Στηρίξτε μας

Γέμισαν την Ανθούσα με αφίσες με τον δράστη που σκότωσε την έγκυο σκυλίτσα

16 Αυγούστου 2013 06:45 | Επικαιρότητα
Γέμισαν την Ανθούσα με αφίσες με τον δράστη που σκότωσε την έγκυο σκυλίτσα

Σήμερα αναμένεται να δικαστεί ο 60χρονος άνδρας που την περασμένη Τετάρτη πυροβόλησε και σκότωσε στην περιοχή της Ανθούσας μια σκυλίτσα, η οποία εγκυμονούσε. Τον δράστη είδε η γυναίκα, που φρόντιζε το ζώο, και αφού τον κατήγγειλε στο Α.Τ. Παλλήνης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

AnthousaDrastisAfisa1

Ο ζωοκτόνος θα δικαστεί στις 12:00 από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Θυμίζουμε ότι η σκυλίτσα σοβαρά τραυματισμένη από τον πυροβολισμό σύρθηκε επί δύο οικοδομικά τετράγωνα και τελικά ξεψύχησε κάτω από το φορτηγό που της έβαζαν τροφή.

AnthousaDrastisAfisa2

Η κτηνιατρική εξέταση που έγινε στο πτώμα της έδειξε ότι το ζώο είχε βληθεί στον θώρακα. Οι φιλόζωοι της περιοχής προκειμένου να διαπομπεύσουν τον δράστη – ο οποίος έχει απειλήσει και παιδιά καθώς τον ενοχλεί η μπάλα τους όταν πέφτει στην αυλή του – γέμισαν την περιοχή της γειτονιάς του 60χρονου με αφίσες, που δείχνουν τη σκυλίτσα νεκρή και εκείνον με χειροπέδες να βγαίνει από το γραφείο του ανακριτή.

AnthousaEgyos

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάστηκε από το Εφετείο ο 62χρονος που εκτέλεσε την σκυλίτσα στην Ανθούσα

Την Πέμπτη η δίκη του άνδρα που σκότωσε την έγκυο σκυλίτσα στην Ανθούσα

Tagged: , , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

24 Σχόλια

  1. ΛΕΝΑ

    ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΛΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ή ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΤΕΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΡΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Η Ε.Ε ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ 15.000 ΕΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!! ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ Ε. Ε. ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ. ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ !! ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΣΟΖΩΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε. !!! ΨΕΥΤΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ !! ΠΟΙΟΣ ΕΖΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ?? ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!! ΔΕΝ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ!! ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΣΚΥΛΙΤΣΑ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΑΥΤΟΝ!! ΣΤΕΡΗΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΖΩΗΣ Σ' ΕΝΑ ΖΩΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΔΗΛ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΠΑΝΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Ή ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΡΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ, ΣΥΝ ΜΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ 5 ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ !! ΚΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΠΑΝΙΔΕΣ !! ΟΙ ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΑΓΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΔΕΡΙΑ !!! ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝ ΖΩΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ !!! ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

    1. Μίνα

      Για εμένα τουλάχιστον, η φυλάκισή του δεν είναι επαρκής τιμωρία. Κατ' αρχάς, κάποια στιγμή θα αποφυλακιστεί και, λογικά, θα ξανακάνει τα ίδια... 😤 Αν δεν με έκοβε η δικαιολογημένη λογοκρισία, έχω μιά πρόταση τιμωρίας του κατά νου την οποία, δυστυχώς, δεν μου επιτρέπεται να δημοσιεύσω... Τι να πω; Ας δώσει λόγο Στο Θεό (αν πιστεύει κιόλας δηλαδή... 🙄)

  2. Kalliopi Skamnaki

    Θ Ε Λ Ω,,,,,,ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.....
    Α Φ Α Ι Ρ Ε Ι ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΚΥΟΥ...........ΠΟΙΟΣ
    ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΚΥΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  3. ΕΛΕΝΑ

    εύχομαι να πάρει αυτό που του αξίζει και αυτό που του αξίζει είναι ξύλο και φυλακή ελπίζω η δικαιοσύνη να του φερθεί ανάλογα όπως και οι γείτονες του

  4. MariaProtopapa

    Σιγουρα αν δεν ειναι καλα στο μυαλο χρηζει απαραιτητως το συντομοτερο γνωματευση ειδικου και κλεισιμο σε ψυχιατρειο γιατι ειναι επικινδυνος για την κοινωνια μας.Αλλα τι λεω τωρα οι πιο τρελλοι κυκλοφορουν αναμεσα μας.

    1. Μίνα

      Ναι, το βρήκαν όλοι τώρα: δεν διέπραξα το έγκλημα εν ψυχρώ... δεν θυμάμαι καν να το έχω διαπράξει... γιατί με κατηγορείτε άδικα; εγώ αγαπάω τα ζωάκια και τα φροντίζω κιόλας... Και άλλες τέτοιες "δηλώσεις" για την "αθωότητά τους... 🤨😤😤

  5. καρολος

    Το καθε τσουτσεκι που ετρωγε ξυλο απο το γερο του,ξεσπαει σε ανυπερασπιστα ζωα.Σας εχω σιχαθει ξεφτιλισμενα υποκειμενα.Την καταρα μου να εχετε. Μηδενικο ελεος στα τσουτσεκια και σε αυτους που βουλωνουν τα ματια τους και τα αυτια τους σε τετοιου ειδους πραξεις.

  6. dimitra passali

    Επειδή ένα φεγγάρι έμενα στην Ανθούσα, αλλά έφυγα ευτυχώς όπως κι άλλος κόσμος που αηδίασε με την συμπεριφορά κάποιων που νομίζουν ότι κατέχουν την αλαζονική εξουσία του Πάπα σας πληροφορώ ότι εκεί σ'αυτήν την όμορφη περιοχή κάποτε κόντεψαν να αναβιώσουν τις συχαμένες μνήμες του εμφυλίου. Υπάρχουν σαν αυτόν στην Ανθούσα..... αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά κάποτε θα έρθει η ώρα ολονών. Η ίδια η ζωή πληρώνει για τις συχαμένες πράξεις.

  7. vivi lefkaditi

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΥΛΟ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΟΛΟΙ?????? ΕΠΕΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ

  8. maria kont

    prepei h koinwnia na mhn einai toso ellastikh me tis poines pou dinei se autous tous....[anthrwpous]..alla paradeigmatikh!!!!!!!!!!!!!!enan tetoio geitona exw k egw..edw sth n. filadelfeia sthn perioxh apomaxwn opou o kalos kyrios apeilei oti tha skotwsei gatoules giati tou gratzounane to aytokinhto....phre k oplo..egw omws xerw kala ti na kanw....se tetoious kurious!!!!!!!!!!!!

  9. Filippos

    Κα Αγγελικη μιλάμε για την αξιοπρέπεια όταν αυτή η λέξη δεν θα επρεπε να αναφερεται εδώ κάτω απο αυτήν την είδηση, δεν με πειραζει καθολου που τον εβγαλαν με τα εσωρουχα, αυτο το κτήνος αυριο μπορει να κανει κακό σε ένα παιδί σε εναν ενηλικα σε οποιονδηποτε, συχαθηκα, μου ερχεται να κανω εμετο βλεπωντας ολους αυτους τους ανωμαλους να κυκλοφορουν ελευθεροι. Θα πρεπει να μαθουν ολοι να σεβονται και αυτες τις ψυχουλες, το οτι ειναι αδεσποτο δεν γεννηθηκε ετσι! ντροπη αισχος!! τι ευρωπαικη χωρα ειμαστε; που ειναι ο πολιτισμος μας; ντροπη! και αν εχει ψυχολογικα και τον παραταει η οικογενεια του και σκορπαει τον θανατο ντροπη και σε αυτους

    ενας ενεργα αγανακτησμενος φιλοζωος

  10. Ζαχαριας Παπαδόπουλος

    Πείτε μου κάτι βρε παιδιά. Ποια η διάφορα του σκύλου με μια αγυναικα έγκυο ?
    Ο άνθρωπος είναι στυγνος εγκληματίας.
    Θα μπορούσε να το κάνει σε οποιονδήποτε.
    Να κλειστεί στο πιο βαθύ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙ κ να μη τον λυπηθει κανείς, διότι δεν είναι για λύπηση !!!

  11. Ευφροσυνη Ζωγραφου

    καλα εκαναν και τον ανεβασαν να ξερει ο κοσμος με τι ειδους ανθρωπο εχει να κανει κ δεν φοραει εσωρουχα αγαπητη αλλα σορτσακι κ φανελακι για να δειζχνει κ εγω δεν ξερω τι μακαρι να καταδικαστει κ να δικαιωθει η ερμη σκυλιτσα κ ελπιζω την επομενη φορα να μην γινουν στοχος τα παιδια που παιζουν σε μια γειτονια γιατι αφου σκοτωσε ετσι ευκολα την σκλυλιτσα δεν θα δισταση να το κανει κ σε αλλους

  12. Filozwiki

    Χαίρεται δυστυχώς εγω γνωρίζω τον άνθρωπο αυτο και δεν ήταν καλα γενικά ...εννοώντας οτι ειναι ψυχολογικά άρρωστος..αυτο...ας ελπίσουμε οτι τέτοιοι ανθρωποι πρεπει νανε σε ψυχιατρικες κλινικές αντί τελικά να φτάνουν σε τέτοια σημεία να νάχουν τέτοια εγκλήματα. Είμαι σίγουροι οτι υπάρχουν και άλλοι εγκληματίες. Αλλά γιατο συγκεκριμένο...ξέρω οτι δεν ήταν καλα. Αυτα.

    1. marettuccia

      Έχετε υπ' όψιν σας ότι εφόσον γνωρίζετε πράγματα για αυτόν τον άνθρωπο μπορείτε να ζητήσετε από εισαγγελέα νευρολογική/ψυχιατρική εξέταση προκειμένου να αποφασίσουν οι ειδικοί για αυτόν προκειμένου να προστατεύσουν το κοινωνικό σύνολο.

  13. Chris Doukas

    κ. Αγγελική, θα με συγχωρέσετε, όμως όταν βλέπετε αυτή την εικόνα, αυτό που σκέφτεστε είναι η αξιοπρέπεια του ζωοκτόνου? Εγώ βλέπω το αίμα και δηλητηριάζεται με μίσος όλη η ψυχή μου. Αν είστε φιλόζωη όπως λέτε, δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρεστε όυτε για τη ζωή του, πόσο μάλλον για την αξιοπρέπειά του.

  14. zachariadou

    Θα διαφωνήσω με την συνάδελφο.. Την αξιοπρέπεια του ο εν λόγω την εχει χάσει προ πολλού. Ένας άνθρωπος που πυροβολεί ανυπεράσπιστους ειναι Τουλάχιστον αναξιοπρεπης! ! Και ασφαλώς άκρως επικίνδυνος Η φωτο ξεσκεπάζει την αξιοπρέπεια του και η άλλη φωτο την επικινδυνότητα του

  15. Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος

    κα Αγγελική, δίπλα από τη φωτογραφία του «κτήνους» υπάρχει το αίμα μιας αθώας ψυχής καλά του έκαναν και δημοσίευσαν αυτόν και τα εσώρουχά του.

    Με εκτίμηση
    Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος
    Αν. Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ.)

  16. Aggeliki

    Onomazomai Aggeliki kai megalwnw ena adespoto skulaki,thn Tereza.Den anhkw se kamia organwmenh filozwikh organwsh alla xairomai pou uparxoun anthrwpoi pou frontizoun kai agapoun ta zwa. Blepontas omws tis anarthseis sto diadiktuo aisthanomai perierga..Eimai suntaksiouxos ekpaideutikos kai mathaina sta paidia na sevomaste o enas thn OPOIA aksioprepeia tou allou. Diamarturomai gia to oti anartithike h eikona enos anthrwpou me ta eswrouxa. Eimai filozwh, megalwnw thn Tereza pou th vrhka kakopoihmenh kai xtuphmenh. Lupamai eilikrina gi autous pou den agapoun ta zwa.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.