Στηρίξτε μας

Βρήκε σκύλο καθαρόαιμο Πεκινουά στη λ. Μαρκοπούλου

10 Σεπτεμβρίου 2013 11:27 | Βρέθηκαν
Βρήκε σκύλο καθαρόαιμο Πεκινουά στη λ. Μαρκοπούλου

«Το Πεκινουά, που βλέπετε, χαίρεται την ασφάλεια του και τις νέες παρέες του. Είναι καθαρόαιμο που βρέθηκε στα τέλη του Αυγούστου στη λ. Μαρκοπούλου. Είναι περίπου 10 ετών, σε πολύ καλή κατάσταση, χαρούμενος, κοινωνικότατος και φυσικά μαθημένος σε σπίτι! Οι εξετάσεις του βγήκαν όλες τέλειες και είναι αρνητικός σε ερλιχίωση και λεϊσμάνια.

Ο Ρόκυ φέρει μικροτσίπ και έτσι μπόρεσα να ψάξω τους ιδιοκτήτες. Δυστυχώς κανένα τηλέφωνο πλέον δεν ισχύει. Έχω δηλώσει την εύρεση του στην Αστυνομία, έχω κολλήσει αφίσες, έχω ενημερώσει τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και δεν έχω βρει τίποτα. Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω και σαφώς δεν πρόκειται να τον ξαναφήσω εκεί που τον βρήκα. Τυχερός ήταν που δεν τον βρήκε πριν από μένα καμιά ρόδα αυτοκινήτου. Συνεχίζουμε να ψάχνουμε για υιοθεσία!».

Αν ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το πλάσμα επικοινωνήστε με τη Χρυσάνθη στο email: [email protected]. Αριθμός μικροτσίπ που φέρει το ζώο είναι: 958 000 000 261 4ΧΧΧ.

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.