Στηρίξτε μας

Είναι τελικά αλήθεια ματατζής κλώτσησε τον σκύλο! (Βίντεο)

6 Οκτωβρίου 2011 16:41 | Επικαιρότητα
Είναι τελικά αλήθεια ματατζής κλώτσησε τον σκύλο! (Βίντεο)

Αμέσως μετά το δημοσίευμα μας με τίτλο Αλήθεια ή Ψέματα; Ας μη δημιουργούμε εγκλήματα αν δεν έχουν συμβεί! η απόδειξη ήρθε και πάλι από το διαδίκτυο! Το βίντεο που μας έστειλαν αναγνώστες, οι οποίοι αντέδρασαν με τα όσα αναφέραμε (και δικαίως καθώς εκείνοι είχαν δει το υλικό) δείχνει σαφέστατα ότι ματατζής κλώτσησε τον σκύλο, που πέρασε πολύ κοντά του, προφανώς για να εκτονωθεί!

 

Οι αποδείξεις και αυτή τη φορά μιλούν από μόνες τους και δείχνουν ότι και σε αυτή τη διαδήλωση άνδρας των Μ.Α.Τ., που πληρώνεται από τον ελληνικό λαό, κλώτσησε το ζώο. Δεν περιορίζονται δηλαδή σε ανθρώπους, εκτονώνονται και στα ζώα!

Διαβάστε επίσης:

Ζητούν από τον Χρ. Παπουτσή να τιμωρήσει τον αστυνομικό που κλώτσησε τον σκύλο (βίντεο)

Αλήθεια ή Ψέματα; Ας μη δημιουργούμε εγκλήματα αν δεν έχουν συμβεί!

Αστυνομική βία και προς τα αδέσποτα της Αθήνας!

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

5 Σχόλια

  1. Anna

    Συμπαθάτε με, αλλά μου την επεσε ενας σκύλος αδεσποτος και δαγκωσε την σκυλιτσα μου αφου δεν καταφερε να δαγκωσει εμενα. Κι εγώ τον κλωτσησα που μας επιτέθηκε. Και θα το ξανάκανα. Αν ο σκύλος επιτέθηκε επειδη ειδε τον ματατζη να χτυπαει αυτους που τον ταίζουν και ο ματατζης αμυνθηκε τοτε οκ. Αν παλι περνουσε ο σκύλος και τον κλωτσησε χωρις λογο, τοτε ειναι πολύ μ@λ@κας ο ματατζης. Απο μια φωτο δεν μπορω να καταλαβω..

  2. ΔΗΜΗΤΡΑ

    Υστερα ας μην αναρωτιουνται γιατι ο κοσμος τους φωναζει μπατσους...Εχουν καταντησει χειροτεροι και απο αγρια ζωα...
    Αναρωτιεμαι δεν φοβαται οταν πηγαινει σπιτι του?πως θα του φαινοταν να τον κλωτσησει καποιος και να τον εγκαταλειψει...!!
    Κι αν εχουν εκπαιδευτει με τετοιου ειδους εκτονωση ...λυπαμαι αλλα πρεπει να βγουμε ολοι εξω με γουδοχερια...
    Σκυλο δεν εχει σπιτι του?Μανα η πατερα?...αλλ πως μπορει να σκεφτει αφου φοραει κρανος!!!

  3. Tasos Ploumis

    Με συγχωρειτε κ ολας, καμια φιλοματατζιδικη διαθεση αλλα ουτε σε αυτο φαινεται πως χτυπαει, κακοποιει η οτιδηποτε το σκυλι, το σκυλι δεν επηρεαζεται καθολου απο καποιο "χτυπημα" ουτε αλλαγη πορειας, μαλλον μου φαινεται οτι ειδε το σκυλο και πηγε να τον τρομαξει και καλα...πιστευω πως αν ειχε φαει κλωτσια το σκυλι, με μανια και μισος και μενος και ολα αυτα τα γραφικα που εχουν προσθεσει οι διαφοροι στην περιγραφη, θα ειχε μετακινηθει καμποσα μετρα...συμφωνω πιο πολυ με το πνευμα του προηγουμενοθ αρθρου σας, η αληθεια ειναι αυτη που ειναι, δεν χρειαζεται κ επιπλεον συναισθηματικη διαχειριση, δημιουργουνται ακραιες καταστασεις.
    ευχαριστς

  4. hello

    ελα ρε σωπα! το καταλαβες οτι ειναι αληθεια; ; ; ηθελε πολυ μυαλο; εδω χτυπανε ανθρωπους στα ζωα θα κολλησουννννννννννννννν; οι κομπλεξικοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.