Στηρίξτε μας

Ολοκληρωτικά τυφλός ο σκυλάκος που κακοποιήθηκε στη Σαμοθράκη

1 Μαρτίου 2013 11:24 | Επικαιρότητα
Ολοκληρωτικά τυφλός ο σκυλάκος που κακοποιήθηκε στη Σαμοθράκη

Ούτε η επικήρυξη με το ποσό των 1.000 ευρώ στάθηκε αρκετό ώστε αυτοί που ξέρουν να υποδείξουν πιο ανθρωπόμορφο τέρας κοπάνησε τόσο βίαια αυτό τον σκύλο στο νησί της Σαμοθράκης και προσπάθησε στη συνέχεια να το πνίξει. Θυμίζουμε ότι το ζώο βρέθηκε στις 18 Φεβρουαρίου μέσα στη θάλασσα δεμένο στα πόδια και στο λαιμό μ’ ένα σχοινί σ’ ένα τσουβάλι γεμάτο πέτρες. Οι οφθαλμοί του από το χτύπημα που είχε δεχτεί  είχαν πεταχτεί από τις κόχες και ανάμεσα στα μάτια είχε σπάσει το κρανίο του.

Samothraki

Το ζώο μεταφέρθηκε από τη Σαμοθράκη στην Αλεξανδρούπολη με καΐκι αφού το προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε κτηνιατρείο του νησιού αλλά δυστυχώς η κατάσταση σου ήταν μη αναστρέψιμη και έτσι το ζώο τυφλώθηκε. Εντούτοις το τραύμα στο κεφάλι κλείνει και το ζώο περπατάει κανονικά.

Το Φιλοζωικό Σωματείο «Κιβωτός» δίνει 1.000 ευρώ αμοιβή σ’ εκείνον που θα υποδείξει τον εγκληματία, ο οποίος κακοποίησε έτσι αυτό το πλάσμα στο νησί της Σαμοθράκης. Αν γνωρίζετε ή είδατε ποιο ανθρωπόμορφο κτήνος βασάνισε έτσι τον Ιώνα καλέστε στα τηλέφωνα: 6942860056, 6945643123, 6944469921 ή στείλτε μήνυμα στο email: [email protected].

Αν θέλετε να υιοθετήσετε αυτό το ζώο επικοινωνήστε με τους εθελοντές που το φροντίζουν. Ο Ίωνας δεν μπορεί να επιβιώσει στους δρόμους!

Διαβάστε επίσης:

Σαμοθράκη: Ο σκύλος με ανοιχτό κρανίο χαροπάλευε με τα κύματα

Επικήρυξαν τον βασανιστή του σκύλου στη Σαμοθράκη

Σαμοθράκη: Βρήκαν τον σκύλο στη θάλασσα δεμένο σε τσουβάλι με πέτρες!

Πολύ τυχερός ο τυφλός σκυλάκος που εντοπίστηκε στη θάλασσα στη Σαμοθράκη

Τι βλέπει ο τουρίστας στη Σαμοθράκη;

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

3 Σχόλια

  1. MARY GEGLE

    kaneis na mhn parei lefta,eine xreos na katadwsete ton arwsto auton pou anthrwpo den ton les,giati osoi vriskeste konta tou diatrexete megalo kindyno .h praksh tou vasanismou dhlwnei atomo me agria apothimena k diforoumenh proswpikothta ..mhn kalyptete dolofonous giati aurio isws na vrethei kapoio pedi ston dromo tou.milhste osoi kserete na piastei to kthnos ..

  2. marina

    .ισως αυτο το σκυλι ενοχλησε το ...τερας...μπορει ακομη και να τον δαγκωσε...αυριο ισως τον ενοχλησει το παιδι σου....και να βρεθει κακοποιημενο...ισως και νεκρο....το παιδι εσενα που ξερεις και δεν μιλας....που αφηνεις να κυκλοφορει ελευθερο ενα ανθρωπομορφο κτηνος...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.