Στηρίξτε μας

Τον Σεπτέμβριο θα δικαστεί ο ηλικιωμένος που συνελήφθη την ώρα που έπνιγε τον σκύλο στη Σαλαμίνα

29 Αυγούστου 2014 09:47 | Καταγγελίες
Τον Σεπτέμβριο θα δικαστεί ο ηλικιωμένος που συνελήφθη την ώρα που έπνιγε τον σκύλο στη Σαλαμίνα

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά ο ηλικιωμένος άνδρας που χθες εντοπίστηκε στην παραλία κάτω από το Δημαρχείο Σαλαμίνας να πνίγει στην θάλασσα ένα σκυλί, το οποίο είχε κλείσει σ’ ένα τσουβάλι με πέτρες. Ο άνδρας, αλβανικής υπηκοότητας – όπως είπε η Νάντια Ζόμπολα, πρόεδρος της Ζωοφιλικής Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας (Ζ.Ο.Ε.Σ.), στο www.zoosos.gr παράμενε ατάραχος παρά τις φραστικές επιθέσεις που δέχτηκε χθες από τους φιλόζωους που τον είδαν, τον σταμάτησαν και κάλεσαν την Αστυνομία.

Μάλιστα ως δικαιολογία είπε ότι το σκυλί μύριζε και πήγε να το πλύνει στην θάλασσα! Δεν έδειξε ίχνος μετάνοιας ούτε όταν έφθασε η Αστυνομία για να τον συλλάβει. Αντιθέτως έβριζε και τους αστυνομικούς μας εξήγησαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της υπόθεσης.

Χθες με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος – λόγω ηλικίας – και αναμένεται να δικαστεί την ερχόμενη εβδομάδα. Το σκυλί σύμφωνα με την κα Ζόμπολα όση ώρα έβλεπε τον δράστη έτρεμε όχι μόνο από την ταραχή αλλά και από τον φόβο του. Όμως του πέρα από το σοκ που υπέστη είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάστε επίσης:

Σαλαμίνα: Τον έπιασαν την ώρα που έπνιγε τον σκύλο στη θάλασσα

Ψαράδες έσωσαν τον σκύλο που κινδύνευε με πνιγμό ανοιχτά της Σαλαμίνας

Καταδικάστηκε με τη μέγιστη ποινή χωρίς αναστολή ο 34χρονος που έκαψε κουτάβι στη Σαλαμίνα το 2012

Έκαψε ζωντανό κουτάβι στη Σαλαμίνα

Σαλαμίνα: Συνελήφθη για την κακοποίηση του σκύλου του

Μανιακός εκτελεστής σκοτώνει με περίστροφο αδέσποτα στη Σαλαμίνα

Δολοφόνησε τον σκύλο στη Σαλαμίνα αλλά τιμωρήθηκε με ποινή «χάδι»

Σαλαμίνα: Σκότωσε το Πίντσερ με αεροβόλο

Σαλαμίνα: Με τρεις σφαίρες εκτέλεσε το Επιανέλ ενώπιον του 11χρονου παιδιού του

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

8 Σχόλια

  1. Άγγελος

    Είμαστε φιλόζωοι. Ντροπή στον άνθρωπο για την βρώμικη πράξη του. Αλλά αν ένα σκυλάκι έκανε ζημιά στην κόρη μου ή σε κανέναν άλλο είτε γνωστό είτε άγνωστο θα του τίναζα τα μυαλά στον αέρα ή θα το βαρούσα μέχρι θανάτου. Το σκυλί μου το αγαπώ θα τρελενόμουν αν του συνέβαινε κάτι, αλλά όπως είπα με το που γινόταν κίνδυνος για την ζωή κάποιου θα το έστελνα κάτω από το χώμα και γρήγορα. Πρώτα οι άνθρωποι μετά τα ζώα. Είμαστε φιλόζωοι αλλά ως ένα σημείο.

  2. HRYSA

    ENA MEGALO BRAVO POY TO SKYLAKI EINAI KALA K GENIKA SE OLOYS POY KATAFERAN NA SWSOYN AFTH THN PSYXOYLA ......EPITELOYS KAIROS HTAN NA BRETHEI LYSH GIA NA TIMORITHOYN OLOI AYTOI POY ONOMAZONTAI ''ANTRWPOI''POY EINAI XEIROTEROI K APO TA ZWA. BRAVO STHN Ζ.Ο.Ε.Σ k' STHN ASTYNOMIA.

  3. Στέλιος

    Είναι καιρός αυτά τα ( ΜΙΚΡΟΒΙΑ ) να εξαλειφθούν.....μια και καλή....ατάραχος ο κωλόγερος , φυσικά , για το βρωμικο και άρρωστο μυαλό του δεν έκανε κάτι η μάλλον δε θα έκανε κάτι τερατώδες.....Φυλακή , να σαπίσει μέσα....!

  4. lene jespersen

    Den gamle syge stodder kan være glad for det ikke var mig som så denne mishandling for så var han endt på havets bund.....hæng ham og hold fest for så er der en idiot mindre på denne jord. -Tak til dem som reddede hunden.

  5. ΑΚΥΛ

    μπραβο στην αμεση δραση της γυναικας και των υπολοιπων ανθρωποων για την διασωση.ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ.καταγγελια και σε εγρηγωρση,δεν κινδυνευουμε απο την κριση αλλα απο το ανθρωπινο ειδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.