Στηρίξτε μας

Σαμοθράκη: Ο σκύλος με ανοιχτό κρανίο χαροπάλευε με τα κύματα

22 Φεβρουαρίου 2013 18:39 | Καταγγελίες
Σαμοθράκη: Ο σκύλος με ανοιχτό κρανίο χαροπάλευε με τα κύματα

Ο σκύλος που βλέπετε εντοπίστηκε στις 18 Φεβρουαρίου από άνδρες του Λιμενικού να χαροπαλεύει στη θάλασσα κοντά στο νησί της Σαμοθράκης. Οι λιμενικοί αφού διέσωσαν το ζώο, το έβγαλαν στην ξηρά και αυτό παρέμεινε σε κτηνίατρο του νησιού για μερικές μέρες αφού είχε κυριολεκτικά ανοιχτά τραύματα στο κρανίο του. Σήμερα αφού δεν υπήρχε καράβι που να πραγματοποιεί δρομολόγιο ιδιώτης προσφέρθηκε να το μεταφέρει με καΐκι στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης αφού η νοσηλεία του σε κτηνιατρική κλινική ήταν απαραίτητη. Έτσι το ζώο το παρέλαβε το Φιλοζωικό Σωματείο «Κιβωτός» που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

Samothraki (1)

Το νεαρό ζώο έχει προφανώς δεχτεί ένα πολύ δυνατό χτύπημα με βαρύ αντικείμενο καθώς του λείπει ένα κομμάτι από το μπροστινό μέρος του κρανίου του. Το ένα του μάτι έχει νεκρωθεί ενώ και τα δύο έχουν πεταχτεί έξω από τις κόγχες από την πίεση. Άραγε ανθρώπινο χέρι κακοποίησε έτσι αυτό το ζώο; Τέτοια χτυπήματα και τέτοια τραύματα δεν γίνονται σε σκυλοκαυγάδες!

Samothraki (2)

Διαβάστε επίσης:

Επικήρυξαν τον βασανιστή του σκύλου στη Σαμοθράκη

Σαμοθράκη: Βρήκαν τον σκύλο στη θάλασσα δεμένο σε τσουβάλι με πέτρες!

Ολοκληρωτικά τυφλός ο σκυλάκος που κακοποιήθηκε στη Σαμοθράκη

Πολύ τυχερός ο τυφλός σκυλάκος που εντοπίστηκε στη θάλασσα στη Σαμοθράκη

Τι βλέπει ο τουρίστας στη Σαμοθράκη;

Tagged: , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

8 Σχόλια

  1. ΕΛΕΝΗ - ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

    Γιατί δεν σέβεστε τίποτε πια πολλοί Εκεί στην Ελλάδα;

    Όλα τα δεινά που θα έρθουν απο το Σεπτέμβριο δεν μπορούν να ισοφαρίσουν με την ανοησία + ανωριμότητα πολλών.

    Μακάρι το σκυλάκι να γίνει καλά.

  2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Ρ.

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ,ΠΟΝΑΝΕ, ΑΓΑΠΑΝΕ, ΝΙΩΘΟΥΝΕ, ΚΡΥΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ...!!!! ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ : ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΦΡΙΧΤΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΕ..!!! Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!! :((((((

  3. Γιώργος

    Μακάρι αυτός ή αυτοί που έκαναν κάτι τέτοιο να τους κοπούν τα χέρια από τους ωμους,κ@ριόληδες...Αυτή η ενέργεια είναι κατά 98% από ( ανθρώπινο) χέρι.

  4. Farima Smith

    The person/people who did this are the most heartless, cruel barbaric human being in the world! I really hope they find the person responsible & must be punished severely for what they have done!
    Disgraceful & unforgivable, how can anyone do this brutality to a defencelss innocent dog?
    Come on find this brute & punish him/her.

  5. ΒΑΣΙΛΗΣ

    Xριστέ μου...Πονάει η καρδιά μου...αγάπη μου τι σου κάνανε?
    Μακάρι να γίνει καλά το κακόμοιρο το ζωντανό και ο κ@ργι*^ης αυτός
    να ζήσει οτι χειρότερο μπορεί να του φέρει η ζωή...

  6. κκκκκ

    Δεν νομίζω να υπάρχει χειρότερος λαός απο μας.... Ηλίθιοι, Αγράμματοι, Αχρείοι , Ψυχασθενείς, Κακιασμένοι, Μικροπρεπείς, Ζηλόφθονοι, …. (ναι ακόμα κι αυτό το είδα, ζήλια προς τα ζώα), Με μοναδικό ενδιαφέρων τα τσιφτετέλια, και τη μαγκιά. Ντρέπομαι για τη ράτσα μου. ………………. Νιώθω μια απέραντη θλίψη………. Δεν νομίζω πως μπορώ να το περιγράψω………. Θλίψη……….

  7. Γιώργος

    Αγαπητέ φίλε,
    Συμφωνώ όπως και κάθε ένας με στοιχειώδη ανθρωπιά στα όσα λες περί οργής και κτηνωδίας..
    Τώρα για το θέμα της δικαιοσύνης, εδώ τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα...άμα περιμένουμε τον Θεό, Αλλάχ, Μωάμεθ...κτλ,κτλ να αποδώσει δικαιοσύνη.....ζήτω που καήκανε τα κακόμοιρα τα αδέσποτα...Που είναι άλλωστε όλοι αυτοί ,όταν παιδάκια πεθαίνουν από την πείνα,φτωχοί και εξαθλιωμένοι χτυπιούνται από φυσικές καταστροφές κτλ κτλ...Βέβαια οι εκπρόσωποι όλων αυτών σου λένε..´ειναι θέλημα Θεού...´, και καθαρίζουν. Στο ¨θέλημα¨ αυτό χωράνε τα πάντα!!. Δυστυχώς φίλε μου πρέπει ο καθένας να βρεί τον δικό του τρόπο αντίδρασης, να ευαισθητοποιηθεί, να εκπαιδεύσει την νέα γενιά, να πιέσει επιτέλους αυτό το σαθρό κράτος να λειτουργήσει και να τιμωρήσει.Σεν είμαι εγώ αυτός που κρίνει αν πιστεύει κάποιος ή όχι, αλλά πλέον...χορτάσαμε από θαύματα...ΑΜΗΝ

  8. Γιάννης Σπίνουλας

    Μόλις το είδα, έφριξα, αγανάκτησα νευρίασα αλλά παρακαλάω τον θεό να μην δω κάποιον να κακοποιεί κάποιο ζώο μπροστά μου γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα μπορέσω να συγκρατήσω την οργή μου... Μου είναι αδιανόητο πως μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει τέτοια κτηνωδία σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα. Αν υπάρχει θεός, θα αποδοθεί δικαιοσύνη και όποιος το έκανε ελπίζω να πάρει μία γεύση του ίδιου μαρτυρίου που αυτό το πλάσμα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.