Στηρίξτε μας

Ασπρόπυργος: Βρήκαν τον σκύλο σε άθλια κατάσταση με το κορμί του γεμάτο σκάγια

27 Ιουλίου 2014 05:00 | Καταγγελίες
Ασπρόπυργος: Βρήκαν τον σκύλο σε άθλια κατάσταση με το κορμί του γεμάτο σκάγια

Στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα μεταφέρθηκε χθες ο σκυλάκος που εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση στον Ασπρόπυργο εμφανώς άρρωστος και εξαιρετικά υποσιτισμένος. Αυτό που δεν γνώριζαν οι εθελοντές «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου» που εδώ και χρόνια παλεύουν για να σώσουν αδέσποτα και δεσποζόμενα γατιά και σκυλιά τα οποία τα εντοπίζουν συνήθως σχεδόν ετοιμοθάνατα είναι ότι το σκυλάκος είχε πυροβοληθεί. Και το κορμί του είναι γεμάτο σκάγια.

Aspropyrgos (7)Η ακτινογραφία δείχνει τα σκάγια στο κορμί του ζώου.

Ατράνταχτη απόδειξη του πόσο έχει βασανιστεί αυτό το ζώο από την εγκληματική φύση του ανθρώπου είναι οι ακτινογραφίες στις οποίες φαίνονται τα σκάγια από τον πυροβολισμό που υπέστη παλιότερα. Ο σκυλάκος νοσηλεύεται και του έγινε ήδη μετάγγιση αίματος αφού ο αιματοκρίτης του ήταν εξαιρετικά χαμηλός. Το κορμί του ζώου πέρα από τα σκάγια είναι γεμάτο από μικρούς όγκους (οζίδια) και θα γίνει ειδική εξέταση και γι’ αυτό. Όμως συν τοις άλλοις πάσχει και από ψώρα ενώ έχει μια μεγάλη φλεγμονή και στο μάτι του.

Τα έξοδα για τη νοσηλεία του θα φτάσουν τα 400 ευρώ. Όποιος θέλει να συμβάλλει μπορεί να καταθέσει ό,τι ποσό δύναται στο ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΡΑΚΑ στο όνοματης Αικατερίνης Βόσσου και στον αριθμό λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς: 5041-030542-262 (IBAN GR24 0172 0410 0050 4103 0542 262 BIC: PIRBGRAA)

Ως αιτιολογία μπορείτε να αναφέρεται: Για τον σκύλο ΜΟΣΕ - Ασπρόπυργος. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 6942707843.

Διαβάστε επίσης:

Θα προσπαθήσουν να σώσουν «τα φαντάσματα» του Ασπροπύργου

Ο Δήμος Ασπροπύργου δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλλει στη σωτηρία των ζώων

Τα εξοντώνουν συστηματικά και ο Δήμος Ασπροπύργου μένει στα ωραία λόγια!

Ο Δήμος Ασπροπύργου αδιαφορεί για τη χαβούζα του θανάτου

Ασπρόπυργος: Τόπος μαρτυρίου και εξαθλίωσης και για τα ζώα

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. αλεξανδρος καντζηλιερης

    Ενημέρωση Τρίτη 29 Ιουλίου:Δυστυχώς τα πράγματα για τον Μοσέ μας δεν είναι καλά..Παρόλο που ο υπέρηχος ήταν καλός,συκώτι νεφρά καλά,1/800 ερλίχια και 1/100 λεισμάνια,Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ ΛΕΜΦΩΜΑ..ΕΤΣΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΙΟΨΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Η ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΗΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.Η ΒΙΟΨΙΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ 10 ΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Ο ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.