Στηρίξτε μας

Η Φρίντα είναι δεσποινίς για σπίτι

6 Ιανουαρίου 2013 10:07 | Χαρίζονται
Η Φρίντα είναι δεσποινίς για σπίτι

Η Φρίντα είναι μία ημίαιμη λυκοσκυλίτσα, μία πανέμορφη δεσποινίς, γεννημένη τον Φεβρουάριο του 2012, δηλαδή είναι ένας κούταβος 10 μηνών. Φιλοξενείται προσωρινά αλλά ψάχνει το δικό της σπίτι και τη δική της οικογένεια. Είναι υγιέστατη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη. Επιπλέον είναι τσιπαρισμένη με αριθμό 9000********599.

Θα ήταν ιδανική για φύλακας αλλά φυσικά και σκυλί του καναπέ καθώς τα 26 κιλά της προσφέρονται για μεγάλες αγκαλιές. Χρειάζεται άτομο με εμπειρία και υπομονή, καθώς ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την “κουταβοηλικία” της και χρειάζεται κάποιες μικρές διορθώσεις.

Παρόλα αυτά είναι ήσυχη μέσα στο σπίτι, δεν λερώνει και όταν έχει με κάτι να ασχοληθεί, δεν κάνει ζημιές. Σε ελάχιστο καιρό, όταν ενηλικιωθεί θα είναι μία Θεά, καθώς κυλά μέσα της το αίμα του Γερμανικού ποιμενικού.

Για υιοθεσίες εντός Αττικής προσφέρονται δωρεάν μαθήματα θετικής εκπαίδευσης και 6 μήνες δωρεάν τροφή μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®.

Τηλ. 6942821581 ή 6944354498.

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.