Στηρίξτε μας

Άμφισσα Φωκίδας: Κρέμασαν τον σκύλο έξω από το Γυμναστήριο

13 Νοεμβρίου 2013 17:55 | Καταγγελίες
Άμφισσα Φωκίδας: Κρέμασαν τον σκύλο έξω από το Γυμναστήριο

Έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Άμφισσας του Δήμου Δελφών κάποιος χθες κρέμασε τον σκύλο, που βλέπετε, στη φωτογραφία. Το ζώο εντοπίστηκε το μεσημέρι από γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους να γυμναστούν. Η  Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας (Φ.Ο.Φ.) που έσπευσε στο σημείο με αφορμή και αυτό το έγκλημα τονίζει ότι επικυρήσσει τον δράστη.

Στην ανακοίνωση της εξηγεί: «κάποιοι συμπολίτες μας που προφανώς με μέσο μπήκαν στην κατηγορία των ανθρώπων, βγάζοντας τα αρρωστημένα δολοφονικά τους ένστικτα, αυτο-ταπεινώθηκαν και “κατάφεραν” αυτό το φρικιαστικό αποτέλεσμα, σε βάρος του ανυπεράσπιστου πλάσματος της φωτογραφίας, που μόνο αγάπη ζητούσε να δώσει και να πάρει από τους ανθρώπους.

Επειδή τέτοιες ψυχοπαθητικές προσωπικότητες, όπως ο συγκεκριμένος δολοφόνος (ή δολοφόνοι), είναι πιθανό να εκδηλώσουν εγκληματικές συμπεριφορές και κατά της ανθρώπινης ζωής, το Δ.Σ. της Φ.Ο.Φ. σε έκτακτη συνεδρίαση του χθες το απόγευμα, αποφάσισε να προσφέρει αμοιβή 300 ευρώ, σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, είτε σε μας, είτε στην Αστυνομία.

Το ποσό θα προσαυξηθεί και με τα ποσά, που αγανακτισμένοι συμπολίτες μας πήραν τηλέφωνο και προσφέρουν για τον εντοπισμό των υπευθύνων».

Η πρόεδρος της Φ.Ο.Φ. Μανίνα Κοντονίκου, εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι προχώρησε σε καταγγελία σχετικά με το συμβάν στο Α.Τ. Άμφισσας και τόνισε πως δυστυχώς και στην περιοχή του τα αδέσποτα και όχι μόνο εξοντώνονται συστηματικά με φόλες. Υπάλληλοι του Δήμου Δελφών κατέβασαν το πτώμα του σκύλου από το σίδερο και προχώρησαν στην ταφή του.

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι πρόκειται για άλλο ένα έγκλημα, που μας ξεφτιλίζει παγκοσμίως, καθώς αποδεικνύει ότι οι κακοποιήσεις ζώων στην Ελλάδα δεν είναι τυχαία γεγονότα αλλά συμβάντα που γίνονται συστηματικά σε κάθε γωνιά της.

Διαβάστε επίσης:

Ιτέα Φωκίδας: Μπροστά στους μαθητές πνίγηκαν 6 κουτάβια που κάποιος έκλεισε σε σακούλα & πέταξε στη θάλασσα

Συνελήφθη ο ηλικιωμένος που εντοπίστηκε να σέρνει τον σκύλο με το αυτοκίνητο του στο Ευπάλιο Φωκίδας

Δελφοί: Έσωσαν τον σκύλο που είχε εγκλωβιστεί σε πηγάδι βάθους 30 μέτρων

Μανάγουλη Φωκίδας: Μπήκαν στο σπίτι και του κρέμασαν τον σκύλο!

Ερατεινή Φωκίδας: Δολοφόνησε τον σκύλο χτυπώντας τον επανειλημμένα με σίδερο

Άμφισσα Φωκίδας: Δεκάδες σκυλιά και γατιά νεκρά από φόλες

Πολύδροσος Φωκίδας: Εκτέλεσε τον σκύλο στην πλατεία του χωριού

Λιδωρίκι Φωκίδας: Καρέ – καρέ η διάσωση ζαρκαδιού που είχε εγκλωβιστεί στο φράγμα του Μόρνου


Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. Γιαγια

    Μία άλλη διάσταση στο γεγονός δημιουργεί η πιθανότητα αυτά τα άτομα να ψηφίζουν και να καθορίζουν, έτσι, την τύχη του τόπου. Άμεση στείρωση, για να μην πολλαπλασιάζονται οι διαταραγμένοι πεοπαίκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.