Στηρίξτε μας

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το παιδί που σκότωσε το γατί στη Χίο

16 Σεπτεμβρίου 2014 16:51 | Καταγγελίες
Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το παιδί που σκότωσε το γατί στη Χίο

Η κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος πώλησης κατοικίδιων επί της οδού Φιλίππου Αργέντη κατέγραψε τον υπάλληλο του πετ σοπ στη Χίο να δίνει στο αγοράκι, που σκότωσε ένα γατί και κακοποίησε ένα δεύτερο, τα δύο μικρά ζώα σε μια κούτα χθες.

Ο Βασίλης Αγιαννίδης πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι και το παιδί έχει εντοπιστεί αλλά και οι γονείς του και μάλιστα το βίντεο με το 8χρονο αγόρι να παίρνει τα γατιά για να τα υιοθετήσει, δείχνει ξεκάθαρο τον μικρό που φορούσε εκείνη τη μέρα ένα κίτρινο μπλουζάκι και γκρι παντελόνι σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.

Στο Α.Τ. Χίου έχει καταθέσει και ο ιδιοκτήτης του πετ σοπ – που προσκόμισε το βίντεο – και ο υπάλληλος, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε έχουν κληθεί και οι γονείς του, οι οποίοι αν δεν «κουκουλωθεί» η υπόθεση θα διωχθούν για παραμέληση ανηλίκου.

XiosAnilikikos (4)Τα αίματα στην είσοδο της πολυκατοικίας από την κακοποίηση των δύο γατιών.

Σύμφωνα με τον κ. Αγιαννίδη – που κατέθεσε και μήνυση εναντίον του ανήλικου δράστη – τη Δευτέρα μια παρέα παιδιών μόλις τέλειωσε από το σχολείο κατευθύνθηκε προς τη συγκεκριμένη γειτονιά.

XiosAnilikikos (2)Το ζώο που γλύτωσε.

Ο νεαρός δράστης μαζί με έναν φίλο του πήγε στο κατάστημα και πήρε τα γατιά τα οποία και κακοποίησε στην είσοδο της πολυκατοικίας επί της οδού Κοντογιάννη 4, όπως πληροφορηθήκαμε μπήκε στο συγκεκριμένο κτίριο επειδή βρήκε την πόρτα ανοιχτή.

Ο υπάλληλος του καταστήματος έδωσε στα παιδιά ζώα – που πολύ συχνά εγκαταλείπουν ασυνείδητοι έξω από το μαγαζί – αφού του τα ζήτησαν είτε για να παίξουν είτε για να τα κρατήσουν.

Το Σύνδρομο Κακοποίησης Ζώων

Ο Απόστολος Περιστέρης, αστυνόμος β’, κτηνίατρος και υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε στη Γ.Α.Δ.Α., τον Φεβρουάριο του 2011 - και την οποία παρακολούθησε η δημοσιογράφος του www.zoosos.gr Ελένη Ηλιοπούλου - έθιξε μαζί με άλλους εξειδικευμένους επιστήμονες το ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα της «Κακοποίησης και θανάτωσης ζώων συντροφιάς», που αποτελεί μια μεγάλη πληγή στη σύγχρονη – κατά τα άλλα – κοινωνία των Νεοελλήνων.

Σε αυτή την ημερίδα ο κ. Περιστέρης είχε τονίσει: «Οι βίαιες πράξεις σε βάρος των ζώων έχουν αναγνωριστεί ως ενδείξεις επικίνδυνης ψυχοπάθειας, που σπάνια περιορίζεται σ’ αυτά.

Οι κοινωνιολόγοι, οι νομοθέτες και τα δικαστήρια διαθέτουν αρκετά στοιχεία, που συνδέουν τις πράξεις βίας προς τα ζώα με αντίστοιχες συμπεριφορές με ανθρώπινα θύματα.

Σύμφωνα με το FBI – καθώς στις Η.Π.Α. υπάρχουν στατιστικά στοιχεία και γίνονται ανάλογες μελέτες – ιστορικό βίας προς τα ζώα έχουν οι περισσότεροι βιαστές και οι δολοφόνοι κατ’ εξακολούθηση.

Οι μελέτες, οι οποίες γίνονται πάνω σε ανθρώπους, που έχουν διαπράξει φριχτά εγκλήματα σε βάρος συνανθρώπων τους, αποδεικνύουν πολύ συχνά, ότι υπάρχει ιστορικό κακοποίησης ζώων, πριν οι εγκληματίες καταλήξουν στα ανθρώπινα θύματα.

Το αμερικανικό πρότυπο διαγνωστικό και θεραπευτικό εγχειρίδιο για ψυχιατρικές και συναισθηματικές διαταραχές αναφέρει τη βία προς τα ζώα ως ένα διαγνωστικό κριτήριο για διαταραχές συμπεριφοράς».

Η κακοποίηση ζώων είναι το βήμα πριν την κακοποίηση ανθρώπων

Ο κ. Περιστέρης υποστήριξε ότι, σύμφωνα με έρευνες στον τομέα της Ψυχολογίας και της Εγκληματολογίας, «υπάρχει στενή σχέση μεταξύ των κακοποιήσεων ζώων και της οικογενειακής βίας ή άλλων εγκλημάτων. Η κακοποίηση ζώων συχνά αποτελεί δείγμα μελλοντικής πιθανής βίας προς ανθρώπους».

Ανέφερε δε ότι «σε μια μελέτη, το 71% των γυναικών, που κακοποιήθηκαν, ανέφεραν, ότι το ίδιο άτομο, που τις κακοποίησε, είχε κακοποιήσει κάποτε το κατοικίδιό τους ή απείλησε να κακοποιήσει ζώο! (Ascione, 1998).

Σε άλλη μελέτη αναφέρεται, ότι το 88% όσων κακοποιούν παιδιά, είχε επίσης κακοποιήσει ζώα στο σπίτι του. Σε έρευνα του Johns Hopkins University από το 1994 ως το 2000, σε 11 πόλεις των Η.Π.Α., η κακοποίηση ζώων ήταν ένας από τους τέσσερις σημαντικότερους δείκτες που φανέρωναν πιθανούς μελλοντικούς κακοποιούς!

Το 70% όσων είχαν κακοποιήσει ζώο βρέθηκε να έχει κάνει κι άλλα εγκλήματα, ενώ το 44% είχε πειράξει ανθρώπους (Arluke, A. & Luke, C. 1997). Το 61,5% από αυτούς που είχαν κακοποιήσει ζώο είχε επιτεθεί σε ανθρώπους (Clarke, J. P. 2002).

Το 63,3% των κρατουμένων λόγω καταδίκης για βίαια εγκλήματα έχει παραδεχτεί πως έχει κακοποιήσει ζώα – εκτός από αυτούς που δεν το παραδέχονται (Schiff Louw Ascione, 1999)».

Διαβάστε επίσης:

Δικογραφία εις βάρος των 2 ανήλικων παιδιών που σκότωσαν το γατάκι στη Χίο

Αγοράκι στη Χίο εγκλώβισε δύο γατιά και το ένα το σκότωσε

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το παιδί που σκότωσε το γατί στη Χίο

Σύρος: 13χρονος σκότωσε νεογέννητο γατάκι και ο πατέρας του δεν αντέδρασε!

Ηράκλειο Κρήτης: Δύο πιτσιρίκια σκότωσαν με αεροβόλο τη γάτα της γειτόνισσας τους στην Άνω Βιάννο!

3 μικροί τύραννοι βασανίζουν γάτα σε πισίνα ξενοδοχείου στην Αμοργό

Βυρώνεια Σερρών: Κατήγγειλε το έγκλημα που διέπραξαν δύο μικρά παιδιά

Tagged: , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

34 Σχόλια

  1. MARIA

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΜΙΣΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΙΟ ΣΗΜΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΤΛΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΓΕΝΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕΒΟΥΝΤΕ ΚΑΦΕ ΜΙΑ ΕΙΠΑΡΞΕΙ ΖΩΗΣ.ΚΛ9ΣΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΕΣ ΤΟ ΕΝΟΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΤΑ ΑΦΕΙΣΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΠΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΖΑΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΑ ΚΟΒΟΥΝΕ Α ΔΑΧΤΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΣ ΒΕΡΕΣ .....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΙ Ι ΜΑΝΑ ΝΑ ΠΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΙ ΦΑΓΕΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ι ΝΑ ΠΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ?Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΓΟΝΙΣΤΙΣ ...ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΡΙΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΠΟΥΤΕΝΑ ...ΒΡΙΖΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ?ΞΕΡΙΣ ΤΙ ΑΓΟΝΑ ΚΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΒΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΙ ΤΩΡΑ ...ΑΣ ΝΑ ΧΑΤΟΥΝΕ ΒΡΟΜΙΑΔΕΣ ....ΨΕΙΦΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΙ8ΔΟΥΣ ....ΝΑ ΔΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΕΙ ΣΑΣ ......ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΠΙΖΟ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΙΜΑ ΑΛΑ ΔΕΝ ΒΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΓΟΝΙΣ ΤΟΥΣ ΒΤΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΟΝΑΞΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΙΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟ ΤΑ ΑΡΧ....Α ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΤΕΟ ΠΟΥ ΚΛΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΙΓΟΥΝΕ ΣΚΟΛΙΑ ΕΙΔΙΟΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΙΡΟΣΟ ΠΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ

  2. lolita

    Ε ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΟ!!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΕΙΧΕ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!!!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΙ!!!ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΓΔΕΡΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟΟ!!!ΤΟ ΚΤΗΝΟΣΣ...ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΕ 2 ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 8 ΤΟΥ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 20 ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!!!ΕΛΕΟΣΣ...!!

  3. vagelis

    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!! ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΖΩΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΖΩΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ??? ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΙΣ!!! ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΑΡΑ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!! Ι ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!! ΝΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΕΡΝΑ ΜΕΓΕΝΘΥΤΙΚΟ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΙΓΑ... ΕΙΧΕ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΡΚΕΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΣΑ ΟΛΑ... ΚΛΟΤΣΑΓΑ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΦΑΖΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΓΙΑ ΝΤΗΝ ΦΑΜΕ... ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ 5-6-7-8 ΧΡΩΝΟΝ ΠΑΙΔΑΚΙ... ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝΘΡΟΠΟ (ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΣΑΚΩΘΕΙ Η ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ι ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!! ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ!!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ 8ΧΡΟΝΟ, Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ... ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΩΣ Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΕΙΟΠΕΙΟΥΝ ΟΠΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ... ΜΕΓΑΛΟΝΩΝΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΗΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΙΣ!!! ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ Η ΗΓΕΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΘΜΕ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΙΤΕΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΑ ΠΑΡΟΧΙΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑ ΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΤΙΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!!! ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΚΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΑ ΣΤΑ 8 ΤΟΥ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΧΟΡΗΣΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 8 ΕΤΩΝ!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΟΡΕΙΣ

  4. τομ

    η παιδική ωμότητα απέναντι στα ζώα προμηνύει ενήλικη επιθετικότητα και εγκληματικότητα. Ενα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε ένα παιδί σε σχέση με τη μετέπειτα ενήλικη ζωή του είναι να βασανίσει ή να σκοτώσει ένα ζώο χωρίς να υποστεί συνέπειες. Η εγκληματικότητα κατά των ζώων αποτελεί δείκτη του πώς θα εξελιχθεί το παιδί αργότερα ως ενήλικας.

  5. christina latsa

    Το παιδί αυτό έχει σίγουρα κακοποιηθεί. Αν ζούσαμε σε ένα πολιτισμένο κράτος οι γονείς θα έπρεπε να αξιολογηθούν και να μπουν ομαδικά σε παρακολούθηση και θεραπεία. Η βία από τους γονείς - σωματική και ακόμη χειρότερα ψυχική είναι η αιτία. Η παιδεία επίσης που δεν υπάρχει σε καμία μορφή στην ελληνική πραγματικότητα μας έχει οδηγήσει συνολικά σαν κοινωνία στο σημείο της απάνθρωπης συμπεριφοράς που είναι πλέον και το σύνηθες. Σεβασμός στη φύση, στον άνθρωπο και φυσικά στα ζώα είναι οι αξίες που πρέπει όλοι μας να στραφούμε.

  6. giannis

    ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ!!!ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΘΩΕΣ ΖΩΕΣ!!!!

  7. χρηστος πνιγουρα

    Μπαστρδο μπασταρδο μπασταρδο την ...τανα την χιοτισα την μανα σου κ τον π...στη τον φιλακοβιο τον πατερα σου δαχτιλο βαζει μπροστα του στην μανα του ο πατερας του πρεζακιας κ αυρβ το χωνει οπου βρει... για αυρο αντιδραει ετσι το μπασταρδο... αμω τον... ουστη τον πατερα σου ρε μπασταρδο

  8. καρολος

    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΟΥΛΙΚΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΩΝΤΑΣ ΓΑΤΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΚΑ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΙΔΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

  9. Αντρέας

    Μην απορείτε πώς γεννιούνται οι φασίστες. Μην απορείτε γιατί παρόλα τα λογικά επιχειρήματα δεν δείχνουν καμιά διάθεση ν' αλλάξουν. Μην απορείτε πώς κρύβονταν όλα αυτά τα χρόνια. Ο φασισμός μεταδίδει τη "γοητεία" του μέσω της άσκησης βίας πάνω στον αδύναμο. Άνθρωποι που ανά πάσα στιγμή δεν τό 'χουν σε τίποτα να σκοτώσουν εκπαιδεύονται από τα μικράτα τους στο φόνο, στο να βλέπουν τον άλλον να ξεψυχάει και να χαίρονται. Όλοι αυτοί μαζεύουν ένα 30% στην ελληνική κοινωνία. Η μούργα, η αμορφωσιά, ο οπαδισμός, η προβατίλα. Τους άκουγα και χτες που ζητωκραύγαζαν κάθε φορά που ο Ολυμπιακός έβαζε ένα γκολ και γέμιζε έτσι η τσέπη του Μαρινάκη. Είναι οι ίδιοι. Ίδια πελατεία απ' το Σινέ-Ομόνοια.

  10. Eliza

    ΠΡΟΣ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΕΤ 2014-09-17- 13:53) ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ 1) ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΟΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ... 2) ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΣΕ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 3) ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΑ 8ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ;;; ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ....ΚΟΤΣΙΑ, ΔΥΜΑΜΗ, ΘΡΑΣΣΟΣ, ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ 4) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ PET SHOP ΤΙ ΝΑ ΠΩ ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

  11. Μαρία

    Oi γονείς εκτος απο παραμέληση ανηλίκου θα πρέπει να πληρώσουν και πρόστιμο 30000 ευρώ για θανατωση ζώου που έκανε το άχρηστο κωλόπαιδο τους.Και άλλη φορά να βάζουν προφυλακτικό!

  12. Markella Vavaka

    ΤΟ PET SHOP ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑYΤΟ ΕΥΘYΝΕΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΖΩΟ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ!!!!!ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ PET SHOP. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ!

  13. Καρμαν

    Το να ζητανε καποιοι να ξυλοκοπηθει ενα παιδι επειδη βασανισε ενα ζωο τους κατατασσει στην ιδια κατηγορια με το παιδι. Φταινε φυσικα οι γονεις του που δεν του ενεπνευσαν τη φιλοζωια αλλα πολυ περισσοτερο και νομικα ακομα ευθυνη εχει το πετ-σοπ και ο υπαλληλος του που εδωσε (=ξεφορτωθηκε) τα γατακια σε ενα 8χρονο παιδι χωρις να ειναι μπροστα οι γονεις. Ολοι εσεις λοιπον που ασκεπτα και οδηγουμενοι απο αγανακτηση καταδικαζετε αμεσατο παιδι και τους γονεις του καλυτερα σκεφτειτε την αστικη ευθυνη του καταστηματος που επισημα και νομιμα κατειχε τα ζωα. Ειναι σαν να κατηγορουμε ενα παιδι που γινεται αλκοολικο κρυφα απο τους γονεις του αγοραζοντας το ιδιο μπυρες και ρετσινες απο το παντοπωλειο και δηλωνοντας κιολας οτι τις θελει για το ιδιο για να παιξει.

    1. skpad

      αυτο δεν ειναι παιδι ειναι τερας και φαινετε καθαρα οτι εχει ψυχολογικα προβληματα.αν το ειχα μπροστα μου θα το εσπαγα στο ξυλο και γιατι του αξιζει και για να φοβηθει και μηπως δεν ξανακανει κατι παρομοιο γιατι ειναι πολυ πιθανο οτι θα το ξανακανει.αν θα αγοραζε μπυρες απο το παντοπωλειο δεν εχει καμια σχεση με το περιστατικο γιατι θα εκανε κακο στον εαυτο του και οχι σε ζωακι η αλλο παιδι.αν το ειχα μπροστα μου θα το παταγα κατω και δεν ειμαστε το ιδιο με το βλαμενο παιδακι γιατι εγω που θα το χτυπαγα δεν θα το εκανα ποτε χωρις λογο χωρις να εχει κανει κακο σε ζωο η αλλο παιδι.αλλα οταν κανεις κακο σε ενα αβοηθητο πλασμα θα σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις και θα το αξιζεις αυτο που θα παθεις.

  14. ΠΟΡΤΟΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

    ΤΙΝ ΙΔΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΤΙΝ ΠΑΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΝ ΙΔΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑΛΟ ΤΙΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΗΝΗ ΤΙΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΝ ΔΙΑΠΕΘΑΓΟΓΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΡΙΔΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ

  15. Λίνα

    Eίναι διαπιστωμένο ότι όποιοι σε μικρή ηλικία βασάνιζαν ή σκότωναν ζώα και "πειραματιζόντουσαν" πάνω σε αυτά σίγουρα καταλήγουν στη δολοφονία ανθρώπων μιας και αντλούν ευχαρίστηση από αυτό και πλεον δεν τους αρκούν τα ανυπεράσπιστα ζωάκια, τρανά παράδειγματα οι Jeffrey Dahmer, David Berkowitz και Albert DeSalvo . Σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ οι γονείς να απευθυνθούν σε κάποιο παιδοψυχίατρο όσο είναι ΝΩΡΙΣ.

    δείτε λιγάκι και το παρακάτω όσοι γνωρίζετε αγγλικά για να καταλάβετε:

    "SERIAL KILLERS & ANIMAL ABUSE
    Many studies in psychology, sociology, and criminology during the last 25 years demonstrate that violent offenders frequently have childhood and adolescent histories of serious and repeated animal cruelty. The FBI has recognized this connection since the 1970s, when its analysis of the lives of serial killers suggested that most had killed or tortured animals as children. Other research shows consistent patterns of animal cruelty among perpetrators of more common forms of violence, including child abuse, spouse abuse and elder abuse.

    Patrick Sherrill, who killed 14 coworkers at a post office and then shot himself, had a history of stealing local pets and allowing his own dog to attack and mutilate them.
    Earl Kenneth Shriner, who raped, stabbed, and mutilated a 7-year-old boy, had been widely known in his neighborhood as the man who put firecrackers in dogs’ rectums and strung up cats.
    Serial killer Jeffrey Dahmer had impaled dogs’ heads, frogs, and cats on sticks.
    Brenda Spencer, who opened fire at a San Diego school, killing two children and injuring nine others, had repeatedly abused cats and dogs, often by setting their tails on fire.
    Albert DeSalvo, the “Boston Strangler” who killed 13 women, trapped dogs and cats in orange crates and shot arrows through the boxes in his youth.
    Carroll Edward Cole, executed for five of the 35 murders of which he was accused, said his first act of violence as a child was to strangle a puppy.
    In 1987, three Missouri high school students were charged with the beating death of a classmate. They had histories of repeated acts of animal mutilation starting several years earlier. One confessed that he had killed so many cats he’d lost count. Two brothers who murdered their parents had previously told classmates that they had decapitated a cat.
    High school killers such as 15-year-old Kip Kinkel in Springfield, Ore., and Luke Woodham, 16, in Pearl, Miss., tortured animals before embarking on shooting sprees.
    Columbine High School students Eric Harris and Dylan Klebold, who shot and killed 12 classmates before turning their guns on themselves, bragged about mutilating animals to their friends.
    -πηγές-http://spcala.com/ και http://www.peta.org/"

  16. penny damianou

    Οι γονείς δεν πρέπει να πάνε μόνο για παραμέληση ανηλίκου αλλά και για ηθική αυτουργία. ΄Ένα 8χρονο μόνο από τους οικείους του δημιουργεί τέτοια αντίληψη για τα ζώα. Και γνωρίζουμε πώς αντιμετωπίζουν στη Χίο και γενικότερα ανά την Ελλάδα τα δύστυχα ζωάκια που πέφτουν στα χέρια τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι άκρως επικίνδυνα αν σκεφτεί κανείς ότι πήρε τα γατάκια από το μαγαζί για να τα εκτελέσει μετά από βασανιστήρια....Και είναι μόλις 8 χρονών ο βασανιστής, με τόση επιθετικότητα και τέτοιο μένος;;;;;;;;;;;

  17. Εμελίνα

    προφανώς συνυπάρχουν φονικά και σαδιστικτά ένστικτα που έχει κληρονομίσει ο μικρός αλλά και μίμηση ανάλογης συμπεριφοράς από τους γονείς...ένας μελλοντικός τρόφιμος φυλακών...

  18. Dimitris

    Πριν απο ενα χρονο η μητερα μου εφερε ενα γατακι στο σπιτι, μετα απο 2 μερες το παιδακι του γειτονα (περιπου 5-6 ετων) το πειρε να παιξει κ το επνιξε σε μια λεκανη με νερο, μολις το ειδε η μητερα του αυτο τρελαθηκε και του εβαλε τις φωνες το μαλωσε και καταλαβε οτι κατι πρεπει να κανει με το παιδι της ωστε να μην ξανασυμβει κατι τετοιο. Ευτυχώς ελειπα κ δεν το ειδα.

    Το επομενο γατακι ηρθε σπιτι μετα απο μερικες μερες μεσα σε ενα χαρτοκουτο, το βραδυ αρχισε να νιαουριζει πιθανον γιατι πειναγε, ο πατερας μου το παιρνει κ το πεταει απο το μπαλκονι του 1ου οροφου μαζι με το κουτι, εγω μενω στο υσογειο, μολις το αντιλήφθηκα το μαζεψα το ταισα κ απο τοτε ειμαστε αχώριστη παρεα,

    Προσπαθησα να κανω τον πατερα μου να καταλαβει τι ειναι σωστο κ τι οχι αλλα ματαια,

    Πριν 5 μηνες μου αποκάλυψε οτι οταν ηταν μικρος ειχε βαλει στο ξυλοφουρνο της γιαγιας ενα γατο κ μετα αναψε τη φωτια κ για καποιο περιεργο λογο αυτο ηταν αστειο, η ερώτηση που του εκανα ηταν αν τον πηγε η γιαγια σε γιατρο να τον κοιταξει μετα απο αυτο, και δεν ενοω τον γατο.

    Ακομα μια προσπαθεια ειπα να κανω για να τον κανω να καταλαβει τι ειναι σωστο κ τι οχι,

    με αποκορύφωμα ενα μηνα αργοτερα επιστρεφει το βραδυ σπιτι και γεματος υπερηφάνεια μας περιγραφει οτι του αφεισαν μερικα γατακια στο αγροκτημα τα οποια τα πειρε με το σκουποξυλο , αλλα ειδικα ενα τις εφαγε για τα καλα γιατι ηταν ζορικο μεχρι που λυποθυμισε η μαλλον πεθανε. Με το που τελειωσε αυτη η φρικτη περιγραφη τον εχω πιασει απο τα 3 μεσαια δακτυλα της παλαμης γυρισμενα κ ετοιμα να σπασουν κ αφου τον εχω ακινητοποιησει να στεκεται στις μυτες των ποδιων τον λυπαμαι κ τον αφεινω.

    Εχουν περασει 4 μηνες κ ακομα δεν του μιλαω, νιωχες ενοχες που εγινα βιαιος αλλα αν ξαναγινει θα αντιδρασω ακομα χειροτερα.

    Εννοειτε οτι με θεωρει αρρωστο κ με με καθε τροπο το διχνει , επειδη εχω γατα κ 2 σκυλια ,

    Ελπιζω οι γονεις αυτου του παιδιου να ασχοληθουν σοβαρα με την περιπτωση του, αλλιως θα το κανει συνεχεια ανεξαρτήτως ηλικιας,

    εγω παλι ειλικρινά δεν ξερω τι να κανω, ειναι 65 κ ειμαι 36, και μυαλο ακομα να βαλει , αν του σπασω κανενα χερι θα φταιω?

    1. giannis

      ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΖΩΑΚΙΑ!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΕΙΣ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ!

  19. Αγγελα

    Κρίμα, πολύ κρίμα η ζωούλα που χάθηκε... Και κρίμα που αυτό το παιδί από τα 8 του έχει φονικά ένστικτα για πλάκα. Κρίμα που οι γονείς του είτε του εμφύσησαν τέτοια ένστικτα και συμπεριφορές, είτε τον αγνόησαν και δεν πήραν χαμπάρι τι βιαιότητα κρύβει μέσα του. Και την πλήρωσαν τα αθώα τα ζωντανά. Ο νόμος ας κάνει κάτι. Αύριο μεθαύριο θα ναι κανά άλλο παιδί στη θέση της γάτας...

  20. EUGENIA

    Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤ-ΣΟΠ,ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ???ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ,ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ!!! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ,ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!!!!!!!!ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟ ΓΑΤΑΚΙ !!!!!!!!!

  21. timoros

    Αυτό θέλει με βρεγμένο πανί να το κοπανάς μέχρι να πάθει τέτοιο σοκ που θα βλέπει ζώο και θα τρέχει να κρυφτεί...αρχιδόπαιδα! Αλλά δεν φταίει αυτό! Τα παιδιά δεν γεννιούνται κακοποιοί! Κάποιος τους τα μαθαίνει τα...κόλπα!

  22. julia

    Πριν από οποιοδήποτε δικαστήριο ή οποιαδήποτε άλλη επίπτωση που μόνο σοβαρή δεν θα ναι [είδαμε και τον ταβερνιαρη στην Εύβοια τι έπαθε-τιποτα-] η μόνη λύση είναι στρίμωγμα στη γωνιά της σκάλας και κλωτσοπατινάδα μέχρι να φτύσει αίμα το κωλόπαιδο.Εμείς τρώγαμε ξύλο επειδή κάναμε χαζομάρες ως παιδιά που σκαλίζαμε τον κήπο του γείτονα ή που αργούσαμε να γυρνάμε τα βράδια.Φαντάζομαι αν μάθαιναν οι δικοί μας ότι σκοτώναμε γατιά....Κι όποιος είναι δημοκράτης και νομίζει ότι η βια φέρνει βια κάνει πολύ μεγάλο λάθος.Αυτά τα λένε οι παπαγάλοι στην τηλεόραση.Αν φάει καμιά μπουνιά στα μούτρα θα δω μετά αν θα πειράξει ξανά κανέναν άνθρωπο ή ζώο.Αλλά αν οι γονείς του κωλόπαιδου κοιμούνται όρθιοι μετά μη ψάχνετε να βρείτε ποιος ή τι φταίει.Και 8 χρονών δεν είναι κανένα παιδάκι.Μυαλό έχει απλά είναι διεστραμμένο.Χωρίς λόγο και αιτία χτύπησε ένα ζώο μέχρι θανάτου.Αν σπάσω εγώ τα μούτρα σ' αυτότο παιδάκι όμως θα με πείτε τραμπούκα.

    1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ

      Πεστα χρυσοστωμη......μαζι σου....και ....'ειναι παιδακι''κρυβουν πισω απο αυτη τη ασπιδα.....παθει ψυχολογικα αμα το χτυπησεις.....βλακιες!!!!αν ηταν δικα μου αυτα τα βρωμοπαιδα θα τα ειχα πατησει κατω γιατι αν εκαναν αυτο το πραμα στο γατακι φαντασου τι θα εκαναν στο μωρακι μου το νεοννητο.....ειναι πραγματι διαστροφη......αυτο το ''παιδακι ειναι μωρε μην το χτυπας θα του διμηουργησεις ψυχολογικα τραυματα'' το εχουν κανει πιπιλα....και εγω παιδακι ημουν οταν με εσπασε η μανα μου στο ξυλο επηδη πηρα λεφτα απο την τσαντα της γιαγιας .....για μια σοκολαταδηλαδη πενηντα δραχμες..με εσπασε στο ξυλο......το ξανακανα????οχι βεβαια και ουτε ψυχολογικα ουτε παπατζες......οι γονεις μας ετρωγαν ξυλο οι παππουδες το ιδιο...δεν επαθαν τιποτα.....το κακο πρπει να κοβετε απο την αρχη...αυτα τα παιδια αν δεν τιμορηθουν τωρα αυριο θα γινουν βιαστες,δολοονοι,βασανιστες ζωων,θα κακοποιουν μικροτερα παιδακια και ενας θεος ξερει τι αλλο............δωστε τους 2 χαστουκια να δω εγω μετα το ξανακανουν......αλλα η πηγη του προβληματος δεν ειναι το παιδι ειναι ο γονιος!!!!και οσο για τον ιδιοκτητη του πετ σοπ.....ειναι εντελος μα εντελος ηλιθιος.....κανονικα πρεπει να του το κλεισουν....παει και δινει σε παιδια ζωακια???θα τρελαθουμε τωρα???κατ'αρχας ειναι παρανομο αυτο......απ'οτι ξερω ειναι παρανομο.....αλλα καλος βλακας ειναι και αυτος!1!

      1. ιωαννα

        Το παιδί θέλει μάθημα, όχι ξύλο! Επειδή τρώνε ξύλο γίνονται έτσι. Επειδή ο γονιός δεν ξέρει να τους μάθει το καλό και το κακό να τους μάθει να αγαπάνε. Η βια φέρνει βία! Κόψτε τις μαλακίες. Παλιοβλαχοι.

  23. Eliza

    AN ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑ 8 ΤΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ. ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΣ!!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ''ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ'' ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!! ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.