Στηρίξτε μας

Αμύνταιο Φλώρινας: Ο αστυνομικός είδε ποιος έριξε τις φόλες

30 Ιανουαρίου 2013 12:19 | Καταγγελίες
Αμύνταιο Φλώρινας: Ο αστυνομικός είδε ποιος έριξε τις φόλες

Στις 19 Ιανουαρίου 2013 ένας αστυνομικός είδε στον δρόμο του οικισμού προς τον Σωτήρα από το Αμύνταιο της Φλώρινας έναν άνδρα να φεύγει από το σημείο στο οποίο είχε μόλις αφήσει κεφτεδάκια, ενώ ακριβώς δίπλα του κείτονταν νεκρό ένα σκυλί. Ο αστυνομικός κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του Ι.Χ. και πήγε στο Α.Τ. Αμυνταίου - στο οποίο και εργάζεται - για να κάνει καταγγελία για τη δηλητηρίαση του ζώου.

Τελικά δείγμα από τη φόλα και σπλάχνα από το ζώο πάρθηκαν για να εξεταστούν και σχηματίστηκε δικογραφία, όμως ο δράστης δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Όμως την επόμενη μέρα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα - μόλις έληξε η διορία - με τον δικηγόρο του και έδωσε κατάθεση.

Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης δεν έχουν βγει καθώς, όπως πληροφορηθήκαμε από το Α.Τ. Αμυνταίου, το Ινστιτούτο Βιοχημείας Τοξικολογίας Παθολογίας Διατροφής Ζώων στην Αθήνα στο οποίο και θα έστελνε η Κτηνιατρική Υπηρεσία τα δείγματα έχει μείνει χωρίς υπάλληλο, αφού ο μοναδικός που εργαζόταν εκεί έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί.

Η Κτηνιατρική Υπηρεσία Φλώρινας ψάχνει το που θα μπορούσε να γίνει η εξέταση των ιστών, ώστε να καθοριστεί το είδος του δηλητηρίου, που χρησιμοποιήθηκε, γι’ αυτό και έχει κάνει επαφή με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Φλώρινα: Αθωώθηκε από την κατηγορία της δηλητηρίασης του σκύλου

Φλώρινα: Θα δικαστεί ο άνδρας που δηλητηρίασε σκύλο και τον είδε αστυνομικός

Στις 12/11 η δίκη του άνδρα που δηλητηρίασε σκύλο στο Αμύνταιο Φλώρινας

Αμύνταιο Φλώρινας: Συνεχίζουν και εκεί να ξεπαστρεύουν τα ζώα

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.