Στηρίξτε μας

Ρόδος: Άλλη μια σύλληψη για επαιτεία συνοδεία κουταβιού!

1 Σεπτεμβρίου 2013 08:27 | Τα καλά νέα
Ρόδος: Άλλη μια σύλληψη για επαιτεία συνοδεία κουταβιού!

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωση τη σύλληψη χθες μιας 36χρονης Ρομά, που επαιτούσε χρησιμοποιώντας τόσο τα ανήλικα παιδιά της στην πόλη της Ρόδου όσο και ένα κουτάβι. Η γυναίκα κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, επαιτεία και κακοποίηση ζώου.

Η ΕΛ.ΑΣ. στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Συνελήφθη χθες (31-08-2013) το μεσημέρι στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, μια 36χρονη υπήκοος Αλβανίας, Ρομά, κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, επαιτεία και παραβίαση της Νομοθεσίας περί προστασίας ζώων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα επαιτούσε με τα δυο ανήλικα παιδιά της κρατώντας το ένα αγκαλιά και προτρέποντας το άλλο να ζητάει χρήματα από διερχόμενους χρησιμοποιώντας μικρό ζώο συντροφιάς (κουτάβι), το οποίο διατηρούσε σε κατάσταση ημινάρκωσης.

Το κουτάβι κατασχέθηκε και παραδόθηκε για φροντίδα σε φιλοζωική εταιρεία. Σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας».

Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Τη συνέλαβαν γιατί έβαζε τα παιδιά της να ζητιανεύουν με δόλωμα ένα κουτάβι

Ρόδος: Επιπλέον συλλήψεις για τα ζώα που χρησιμοποιούνται για επαιτεία

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.