Στηρίξτε μας

Τον βρήκε δεμένο σε στύλο στη Λ. Αθηνών - Καβάλας

15 Σεπτεμβρίου 2014 11:45
Τον βρήκε δεμένο σε στύλο στη Λ. Αθηνών - Καβάλας

Η Πάολα Ρεβενιώτη εντόπισε στην Λ. Αθηνών - Καβάλας σήμερα τον σκύλο που βλέπετε στη φωτογραφία. Ήταν δεμένος σ’ έναν στύλο και όπως της εξήγησε ο φορτηγατζής που έδεσε εκεί το ζώο το έκανε για να το σώσει καθώς ήταν τρομαγμένο και έτρεχε ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Ο σκύλος φορούσε λουράκι το οποίο η Πάολα το αφαίρεσέ για να τον κάνει μπάνιο καθώς τον πήρε στο σπίτι της για να το σώσει. Του έδωσε τροφή, νεράκι, του έβαλε φάρμακο για τα τσιμπούρια και τον φιλοξενεί προσωρινά για να τον γλυτώσει από τους κινδύνους των δρόμων.

Είναι ένα υπέροχο πλάσμα – ο Πάολο – αφού έτσι τον ονόμασε όμως η κα Ρεβενιώτη δεν μπορεί να αναλάβει συστηματικά τη φροντίδα του.

Σύντομα αν δεν βρεθούν οι δικοί του θα χρειαστεί ένα κανονικό σπιτικό. Αν μπορείτε να βοηθήσετε με την φιλοξενία ή την υιοθεσία του καλέστε την κα Ρεβενιώτη στο τηλέφωνο: 6977842251call skype logo6977842251.

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.