Στηρίξτε μας

Αθωώθηκε γιατί τελικά οι μάρτυρες δεν είδαν ποιος δηλητηρίασε τα ζώα στο Παγκράτι

5 Φεβρουαρίου 2014 21:32 | Επικαιρότητα
Αθωώθηκε γιατί τελικά οι μάρτυρες δεν είδαν ποιος δηλητηρίασε τα ζώα στο Παγκράτι

Από άνδρες του Α.Τ. Παγκρατίου συνελήφθη στις 31 Ιανουαρίου ένας άνδρας επειδή σύμφωνα με δύο μάρτυρες σκόρπισε φόλες στη γειτονία του στην οδό Φιλολάου. Εκείνη τη μέρα φιλόζωες βρήκαν κάμποσα γατιά νεκρά και δύο εξ αυτών κατέθεσαν στην Αστυνομία με βεβαιότητα ότι ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος, τον οποίο και κατονόμασαν, ήταν ο δράστης.

Ο 70χρονος όταν οδηγήθηκε στο τμήμα έκανε αρχικά μήνυση και στις δύο γυναίκες για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση. Ο εισαγγελέας αρχικά τις άφησε δεν ζήτησε να κρατηθούν και εκείνες. Όμως στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης πρόσθεσε και άλλη μια κατηγορίας εις βάρος της μιας γυναίκας της Μαργαρίτας Σκλ. αυτή της απειλής κατά της ζωής. Έτσι διατάχθηκε να κρατηθεί και η μια μάρτυρας στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα την επόμενη μέρα. Και όντως έτσι έγινε αφού και για εκείνη θα οριστεί δικάσιμος.

PagratiFolesFiloaou (3)Νεκρή γάτα...

Η δίκη όμως για τις φόλες πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και εκεί οι μάρτυρες δήλωσαν η μια ότι τον είδε να βγαίνει από το σπίτι και να κρατάει ψάρια, ενώ η δεύτερη τον είδε να αφήνει στα σκουπίδια μια σακούλα με ψαροκέφαλα.

Όπως πληροφορηθήκαμε η τοξικολογική εξέταση του δείγματος της δηλητηριασμένης τροφής δεν γίνεται αμέσως και χρειάζονται κάποιες μέρες για να βγουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων. Έτσι χωρίς αυτό το χαρτί δεν μπορεί να υπάρχει απόδειξη για το έγκλημα, γι' αυτό και η Εισαγγελία όφειλε να ορίσει τακτική δικάσιμο μέχρι να προκύψουν τα στοιχεία που θα αθώωναν ή θα καταδίκαζαν τον κατηγορούμενο. Και αυτό δεν έγινε.

PagratiFolesFiloaou (4)Η φόλα.

Έτσι ο 70χρονος άνδρας αθωώθηκε. Όμως αν και αθωώθηκε παντού στο διαδίκτυο θα βρείτε δημοσιοποιημένη και τη φωτογραφία του και τη διεύθυνση του σπιτιού του και το ονοματεπώνυμο του. Κανείς δεν σκέφτηκε να «καλύψει» δημοσιογραφικά την εξέλιξη της υπόθεσης και οι περισσότεροι φιλόζωοι του διαδικτύου έμειναν στις αρχικές εντυπώσεις και στις κατάρες, που συνήθως συνοδεύουν τα σχόλια αυτών των ειδήσεων. Ο άνδρας αυτός μπορεί αν είναι όντως αθώος και να τον συκοφάντησαν άδικα, μπορεί όμως να είναι ένοχος, που απλά γλύτωσε, επειδή η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών δεν έκανε αυτό που πρέπει δηλαδή να περιμένει να βγει η τοξικολογική εξέταση...

PagratiFolesFiloaou (5)Ένα από τα θύματα...

Για να πετύχουμε τους στόχους μας ως φιλοζωικό κίνημα είναι βέβαιο ότι χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Σε αυτή τη μαραθώνια πορεία για μια κοινωνία καλύτερη και για τα ζώα είναι βέβαιο πως πολλά καθάρματα θα γλυτώσουν. Όμως θα μας παίρνουν στα σοβαρά μόνο αν αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα αυτές τις καταστάσεις. Οι γραφικότητες δεν έχουν καμιά θέση στη διαχείριση τόσο κρίσιμων θεμάτων όπως είναι η προστασία της ζωής άλλων ειδών.

Διαβάστε επίσης:

Παγκράτι: Συνελήφθη αφού δηλητηρίασε 10 γάτες

Παγκράτι: Σκότωσε σκόπιμα 2 γάτες και οι αστυνομικοί δεν την αναζητούν!

Παγκράτι: Βρήκε την γάτα της κρεμασμένη στην αυλή του γείτονα

Ανώμαλος ξεκοιλιάζει γάτες στον Νέο Κόσμο!

Νεκρό κουτάβι σε βιτρίνα pet shop στο Παγκράτι

Χωρίς άδεια για πώληση γατιών και σκυλιών το pet shop στο Παγκράτι με το νεκρό κουτάβι

Έκκληση για το λυκόσκυλο που ζει δεμένο μέσα στις λάσπες χωρίς τροφή στον Βύρωνα

Έσωσαν το λυκόσκυλο που ζούσε στο Βύρωνα χωρίς τροφή μέσα στις λάσπες

Στο νέο του σπίτι το Λυκόσκυλο που ζούσε μέσα στις λάσπες στο Βύρωνα

Πέταξε στον Υμηττό 6 σκελετωμένα κουταβάκια για να τα ξεφορτωθεί

Βύρωνας: Ακόμα ψάχνουν τα 3 εξαφανισμένα σκυλιά

Δάφνη: 30 σκυλιά εγκλωβισμένα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι από τοξικομανή

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Θεοδώρα Καράμπελα

    Ενσαρκωμένες Δαιμόνισσες !"φιλόζωες!"Τιποτα δεν αποτελειώνεται απο φόβο; ΚΡΕΜΑΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥ ΘΥΝΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ !!ΚΥΝΗΓΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑΤ Ι;;;;;;Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΕΝΑΝ ΑΦΟΥ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΚΑΙ πρωτος ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ!! ΑΡΑ ΘΑΜΑΙ ΟΥΦΟ !!!!Η ΜΟΝΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ;; !! ΑΛΛΟΣ ..ΚΑΝΕΙΣ;! ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ να ΔΡΑ;;;;;;;;;ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΨΥΧΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ!!!Στη Τηλεόραση ..το φώναζα απο το 1990 αλλά τα Σωματεια τι κάνουν; Οι 'φιλόζωοι' τι κάνουν ;Αν ειναι γνωστός ,φιλος.εξάδελφος,συγχωριανός,ψηφοφόρος ..ΑΣΤΟΝ! Εγώ η Αμοιρη και ΜΟΝΑΧΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ!!(ΠΑ-ΤΕΡΑ,ΑΣΤΥΝ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ (και για βελανιδιές ΜΝΗΜΕΙΑ!)..Μεχρι που μούκαψαν και ελαιώνα που αγόρασα απο 'ΜΑΝΑ 'ΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;!!! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑς ΣΤΗ ΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ LIKE!!
    ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ POGROM EΞΟΝΤΩΣΗΣ ΟΙ ΟΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ..κ.α ...εγώ τολεγα στη Τηλεόραση απο το 1990 ΠΟΥ 22,ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΔΡΧ ΓΙΑ ΖΩΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ !..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ μίλησα που εγκατέλειψε τα Ιπποειδή οταν έφτασαν τ αυτοκίνητα! Το γνωρίζετε ότι δεν λειτουργει κανένα γραφειο στο Υπουργειο; Ολο το καλοκαίρι προσπαθούσα ..οταν ο γιατρος και η ΜΆΡΘΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ Μ EΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ! ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ..ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΨΥΓΕΙΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!κι αν δε έστελναν ΑΝΑΦΟΡΑ στον Υπουργό ....ουδείς θα ενδιαφερόταν ..Με διπλή αναφορά κι ας ειχα μηνύσει εξάδελφο επεστράφη ο Ετοιμοθάνατος κυνηγίου μετά 13 μήνες κλάπηκε και απο τον ιδιο ΚΥΝΗΓΟ!! Ποσες ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΑΝΩ; ΡΩΤΗΣΑΤΕ ;;; ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ε Π Η Λ Υ Σ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!!! ..ΕΙΜΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.