Στηρίξτε μας

Την κακοποίηση του σκύλου στη Σύρο καταγγέλλει τουρίστρια από την Βρετανία

13 Σεπτεμβρίου 2014 11:36 | Καταγγελίες
Την κακοποίηση του σκύλου στη Σύρο καταγγέλλει τουρίστρια από την Βρετανία

Στο χωριό Κίνι της Σύρου η Susan Enfield που βρέθηκε στο νησί για πρώτη φορά φέτος κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα διαπίστωσε ότι το σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες ήταν διαρκώς δεμένο μ’ ένα πολύ κοντό σχοινί από τι 30 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Το ζώο ο ιδιοκτήτης – που αρχικά απουσίαζε – το είχε αφήσει χωρίς τροφή, ενώ το σκυλί δεν μπορούσε να πλησιάσει ούτε το σημείο όπου βρισκόταν το νερό.

Η τουρίστρια από τη Βρετανία έστειλε μάλιστα email για να ζητήσει βοήθεια για τη σωτηρία του ζώου στο Υπουργείο Τουρισμού αλλά και στο προσωπικό λογαριασμό της Όλγας Κεφαλογιάννη καθώς και στον υπουργό Νίκο Δένδια.

emailSusanEnfieldTo email της κας Enfield.

Στο email της εξηγεί ότι ακόμα και όταν ο ιδιοκτήτης του ζώου εμφανίστηκε τίποτα δεν άλλαξε. Η ταράτσα που μένει το σκυλί - πίσω από την καθολική εκκλησία - είναι γεμάτη κόπρανα και το ζώο παραμένει εκεί και βασανίζεται από τον αδιάφορο ιδιοκτήτη του.

SyrosKiniBoxer2014 1Το σκυλί χωρίς τροφή και νερό.

Η κα Enfield επικοινώνησε μάλιστα και με το φιλοζωικό σωματείο της Μ. Βρετανίας «Greek Animal Rescue» το οποίο ενημέρωσε το www.zoosos.gr για το περιστατικό και ζήτησε τη βοήθεια μας για τη σωτηρία του σκύλου.

Διαβάστε επίσης:

Μόνο 300 ευρώ πρόστιμο για την κακοποίηση του σκύλου του από το Α.Τ. Σύρου

Σύρος: Εγκατέλειψε το άρρωστο ζώο που η τουρίστρια κατήγγειλε ότι κακοποιεί

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. penny damianou

    Και γιατί δεν κατήγγελε η κυρία όσο ήταν στην Ελλάδα στην Αστυνομία το περιστατικό που θα είχε άμεση αντιμετώπιση και το σκυλάκι θα είχε απελευθερωθεί αφού θα έδειχναν τον καλύτερό τους εαυτό στην τουρίστρια;
    Βέβαια και εκεί που το έστειλε θα πρέπει να κάνουν κάτι, αλλά.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.