Στηρίξτε μας

Ένα καφεζαχαροπλαστείο για δίποδους και τετράποδους (βίντεο)

25 Ιουνίου 2013 11:36 | Επικαιρότητα
Ένα καφεζαχαροπλαστείο για δίποδους και τετράποδους (βίντεο)

Βοηθήστε να δημιουργηθεί ένα καφεζαχαροπλαστείο για δίποδους και τετράποδους

Στην Ελλάδα της κρίσης η Σεραφίνα Αβραμίδου αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο της. Θέλει να δημιουργήσει την πρώτη καφετέρια φιλική προς τους σκύλους, η οποία θα είναι συγχρόνως και ζαχαροπλαστείο για σκύλους!

Μια καφετέρια όπου οι πελάτες θα μπορούν να έρχονται με τους σκύλους τους για να απολαύσουν τον καφέ ή το αναψυκτικό τους χωρίς κανείς να παραπονιέται για την παρουσία των ζώων εκεί. Τέτοιου είδους καταστήματα λειτουργούν σε αρκετές χώρες αλλά για τα ελληνικά δεδομένα αυτό – όταν γίνει - θα είναι κάτι πρωτόγνωρο και πρωτοποριακό.

Doggylicious Coffee Shop & Pet Bakery

Στο Doggylicious Coffee Shop & Pet Bakery οι σκύλοι θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπα! Θα μπορούν να κάθονται σε μαλακές μαξιλάρες, θα έχουν το δικό τους φρέσκο νερό, αν το προτιμούν και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπιτικές σκύλο-λιχουδιές όπως μπισκότα, cupcakes, πίτσα ή ακόμη και παγωτό το καλοκαίρι!

Παράλληλα το Doggylicious θα έχει και έναν ακόμη σκοπό! Θα είναι σημείο συνάντησης όλων των ανθρώπων που έχουν ή αγαπούν τους σκύλους. Εκεί, θα μπορεί κανείς να δανείζεται βιβλία για σκύλους, να διαβάζει όλα τα εξειδικευμένα περιοδικά και να παρακολουθεί εκδηλώσεις όπου κτηνίατροι, εκπαιδευτές ή άλλοι επαγγελματίες θα μοιράζονται τις γνώσεις τους και θα απαντούν σε ερωτήσεις αναφορικά με την υγεία, την συμπεριφορά ή οποιοδήποτε άλλο θέμα σχετικό με τους σκύλους.

Και το πιο σημαντικό από όλα; Κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο του μήνα, το Doggylicious Coffee Shop & Pet Bakery θα φιλοξενεί μια διαφορετική φιλοζωική οργάνωση η οποία θα  ενημερώνει για το έργο της, θα οργανώνει mini - bazaars για να χρηματοδοτεί το έργο αυτό όπως επίσης και πάρτυ υιοθεσίας για τα ζωάκια που φροντίζει.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε;

Η Σεραφίνα Αβραμίδου έχει δημιουργήσει μια καμπάνια στο www.igg.me/at/doggylicious και εκεί διαδικτυακά ο καθένας μπορεί να δωρίσει ένα ποσό για να γίνει το Doggylicious Coffee Shop & Pet Bakery πραγματικότητα! Στόχος της είναι να συγκεντρώσει 46.000 ευρώ. Πιστεύοντας στο όνειρό της, έχει μάλιστα θέσει όριο τις 60 μέρες για να μαζευτούν τα χρήματα… Εσείς μπορείτε να τη βοηθήσετε δωρίζοντας της όποιο ποσό επιθυμείτε!

Σχετικά με το κόστος

Αυτά τα χρήματα θα καλύψουν το ενοίκιο του μαγαζιού για τον πρώτο χρόνο, την αγορά εξοπλισμού και την επισκευή του. Πιο συγκεκριμένα, τα κόστη θα διανεμηθούν ως εξής:

-      35% κάλυψη εξόδων για το στήσιμο της καφετέριας

-      10% κάλυψη εξόδων για την αγορά επίπλων και τη διακόσμηση

-      12% κόστη προϊόντων και υλικών

-      3% κόστη υπηρεσιών (εγκατάσταση Wi-Fi, αγορά βιβλίων κτλ)

-      40% κάλυψη ενοικίου για τον πρώτο χρόνο του μαγαζιού

Αυτή είναι μια πρωτότυπη ιδέα! Η πρώτη φιλική προς τους σκύλους και τους συνοδούς τους καφετέρια αλλά και ζαχαροπλαστείο για σκύλους στην Ελλάδα και ΕΣΕΙΣ μπορείτε να βοηθήσετε να γίνει πραγματικότητα!

Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε: www.doggylicious.gr

Tagged:

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. ANASTASIA SINOU

    ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ-ΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΖΩΑ? ΕΛΕΟΣ...!!

  2. αννα

    συγνωμη αλλα θελει να της κανουμε δωρο το ονειρο της. αλλο να συγκεντρωθει ενα ποσο για ενησχυση και αλλο να κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα με ξενα λεφτα!!!

  3. ΡΕΑ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ

    46.000 Ε δεν νομιζω οτι θα μαζευτουν απο εδω και μαλιστα σε 60 μερες!. Τεραστιο το ποσο αν σκεφτει τη κριση που μας δερνει. Ας κοψει μερικα απο τα σχεδια της (βιβλια, διαλεξεις, εκδηλωσεις) ας ξεκινησει με ενα μερος που θα μπορουμε να πηγαινουμε με τις ψυχουλες μας και αν παει καλα ας συνεχισει με το ονειρο της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.