Στηρίξτε μας

Λουτράκι Κορινθίας: Κλώτσησε το σκυλί και χτύπησε τις γυναίκες

17 Σεπτεμβρίου 2014 11:59 | Καταγγελίες
Λουτράκι Κορινθίας: Κλώτσησε το σκυλί και χτύπησε τις γυναίκες

Στο Α.Τ. Λουτρακίου Κορινθίας οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα ένας άνδρας που το μεσημέρι κλώτσησε το σκυλί μιας 26χρονης γυναίκας, έσπρωξε την ίδια με αποτέλεσμα να κοπανήσει στο καφάο του Ο.Τ.Ε. αλλά παράλληλα χτύπησε και μια ακόμη 65χρονη κυρία. Όλα αυτά συνέβησαν στη διασταύρωση των οδών Ξενοφώντος και Ελευθερίου Βενιζέλου. Οι δύο γυναίκες πέρασαν έξω από το κατάστημα του μαζί με τα μικρόσωμα σκυλιά τους. Εκείνος τότε της ακολούθησε και άρχιζε να τις βρίζει χυδαία μέσα στη μέση του δρόμου όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η καταγγέλλουσα Μαρία Κορδώση.

Την κα Κορδώση την πλησίασε με επιθετική διάθεση και την κατηγόρησε λέγοντας – μεταξύ άλλων ότι θα σκοτώσει και θα στραγγαλίσει τα σκυλιά – επειδή κατουράνε στο μαγαζί του.

Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης ο δράστης κλώτσησε στο πρόσωπο τον μικρόσωμο σκύλο με αποτέλεσμα το σκυλάκι ράτσας Μαλτέζ να χάσει τον έναν φρονιμίτη του από το χτύπημα.

Η 26χρονη Μαρία για να προστατέψει το ζώο της έσκυψε να το πάρει αγκαλιά και τον απώθησε. Όμως εκείνος την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο κουτί του καλωδιοκατανεμητή (καφάο) του Ο.Τ.Ε. που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο.

Ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε και στην 65χρονη γυναίκα την οποία και κουτούλησε (!) και μόνο μετά την παρέμβαση ενός περίοικου οι γυναίκες απομακρύνθηκαν από το σημείο και κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν έφθασε επί τόπου το περιπολικό από το Α.Τ. Λουτρακίου οι αστυνομικοί είπαν στις γυναίκες ότι το δράστης είναι θεότρελος και γνωστός για την επιθετική συμπεριφορά. Μάλιστα τον προσήγαγαν στο τμήμα όπου κρατείται φορώντας του χειροπέδες και για την επίθεση εις βάρος του ζώου αλλά και γιατί χτύπησε τις ίδιες.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο δράστης εκτός του ότι έβριζε χυδαία την 26χρονη την αποκάλεσε και σχιζοφρενή επειδή θέλησε να προστατέψει τον σκύλο της!

Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Αμαλιάδα: Πλάκωσε στο ξύλο την γυναίκα που τον κατήγγειλε επειδή συστηματικά πυροβολεί με αεροβόλο τ’ αδέσποτα

Κινέτα: Σύζυγος – τέρας σκότωσε το σκύλο της γυναίκας του και απείλησε για πολλοστή φορά και την ίδια

Λαμία: Της επιτέθηκε με τσουγκράνα επειδή ταΐζει τα αδέσποτα

Λαμία: Της επιτέθηκε και την έφτυσε επειδή φροντίζει τ’ αδέσποτα

 

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

10 Σχόλια

  1. Κατερίνα

    ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο συνέβη στη μητέρα μου, 72 ετών, με το κανισάκι της. Ευτυχώς, ο ηλίθιος δεν την ακούμπησε, γιατί δεν θα ήταν αρτιμελής τώρα! Καλέσαμε το 100 και όταν ήρθαν οι αστυνομικοί αυτός ήταν εριστικός και σε αυτούς. Είπε πως δεν έβρισε τη μητέρα μου (!!!!) αλλά της είπε να μην πηγαίνει το σκυλάκι εκεί, γιατί του κατουράει. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Οι αστυνομικοί της είπαν να προσέχει και σε επανάληψη να πάρει αμέσως το 100. Εκτοτε αυτός είναι "κυρία". Ολοι αυτοί οι "άντρες" είναι θρασύδειλοι και όντως, τα βάζουν με γυναίκες και σκυλάκια μικρά.

  2. EUGENIA

    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ 4039 ΤΟΥ 2012,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ,ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ,ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!!!!ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΘΟΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ!!!!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ????

  3. τομ

    Αυτοι πρεπει να τρωνε αβερτα μηνυσεις ΚΑΝΕΙΣ μας δεν πρεπει να τους χαριζεται ουτε να τους λυπαται ουτε βεβαια να τους φοβαται. Κυριως εμεις δεν πρεπει να λυπομαστε το χρονο μας κ το μπλεξιμο με τις αρχές και να τους καταγγελουμε χωρις καθυστερηση. Βιντεο τραβηγμενα σε δημοσιο χώρο με τα μουτρα τους κ τις συμπεριφορες τους ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ

  4. Xris

    To ιδιο ακριβως συνεβη και σε εμένα και τη μητέρα μου προ εξαμήνου! αφου κλωτσησε τα σκυλιά μας,μας χτυπησε κα τις 2 (πολυ περισσότερο τη 55χρονη μητέρα μου ) και φυσικά μας απειλησε οτι θα τα σκοτωσει! Eλπίζω εσεις τουλάχιστον να δικαιωθείτε γιατι εμεις δεχθηκαμε και μήνυση απο πάνω!!ειμαστε στα δικαστηρια αλλα μονο τα ασφαλιστικά μέτρα (που ελπίζουμε να κερδίσουμε) θα μας παρέχουν μια ασφάλεια σε εμάς και τα σκυλάκια μας!!

    1. βασιλική

      τι τραβάτε κι εσείς με τα μικρόσωμα σκυλάκια, γιατί συνήθως οι περισσότεροι αυτών μόνο σε μικρόσωμα και γυναίκες την πέφτουν... αν ο σκύλος είναι μεγάλοσωμος ή ο ιδιοκτήτης άνδρας οι "κύριοι" αυτοί κάνουν τις "κυρίες". με παρόμοιο "κύριο" είχα κι εγώ πρόβλημα, καθημερινό βρήσιμο και απειλές προς εμένα και το κουτάβι μου ράτσας ντόμπερμαν, δεχόμουνα επίθεση σε τέτοιο βαθμό που αναγκαστηκα να αλλάξω διαδρομή για περίπου ένα χρόνο. όταν το κουτάβι μου έγινε σκύλος ο "κύριος" έγινε "κυρία". και κατά τη γνωμη μου αυτοί οι άνθρωποι έιναι και οι πιο επικύνδικοι γιατί δεν έχουν πρόβλημα με τα ζώα, αλλά με τον εαυτό τους και γι αυτό επιτιθενται στους πιο αδύναμους γενικότερα, είτε η αδυναμία τους έιναι το είδος, το φύλλο, η ηλικία, το χρωμα κτλ κτλ. καλο κουράγιο στον αγώνα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.