Στηρίξτε μας

Ένα πλάσμα που θα σας γεμίσει αγκαλιές

24 Μαρτίου 2013 21:05 | Χαρίζονται
Ένα πλάσμα που θα σας γεμίσει αγκαλιές

Ο Moody βρέθηκε να τριγυρίζει στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στις 16 Σεπτεμβρίου 2012. Μολονότι δεν φορούσε περιλαίμιο η εικόνα του δεν παρέπεμπε σε σκυλί που ήταν καιρό αδέσποτο και η πρώτη μας σκέψη ήταν ότι έχει μάλλον χαθεί. Στην επίσκεψη στην κτηνίατρο διαπιστώθηκε ότι είχε τσιπ χωρίς δυστυχώς καταχωρημένα στοιχεία. Ούτε υπήρξε κάποια δήλωση απώλειας για το συγκεκριμένο αριθμό.

Τον ονομάσαν Moody αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να τον λένε και Goofy αφού είναι το πιο πρόσχαρο, αγαπησιάρικο και καλοκάγαθο σκυλί που θα μπορούσε να υπάρξει! Δεν βαριέται ποτέ να κάνει χαρές στους νέους δίποδους φίλους και με την ίδια φιλική διάθεση προσεγγίζει και τους τετράποδους.

Στο προσωρινό του σπίτι έμαθε όχι μόνο να συμβιώνει άψογα και με γάτες αλλά χάρη στην αστείρευτη διάθεσή του για παιχνίδια έγινε ο καλύτερος φίλος τους. Ο ημίαιμος αυτός κούκλος που έχει κάτι από Πόιντερ και Σέττερ  είναι περίπου ενός έτους,  μεσαίου μεγέθους με λεπτή κορμοστασιά, ζυγίζει μόλις 10 κιλάκια και είναι υγιέστατος!

Είναι πραγματικά ένας πολύ κοινωνικός, πρόσχαρος και αγαπησιάρης σκυλάκος. Αν του δώσετε μια  ευκαιρία να μπει στο σπίτι σας και κυρίως στην καρδιά σας θα δείτε κυριολεκτικά όλη την ανταπόδοση και την ευγνωμοσύνη του στο τόσο εκφραστικό του βλέμμα και επιπλέον θα τη νιώσετε μέσα από τις αγκαλιές και τις χαρές που δεν θα κουραστεί ποτέ να σας προσφέρει.

Θα δοθεί μόνο με υποχρέωση καταχώρησης στοιχείων. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977314234 και 6984376116. (Αρ.μικροτσίπ: 094100003669040).

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

    1. Μαρία

      Καλησπέρα Νατάσα! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!
      Ο Μoody έχει υιοθετηθεί από μια υπέροχη οικογένεια από τον ιούλιο του 2013!
      Εύχομαι μέχρι τώρα να έχεις βρεί το δικό σου σκυλούνι και σ ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.