωρουν καθίκον τους την αγάπη και την φροντίδα για τα ζώα αλλά και ανθρώπους που δεν είναι ρατσιστές.(οπότε το μπράβο ΔΕΝ θα το πώ! θα το δείξω ή μπορεί να το δείχνω είδη με τρόπο που βοηθάει στην πράξη)<--ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ?Χμ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Η ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ!!

  8. EUGENIA

    ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ !!!!!!!!!!!! ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ !!!!!!!!ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ!!!!ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ,ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ !!!! ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ!!!!!!!!!!!

  9. Κώστης

    ΟΚ Γιώργο. Κάτσε να θαυμάζεις το κράτος σου όταν αυτό θα αθωώνει τα γυφτάκια. Το πιθανότερο είναι ότι στο όνομα "της αγάπης", εσύ θα ήσουν και ένας από αυτούς που συμπαραστάθηκαν στον Πακιστανό βιαστή της Πάρου.

    Αν θες να ξέρεις ούτε χρυσαυγίτης είμαι, ούτε Χ.Α. ψηφίζω. Με ενοχλεί όμως η ατιμωρησία των γύφτων και των αλλοδαπών που απολαμβάνουν στην Ελλάδα, λόγω της αντι-ρατσιστικής υστερίας που επικρατεί στη χώρα από άτομα σαν και εσένα...

    1. Γιώργος

      Το ότι αγαπώ τα ζώα (ανθρώπινα και μη) δεν με καθιστά ούτε χαζό όυτε αδύναμο.
      Δέν συμπαραστέκομαι ούτε επικροτώ κανένα βασανιστή,ούτε βιαστή,ούτε δολοφόνο. Εσύ Κώστη όμως είσαι αυτός που το κάνει υπερασπιζόμενος τους Έλληνες ναζιστές.
      Mπήκες στην είδηση μόνο και μόνο (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ) για να σχολιάσεις, μπάς και τσιμπήσει κανένας στο φασιστικό δόλωμα που πετάτε εσείς οι χρυσαυγήτες.
      Αυτά τα κόλπα τύπου Ρουπακιά και Μπούκουρα "δεν είμαι" και "δεν ξέρω" σε κανέναν άλλο.
      Μπές στις καταγγελίες αυτού του ιστότοπου να δεις τι τραβάνε τα ζώα από τα χέρια των ομωεθνών μας και μετά άμα θες να αναλύσουμε την "φάρα" των Ελλήνων.
      Καθημερινά γίνονται εγκλήματα σε όλα τα επίπεδα της ζωής.Και καθημερινά βλέπουμε αδικία και ατιμωρησία.Και τι να κάνω ? να μισήσω τους ανθρώπους? ή να ελπίσω στην Χ.Α? (το ίδιο πράγμα δηλαδή)
      Δε μου λες? σας πληρώνουν για να μπαίνετε στο ιντερνετ και να σχολιάζετε ολημερίς διαφιμήζοντας την Χ.Α και ξυπνώντας τα ρατσιστικά ένστικτα στα μυαλά των ανθρώπων ? Περνιέστε για έξυπνοι ή θεωρείται τον κόσμο χαζό?

      Εκτός από δειλοί είστε και ψεύτες και ανήθικοι .

      Και αφού αναφέρθηκες στην Μυρτώ (που οι χρυσαυγήτες την έχετε καραμέλα) να σου θυμίσω την ΖΩΗ :
      Χρήστος Παπάζογλου ο δράστης του φρικτού εγκλήματος που συγκλονίζει το πανελλήνιο με τη δολοφονία της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου.
      Είναι Έλληνας, 27 χρόνων και είχε δικό του μανάβικο κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας. Κατάγεται από το Μυρωδάτο Ξάνθης και ήταν αρραβωνιασμένος.
      Μάλιστα, αξιοπρόσεκτος είναι και ο τίτλος στο μανάβικό του με σεξουαλικό υπονοούμενο! «Μ’ ανάβεις στην κρίση!» Ο στυγερός δολοφόνος το 2011 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας και είχε παραμείνει 6 μήνες στη φυλακή, ενώ είχε κατηγορηθεί και για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών!δεν ζήτησε ούτε μια συγνώμη ακόμη και όταν ομολόγησε. Το κίνητρο του δράστη ήταν σεξουαλικό. Στην ομολογία του στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι την περιέλουσε με βενζίνη και την έκαψε ζωντανή για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

      Εγώ μετά απο αυτό ποιούς να μισήσω? Τους άντρες ,τους έλληνες τους ξανθιώτες ή τους μανάβηδες?

      Τα λέμε Κώστη... εγώ την ζωή υπερασπίζομαι όχι το θάνατο.

      1. Angel

        Πιάστηκες απο μια φράση και την έκανες κείμενο.
        Ο καθένας μας όταν αγανακτεί από τέτοια γεγονότα απέναντι στα ζώα κανει την διαμαρτυρία του όπως
        νιώθει έχοντας το δικαιωμα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ δεν μιλάω για βία αλλα για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ.-
        Εσύ εδώ μας μιλάς για ναζιστές δολοφόνους χρυσαυγιτες ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οι τσιγγανοι
        δεν έχουν ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ ΞΈΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ!!!!
        ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΦΥΛΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
        ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΝΟΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ.
        ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ?
        ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ??ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ????
        Για πες μας λοιπον που μιλάς για μεμονομένα περιστατικά αφου εσύ ξέρεις καλύτερα
        γιατι ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΖΩΑ?Γιατι ενώ υπάρχουν βιντεο ντοκουμέντα φωτογραφίες
        γίνονται ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ??
        Το να διαμαρτυρεσαι δεν σημαίνει οτι θέλεις εκδικηση μιλαμε για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ με ΒΑΣΗ ΝΟΜΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΖΩΑ..
        ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?Μπα τιποτα!!
        το κΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?

        Και κάτι τελευταίο...αυτοί που το παίζουν οργισμένοι τιμωροί και δικαστές-εκδικητές,
        αναθεματίζουν και με ευκολία ξεστομίζουν ευφάνταστες αιμοβόρες και θανατιφόρες σωφρονιστικές τιμωρίες ...
        Ποιος θα τα κάνει όλα αυτά ρε μάγκεεεεεες ? Μήπως αυτοί που συστηματικά και κατ'εξακολούθηση
        για λογαριασμό σας απαγάγουν,βασανίζουν,εμπορεύονται,εκμεταλλεύονται,ξαναβασανίζουν,δολοφονούν με βάρβαρες μεθόδους,
        μεταποιούν και ξανά εμπορεύονται αθώες ψυχές (για να έχετε εσείς με τα χέρια και την συνείδηση σας
        "καθαρή")το κρεατάκι,το γαλατάκι,το δερμάτινο το ρουχαλάκι και ούτω καθεξής.
        Για ηρεμήστε μερικοί γιατί ουδείς αναμάρτητος.<-----ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ έχεις πάει ποτέ σε μαγαζί αλλοδαπών να ψωνίσεις ΚΡΕΑΣ?Εχεις αναρωτηθεί ποτε απο που το πάίρνουν?Εχεις αναρωτηθεί ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΟ??Το ότι παίρνανε σκυλιά και τα σκοτώνανε και τα τρωγανε δεν σου λεει τπτα? Το ότι έχουν Βρει κρεας άλογου στα σουπερ μαρκετ απο εκει που ψωνίζει ο καθένας μας ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ?Ο εθνικισμός και ο ρατσισμός είναι των ηλίθιων ο πολιτισμός.<--ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΩ οι ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΑ?ΧαΧαΧα καλο και αυτό!! ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ!!!----->Με ενοχλεί όμως η ατιμωρησία των γύφτων και των αλλοδαπών που απολαμβάνουν στην Ελλάδα,
        λόγω της αντι-ρατσιστικής υστερίας που επικρατεί στη χώρα από άτομα σαν και εσένα...
        Υ.Γ και θα συμπληρώσω η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ατιμωρησία tων ομοεθνων Tων γύφτων των αλλοδαπών
        ΠΟΥ ΤΟ Κ@ΛΟΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ..
        ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ..

        1. Γιώργος

          Για να μην γράφω πάλι ολόκληρο κειμενο.
          1)δεν απαγόρευσε κανεις την "ελευθερλια λόγου απο κανέναν" την διαφωνία μου εξέφρασα και κατήγγειλα την ανήθικη τακτική των χρυσαυγιτών να χρησιμοποιούν την είδηση, τις αγνές προθέσεις και ευαισθισίες των φιλόζωων για να διασπείρουν το ρατσισμό και το μισός τους.
          2)Οι τσιγγάνοι δεν έχουν παιδεία γιατί δεν τους το επιτρέπει α) ο κοινωνικός αποκλεισμός που δέχονται β) η φτώχεια που
          τους δέρνει λόγω των αποκλεισμών αυτών και γ)ο τρόπος ζωής τους που γεννάει όλα τα προηγούμενα. Οι χρισαυγήτες επίσης δεν έχουν παιδεία γιατι αποτελούν το σύνολο των ανθρώπων που στο παραλογισμό των "ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" αρνούνται να "εξελιχθούν" και εχουν εγκλοβιστεί σε μνησικακίες και "ανωτερότητες" των πιο σκοτεινών εποχών της ανθρωπότητας.
          3)Κάθε μέρα πεθαίνουν εκατοντάδες έλληνες????? υπερβάλεις νομίζω... μηπως εννοείς άνθρωποι στον πλανήτη? (ελπίζω να μήν προσάπτεις εθνικότητα στα αδέσποτα, τα οικόσιτα και τα άγρια ζώα που πεθαίνουν καθημερινά μέσα στα ελληνικά σύνορα απο χέρια ελλήνων)
          4)το φιλετικό μίσος (ή στα λόγια ή στην πρ'αξη)και η συλλογική ευθύνη ...δεν αποτελεί δικαίωση απέναντι στα ζώα...
          5)Δέν ξέρω καλύτερα αλλά ξέρω πως όσο ΔΕΝ ισχύουν οι νόμοι για τα δικαιώματα των ζώων άλλο τόσο ΔΕΝ ισχύουν και οι νόμοι για τα δικαιώματα των ανθρώπων.
          6)Για το σκυλάκι τι να πω? με λόγια και σχόλια δεν θεραπεύεται κανένας (πόσο μάλλον το σκιλάκι που δεν ξέρει απο ιντερνετ)Οι άνθρωποι που το φροντίζουν το βοηθούν και του προσφέρουν αγάπη αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο αλλά γνωρίζω πως οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν ούτε μπράβο ούτε και χειροκροτήματα. θέλουν δίπλα τους ανθρώπους που να θεωρουν καθίκον τους την αγάπη και την φροντίδα για τα ζώα αλλά και ανθρώπους που δεν είναι ρατσιστές.(οπότε το μπράβο ΔΕΝ θα το πώ! θα το δείξω ή μπορεί να το δείχνω είδη με τρόπο που βοηθάει στην πράξη)
          7)Προφανώς δεν έχεις δουλέψει σε ελληνικά εστιατόρια ή γενικότερα υγειονομικού ενδιαφέροντως μαγαζιά.... την ίδια βρωμιά και τις ίδιες παραβάσεις θα τις δεις παντού.Το υγειονομικό και η πολεοδομία άν τηρούσαν τους νόμους που υπάρχουν....το 80% των ελληνικών και μη μαγαζιών ή θα σφραγιζόντουσαν ή θα αδυνατούσαν να συνεχίσουν και θα κλείνανε. Μετα θα διαμαρτυρόμασταν πως η εφαρμογή των νόμων αυξάνει την ανεργία.
          8)το ότι παίρνανε σκυλιά και τα σκοτώνανε και τα τρωγανε δεν μου λεει τιπτα. Πρώτον γιατί είναι ένας ρατσιστικός αστικός μύθος που έχει φτάσει στου διαόλου τη μάνα αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν ελάχιστες μαρτυρίες ..και δεύτερο όσοι το κάναν αυτό το κάνανε για να επιβιώσουν και όχι απλά για να σκοτώσουν.Οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό γιατι το θεωρού βρώμικο θα φάνε σκυλο και γάτα? Όσο για το κρέας αλόγου είναι νόμιμο και στο εξωτερικό το έχουν για το καλυτερο μεζέ... τι έπαθες? Εγινε ένα λάθος στις εισαγωγές...έτσι είναι στον καπιταλισμό τι να κάνουμε τώρα.
          Το πάσχα απο τη άλλη γίνεται η μεγαλύτερη γεννοκτονία αμνοεριφίων στο όνομα του χριστού που στις γραφές δεν είχε φάει ποτέ του κρέας.Αυτό δεν σε εξοργίζει?
          Για "βάλτα" με τους ορθόδοξους κρεατοφάγους και τα ψευτοέθημα της εκκλησίας να σε δώ?

          9)και εσύ και ο κώστης και διάφοροι άλλοι όταν αμφισβητούν τις ρατσιστικές σαχλαμαρίτσες σας, λέτε συνέχεια το κράτος σου το κράτος σου μπλαμπλαμπλα χου χου χου .Εγώ ούτε κρατικός λειτουργός είμαι, ούτε έχω και τίποτα απολύτως στο όνομά ΜΟΥ (περιουσιακά στοιχεία)οπότε έχω μόνο το τομάρι μου.

          10) HUMAN FREEDOM ANIMAL LIBERATION
          Ο εθνικισμός και ο ρατσισμός είναι των ηλίθιων ο πολιτισμός.

          Υ.Γ.Αν δεν είσαι ο κώστης με άλλο όνομα (απο τα πολά ονόματα που πιθανότατα χρησιμοποιεί σαν προπαγανδιστής του εθνικοσοσιαλισμού του) σου εύχομαι να μάθεις να αγαπάς, τους ανθρώπους και τα ζώα και να αγωνίζεσαι για τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια τους.

          1. Angel

            Εσυ μου εύχεσαι να μαθώ να αγαπώ?τα ζώα και τους ανθρωπους?
            ΧαΧαΧαΧα εισαι για γέλια!!!!!!
            Εσύ που με τόσα λες θεωρείς τον ευατό σου ηθικό?
            Οντως δεν περίμενα να καταλάβεις αυτά που είπες γιατί συνεχίζεις και
            μιλάς για ρατσισμό,εγώ μιλάω για όλα τα γεγονότα και εσύ μιλάς για μεμονομένα
            περιστατικά.
            εξέφρασα και κατήγγειλα την ανήθικη τακτική των χρυσαυγιτών να χρησιμοποιούν την είδηση,
            τις αγνές προθέσεις και ευαισθισίες των φιλόζωων για να διασπείρουν το ρατσισμό και το μισός τους.<-- ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΟΠΩς ΕΝΙΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ? ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ.Ρατσιστικός αστικός μύθος ο ότι παίρνανε σκυλιά και τα σκοτώνανε και τα τρωγανε?ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ?<--Πού ζεις αληθεια? Οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό γιατι το θεωρού βρώμικο θα φάνε σκυλο και γάτα?<--ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ για πηγαινε ρωτα την πληροφορία αυτή και μετα ελα να μας πεις. και δεν ζουν μονο μουσουλμάνοι εδω η δεν την έχεις καθόλου ούτε αυτή την πληροφορία? Όσο για το κρέας αλόγου είναι νόμιμο και στο εξωτερικό το έχουν για το καλυτερο μεζέ?<--ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ στο εξωτερικό σαφώς και το τρώνε δεν διαφωνώ αλλα γιατι εδώ όταν βρίσκουν κρέας αλόγου τα αποσύρουν?ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ?λόγω ΤΑΜΠΟΥ?! τι έπαθες? Εγινε ένα λάθος στις εισαγωγές...έτσι είναι στον καπιταλισμό τι να κάνουμε τώρα.<--ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΩ Ως ΑΠΑΝΤΗΣΗ? Το πάσχα απο τη άλλη γίνεται η μεγαλύτερη γεννοκτονία αμνοεριφίων στο όνομα του χριστού που στις γραφές δεν είχε φάει ποτέ του κρέας.Αυτό δεν σε εξοργίζει?<--Και βέβαια με εξοργίζει γιατι δεν ακολουθουν τουσ ΝΟΜΟΥΣ και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ? Ηττα?Ξερεις δεν υπάρχει και η ιδιαιτερη εκτίμηση προς σε αυτα που λες γιατι εδω σου λεμε οτι όλοι το ίδιο ειναι χωρις καμια εξαιρεση εφόσον δεν υπάρχουν ΝΟΜΟΙ και εσύ μας μιλάς για ρατσισμό σε μεμονομένα περιστικά.Αληθεια πρέπει να έχεις πολυ μίσος μέσα σου ΓΙΑ ΌΛΟΥς και όχι αγάπη. Εσυ βάζεις ετικέτες σε αποψεις αλλων και Χωνεις μιλάς για ναζιστες χρυσαυγιτες ρατσισμό και ούτε καν διαβάζεις εν μέρει συμφωνουμε αλλα μην τα βαζουμε ολα στο ίδιο καζάνι.Εσυ ακουσες ΧΑ και εχεις γραψει ολόκληρα κατεβατα πρεπει να σε καιει πολυ. το φιλετικό μίσος (ή στα λόγια ή στην πρ'αξη)και η συλλογική ευθύνη ...δεν αποτελεί δικαίωση απέναντι στα ζώα... <---ΠΑΛΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΦΡΑΖΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΣΤΟ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ?ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΡΑΨΕ Χ.Α ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΖΩΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ. (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ο ΚΩΣΤΗΣ Η ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ)Ο εθνικισμός και ο ρατσισμός είναι των ηλίθιων ο πολιτισμός.<---ΩΡΑΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΒΑΛΤΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.

  10. Μαρία

    Αν κατάλαβα καλά αν και το έκαψαν οι τσιγγάνοι, αυτό γύρισε στον καταυλισμό. Αυτό δείχνει την αθωότητα αυτών των ψυχών.
    Το θέμα δεν είναι να γίνει επίτιμο αδέσποτο της περιοχής αλλά να πάψει να είναι αδέσποτο!!! Επίσης, πρέπει με κάθε τρόπο οι τσιγγάνοι να μην έχουν ζώα. Δεν έχουν την παιδεία για να τα συντηρήσουν και πολλοί από αυτούς τα κακομεταχειρίζονται.

  11. Γιώργος

    Αν θες να ξέρεις Κωστή ή Κώστα υπάρχουν γύφτοι στον συγκεκριμένο μικρό καταυλισμό που όσο και να σου φαίνεται περίεργο ΨΗΦΗΣΑΝ χρυσή αυγή και το υποστηρίζουν και δημόσια. οπότε μην φαίνεται περίεργο σε μερικούς που οφείλεται το μίσος για τους αδύναμους, ο κρετινισμός και η απανθρωπιά που πήρε σάρκα και οστά στο δύστυχο το σκυλάκι.Έλα στην Άρτα ρώτα που είναι τα "Γυφταίικα" και πάνε να τους ρωτήσεις τί ψήφισαν. Απο εκεί να καταλάβουν μερικοί μερικοι τι κάνει η αμορφωσιά και πώς το μίσος γεννάει μίσος...τσιγκάνοι να ψηφίζουν αυτούς που τους μισούνε θανάσιμα. Τους ναζιστές της Χ.Αυγής που με την πρώτη ευκαιρία θα κάνανε σε ανθρώπους που δεν θεωρούν "καθαρούς Έλληνες"...ότι κάναν αυτά τα "γυφτάκια" στο σκυλάκι. Ξεχνάνε εύκολα μερικοί τα δελτία των ειδήσεων τότε που πιτσιρικάδες στην Πελοπόννησο πυρπολούσαν βράδυ τις παράγκες των προσφύγων εργατών την ώρα που αυτοί κοιμόντουσαν μέσα και μετά ανεβάζαν τα video στο Youtube?
    Πόσα σκυλάκια άραγε είχαν κάψει πριν αρχίσουν να καίνε "λαθρομετανάστες" φωνάζοντας αίμα τιμή χρυσή αυγή? Άντε ουστ που θα βγούνε και οι υμνητές του αουζβιτσ να σχολιάσουν για το καμένο σκυλάκι.Άντε ρε κρετίνε μισάνθρωπε που όλα τα φασιστοειδή βρήκατε είδηση και αφορμή να σπείρεται το ρατσιστικό σας μίσος! και βρίσκονται και διάφοροι και ακολουθούν τις μπούρδες σας για ικριώματα, μαστιγώματα, "τα ίδια να πάθουν και χειρότερα" και άλλα τέτοια.Και μετά απορούμε που η κοινωνία μας έχει γεμίσει αιμοβόρους ψυχάκιδες που ζητάνε εκδίκηση απο παντού και πουθενά...

    Ρε πάτε καλά μερικοι μερικοι? Αντί να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλο και να μάθουμε και σε άλλους να αγαπάνε και να αγαπάμε όλα τα ζώα του πλανήτη κάθεστε στο ίντερνετ και αναπαράγετε τις σαδιστικές φαντασιώσεις που μόνο οι ναζί, οι δικτάτορες και οι ανά τον κόσμο serial killer πρεσβεύουν.?
    Γιατί τόσο μίσος στο όνομα της αγάπης ρε? Πάμε καλά ρε σεις?
    και δεν αναφέρομαι στους χρυσαυγήτες γιατί αυτοί αγαπούν όλους αυτούς που ξέρουν Μόνο να μισούν.

    Και κάτι τελευταίο...αυτοί που το παίζουν οργισμένοι τιμωροί και δικαστές-εκδικητές, αναθεματίζουν και με ευκολία ξεστομίζουν ευφάνταστες αιμοβόρες και θανατιφόρες σωφρονιστικές τιμωρίες ...
    Ποιος θα τα κάνει όλα αυτά ρε μάγκεεεεεες ? Μήπως αυτοί που συστηματικά και κατ'εξακολούθηση για λογαριασμό σας απαγάγουν,βασανίζουν,εμπορεύονται,εκμεταλλεύονται,ξαναβασανίζουν,δολοφονούν με βάρβαρες μεθόδους,
    μεταποιούν και ξανά εμπορεύονται αθώες ψυχές (για να έχετε εσείς με τα χέρια και την συνείδηση σας "καθαρή")το κρεατάκι,το γαλατάκι,το δερμάτινο το ρουχαλάκι και ούτω καθεξής.
    Για ηρεμήστε μερικοί γιατί ουδείς αναμάρτητος.
    Μιας και συχνά πυκνά μιλάμε για παιδεία και πολιτισμό πριν αρχίσουν μερικοί να βγάζουν συμπεράσματα και να με βρίζουν ανοίγοντας τεράστιες συζητήσεις ψάξτε να δείτε την "Ομιλία του Gary Yourofsky στις 07/08/2010"

    Human freedom animal liberation
    Ο εθνικισμός και ο ρατσισμός είναι των ηλίθιων ο πολιτισμός.
    Καλό απόγευμα......σε όλους (εκτός των φασιστών)

  12. Eleni Viopoulou

    Ego auto pou xero einai oti an den timorithoun ta vromopaida tha to kanoun kai se alla zoakia!!!!Na timorithoun yia na paroun to mathima tous.Xerane poly kala oti auto pou kanane den itane sosto!!!Ola ta alla einai dikaioloyies. Paidia pou ferontai etsi se zoa den einai fysiologika kai tha prepei na benoune se idrymata.Opos eipa kai se proigoumeno sxolio auti tin fora itane skylaki tin epomeni borei na einai paidaki.Exoun anagi apo psyxiatro!!!!!!

  13. Claudia

    Hello Dear Zoosos Team
    We would like to know, if there is any email address or facebook contact available to the caretaker of the dog, Mrs. Tzouvara or even an account where donations could be sent to. Is Mrs. Tzouvara from the local animal welfare association? We would like to post the story and in case people would like to send dontations write an address they can use directly.
    Thank you in advance
    [email protected]

  14. penny damianou

    Το ματάκι του είναι εν τάξει ή το έχασε; Πιστεύω ότι ο ηρωικός σκύλος θα επιβιώσει και θα πρέπει να γίνει το τιμώμενο Αδέσποτο της ΄Αρτας και να προστατεύεται απ' όλους (φυσικά όλα τα πλασματάκια έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε....Αυτό στην ατυχία του είχε την τύχη να θελήσουν οι κακοποιοί του να το αναρτήσουν ως ηρωική πράξη στο διαδίκτυο. Πόσα άλλα κακοποιούνται και απλώς αποχωρούν με φρικτό τρόπο από τον μάταιο τούτο κόσμο, μακριά από φροντίδα και αγάπη; Εύχομαι το αθώο αυτό σκυλάκι της ΄Αρτας να είναι το τελευταίο θύμα και βέβαια θα έλεγα τα νοσήλια όσα κι αν είναι να διατεθούν από το Ταμείο Εσόδων του Δήμου ΄Αρτας, δεν είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει για το πλασματάκι και να δείξει και ο Δήμος την φιλοζωική του προαίρεση;

  15. Κώστης

    Καλά, καλά...αν ήταν αντί για τσιγγανό-γυφτοι μέλη της χρυσής αυγής, θα έμπαιναν άμεσα στη φυλακή, ακόμα και αν ήταν στην προσχολική ηλικία...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.