Στηρίξτε μας

Χειρουργήθηκε ο γάτος που του έσπασαν το σαγόνι με πέτρα στην Αγία Παρασκευή Αττικής

27 Αυγούστου 2014 09:27 | Επικαιρότητα
Χειρουργήθηκε ο γάτος που του έσπασαν το σαγόνι με πέτρα στην Αγία Παρασκευή Αττικής

Χθες χειρουργήθηκε τελικά ο γάτος, ο οποίος εντοπίστηκε να κείτεται αιμόφυρτος σ’ έναν δρόμο στην Αγία Παρασκευή Αττικής χτυπημένος στο κεφάλι με πέτρα τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου. Το γατί που αργοπέθαινε το μετέφεραν στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων στην Παιανία ο Παναγιώτης Γάκης και ο Αλέξανδρος – Ρωμανός Λιζάρδος και εκεί ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι του είχαν σπάσει το σαγόνι με την πέτρα που βρέθηκε ματωμένη κοντά στο σώμα του ζώου.

Ο γάτος χειρουργήθηκε χθες στη γνάθο και η επέμβαση όπως μα πληροφόρησε ο Παναγιώτης Γάκης πήγε πολύ καλά. Για κάποιο διάστημα το ζώο θα τρέφεται από ένα ειδικό σωλήνα που περνάει κατευθείαν από τον οισοφάγο στο στομάχι, καθώς δεν μπορεί να μασήσει. Μένει να φανεί το πως θα ανταποκριθεί στην διαδικασία αυτή και αν θα υποχωρήσουν εντελώς τα νευρολογικά προβλήματα που έχει.

GatakiAgiasParaskevis (01)Η ματωμένη πέτρα δίπλα από το χτυπημένο ζώο.

Η κατάσταση του είναι ακόμα κρίσιμη αλλά σε κάθε περίπτωση τα νέα είναι πολύ θετικά! Τα έξοδα από τις εξετάσεις είναι μέχρι τώρα 170 ευρώ. Αν μπορείτε να συνεισφέρετε για να καλυφθούν τα νοσήλια και να μάθετε για την εξέλιξη της υγείας του γατιού επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του Αττικού στα τηλέφωνα: 2106640552, 2106640555 (Δευτέρα - Κυριακή 12:00 - 14:00 και 17:00 - 20:00) ή με τον Παναγιώτη Γάκη στον αριθμό τηλεφώνου: 6943919910.

Διαβάστε επίσης:

Αγία Παρασκευή: Έσπασαν το σαγόνι της γάτας χτυπώντας την με πέτρα

Γλύτωσε το θάνατο μετά το χτύπημα με πέτρα στην Αγία Παρασκευή αλλά χρειάζεται σπιτικό!

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.