Στηρίξτε μας

Ψάχνουν τον σκύλο τους που χάθηκε στην Άνοιξη Αττικής από τον Απρίλιο του 2012

21 Ιανουαρίου 2013 15:08 | Χάθηκαν
Ψάχνουν τον σκύλο τους που χάθηκε στην Άνοιξη Αττικής από τον Απρίλιο του 2012

Ο σκύλος που βλέπετε χάθηκε τον Απρίλιο του 2012 στην περιοχή της Άνοιξης Αττικής. Είναι ημίαιμος χρώματος μπεζ, μεσαίου μεγέθους και άκουγε στο όνομα Ρωμαίο και τώρα είναι ηλικίας δυο χρονών. Από τη γλωσσά του λείπει ένα μικρό τμήμα (μπροστά αριστερά) από παλιό τραυματισμό του.

Όταν  χάθηκε φορούσε μία αλυσίδα πνίχτη στο λαιμό του. Οι δικοί του τον ψάχνουν εδώ και καιρό χωρίς αποτέλεσμα. Αν τον δείτε καλέστε στα τηλέφωνα: 6937414070, 2821081641, 2821302608.

Tagged:

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΙΝΟΥ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ STRAY.GR ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ
    ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ Κ ΤΥΦΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ. ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΑΣ.

    Τον Πλούτο τον βρήκαμε να τριγυρνάει στη γειτονιά εξασθενημένος και να σέρνει τα ποδαράκια του από αδυναμία. Φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένος και με αρκετές εκδορές στο σώμα και στη μυτούλα του. Μόλις πλησιάσαμε αντιληφθήκαμε ότι από το ένα ματάκι του είναι τυφλός αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει σε τίποτα αφού βλέπει από το άλλο. Τον χαϊδέψαμε και αμέσως αφέθηκε στα χέρια μας παρακαλώντας μας να τον βοηθήσουμε. Είναι περίπου 6 χρονών και σε κανονικές συνθήκες θα πρέπει να ζυγίζει περίπου 30-35 κιλά. Είναι πολύ ήσυχος, φιλικός, τρυφερός, δεν λερώνει μέσα στο σπίτι παρά περιμένει τη βόλτα του υπομονετικά και δείχνει κάθε στιγμή ευγνωμοσύνη για τα χάδια και την φροντίδα που του προσφέρονται. Χρειάζεται μια οικογένεια που να δώσει όλη της την αγάπη και την φροντίδα σε ένα τόσο ταλαιπωρημένο πλάσμα. Δίνεται μόνο για μέσα στο σπίτι. Τα πάει καλά με άλλα σκυλιά και γάτες.
    Θα δοθεί εμβολιασμένος, στειρωμένος ή με την υποχρέωση στείρωσης, με microchip (968000010038470) και με συμβόλαιο υιοθεσίας Stray.gr

    Επικοινωνία: [email protected] , 6989400126

    31 Ιανουαρίου 2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.