Στηρίξτε μας

Στράνωμα Ναυπακτίας: Η ευαισθησία του έσωσε το γαϊδουράκι που ο ιδιοκτήτης του πασάλειψε με χημικά

6 Αυγούστου 2011 12:15 | Καταγγελίες
Στράνωμα Ναυπακτίας: Η ευαισθησία του έσωσε το γαϊδουράκι που ο ιδιοκτήτης του πασάλειψε με χημικά

Σε καλά χέρια βρίσκεται το εξαθλιωμένο γαϊδουράκι που κάποιος άθλιος άνθρωπος πασάλειψε με χημική ουσία και το παράτησε σε ορεινή περιοχή προκειμένου να το φάνε τα αγρίμια κοντά στο χωριό Στράνωμα της ορεινής Ναυπακτίας που βρίσκεται στον νομό Αιτωλοακαρνανίας και να πεθάνουν και αυτά από τη δηλητηρίαση. Ο φιλόζωος Βασίλης Νούλας, όχι μόνο έσωσε το ζώο, του έδωσε νερό καθώς ήταν εκτεθειμένο στη ζέστη εδώ και μια εβδομάδα αλλά βρήκε και τον Αντώνη Μουχτούρη, πρόεδρο του Ιππικού Συλλόγου Ναυπακτίας – Δωρίδας, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει.

Αφού έβαλαν το ζώο σε χώρο ώστε να μην είναι εκτεθειμένο, του έδωσαν σανό για να φάει και κούρεψαν το τρίχωμα του προκειμένου να απαλλαγεί από τις ουσίες, και τα ενοχλητικά έντομα που το βασάνιζαν. Τη Δευτέρα θα εξετάσει το ζώο νομοκτηνίατρος, και αν η κατάσταση του μπορεί να βελτιωθεί ο κ. Μουχτούρης δεσμεύτηκε ότι θα κρατήσει το ζώο στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Συλλόγου Ναυπακτίας – Δωρίδας. Τη Δευτέρα θα ασκηθεί και μήνυση κατά παντός υπευθύνου γιατί είναι βέβαιο πως κάτοικοι του χωριού Στράνωμα κακοποίησαν τόσο πολύ το δύστυχο ζώο!

Διαβάστε επίσης:

Πασάλειψαν με χημικά γαϊδούρι στο Στράνωμα Ναυπακτίας και το μετέτρεψαν σε ζωντανή φόλα!

Νεκρός ο γάιδαρος που δηλητηρίασαν με χημικές ουσίες στο Στράνωμα Ναυπακτίας

Tagged: , , , , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. φιλιππας

    αυτά που θα έπρεπε να πούμε σε κάποιους κατοικους της Στράνωμας, τους τα είπε ο Βασίλης καλύτερα από όλους μας. μπράβο ρε Βασίλη, όμως θα βρεις τον μπελά σου αν ανακαλυφθούν οι ένοχοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.