Στηρίξτε μας

Επικήρυξαν τον βασανιστή του σκύλου στη Σαμοθράκη

25 Φεβρουαρίου 2013 10:21 | Επικαιρότητα
Επικήρυξαν τον βασανιστή του σκύλου στη Σαμοθράκη

Το Φιλοζωικό Σωματείο «Κιβωτός» δίνει 1.000 ευρώ αμοιβή σ’ εκείνον που θα υποδείξει τον εγκληματία, ο οποίος κακοποίησε έτσι αυτό το πλάσμα στο νησί της Σαμοθράκης. Αν γνωρίζετε ή είδατε ποιο ανθρωπόμορφο κτήνος βασάνισε έτσι τον Ιώνα καλέστε στα τηλέφωνα: 6942860056, 6945643123, 6944469921 ή στείλτε μήνυμα στο email: [email protected].

Ο Ίωνας και βρέθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2013 το μεσημέρι μέσα στη θάλασσα περίπου τρία μέτρα από την ακτή στην παραλία Μακρυλιές στο Λάκκωμα Σαμοθράκης. Ήταν δεμένος στο λαιμό και τα πόδια με σχοινί, το οποίο στην άλλη του άκρη ήταν δεμένο μ’ ένα τσουβάλι με πέτρες.

Το ζώο το βρήκαν να χαροπαλεύει με τα κύματα, προσπαθώντας να κρατηθεί στην επιφάνεια για ν’ αναπνεύσει και ευτυχώς τον έσωσαν οι άνδρες του Λιμενικού, που έσπευσαν επί τόπου.

Όμως τον Ίωνα δεν επιδίωξε μόνο να τον πνίξει αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος. Το ζώο φέρει χτύπημα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο καθώς του έχει φύγει ένα κομμάτι από το κρανίο στο μέτωπο και επίσης και τα δύο του μάτια έχουν πεταχτεί έξω από τις κόχες εξαιτίας της σφοδρότητας του χτυπήματος. Δυστυχώς το ένα μάτι του ζώου έχει νεκρωθεί ενώ είναι πολύ πιθανό να χάσει και το άλλο.

Διαβάστε επίσης:

Σαμοθράκη: Βρήκαν τον σκύλο στη θάλασσα δεμένο σε τσουβάλι με πέτρες!

Σαμοθράκη: Ο σκύλος με ανοιχτό κρανίο χαροπάλευε με τα κύματα

Ολοκληρωτικά τυφλός ο σκυλάκος που κακοποιήθηκε στη Σαμοθράκη

Πολύ τυχερός ο τυφλός σκυλάκος που εντοπίστηκε στη θάλασσα στη Σαμοθράκη

Τι βλέπει ο τουρίστας στη Σαμοθράκη;

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

4 Σχόλια

  1. tassos

    Πρωτεινω να αυξηθει το ποσο με την συνεισφορα μας, αλλος δεκα αλλος εικοσι αλλος δυο αλλος εκατο αλλος διακοσια Ευρω ετσι ωστε να μαζευτει ενα αναλογο ποσο Ισαξιο του κακουργηματος. (χιλια Ευρω ειναι για καραμελιτσες)

  2. ΓΑΤΟΣΚΥΛΟ

    Περαστικά στον Ιωνα κ να βρει μια στοργική αγκαλιά (έχω 11 σκύλους-ζωή νάχουν-κ δεν μπορώ να τον υιοθετήσω).Οσο για τον δράστη-τέρας,ό,τι κ να πάθει,λίγο θα είναι...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.